Evlilik de Maddiyat cok mu Önemli?

bence de evlilikte maddıyat önemli..insanın evlenmeden önce gözu bişey gormuyo maddıyatı onemlı degil diyo ama bı sure sonra sevgının karın doyurmadıgı ortaya cıkınca ya huzursuzluk baslıyo yada bosanmalar...tamam sevgı saygı olmnadan olmadan evlılık olmaz ama para olmayınca bı sure sonra ssaygıda kalmaz

Reactions: 000
benim için az yada çok kazanmasi onemli degil yeterki çalissin evine bir nebze ekmek getirebilsin .. benim esim iki ayda bir is birakiyor benim duzenli isim var buna guveniyor , gururuma dokunuyor bazen , ve onun sorumsuzluguna tahammul edemiyorum bazen , dusuncesizlik ediyor , buda beni mutsuz ve huzursuz ediyor simdide hamileyim bakalim ne yapicak ..

Evet bence çok önemli. Aşkın heyecanı azalıp, günlük hayat rütinine girildiğinde;
hiçbir şeyin tozpembe olmadığını görür zaten insan. Hayatını idame ettirmek,
bir takım hayaellerini geçrekleştirmek, gezmek, eğlenmek bunların hepsini
yapmak için paraya ihtiyaç var. Her seferinde geçiştirilmiş istekler,
üstü örtülmüş ihtiyaçlar bir süre sonra insanları bunaltır, patlama noktasına
getirir. Bunların olmaması için tabii para lazım. Herkesin istek ve ihtiyaçları
farklı kimi ayda 1.500 tl ile geçinemezken; kimi de 700-800 ile geçinebiliyor.
Rakamlar farklı da olsa evlilikte maddiyat çok önemli bence.

bence çokkkkkkkkkkkkkk fazlasıyla önemli..
iki gönül bir olunca samanlık artık filmlerde bile seyran olmuyor..
en azından babamın evindekindan aşağı olmak istemem
nasıl önemsiz olabilir ki maddiyat..
parasız ne var hayatda=?

Ben bekarken ne önemi var derdim ama şimdi anladım ki çok önemli.Bekarken yaşadığım hayatı çok özlüyorum,size kendi yaşam standartınzı sunamayacak biriyle evlenirseniz bir süre sonra patlama noktasına gelirsiniz kızlar,benim ramak kaldı...

Sevgi karin doyurmuyor malesef.
Evlenmeden önce hersey kolay gelebiliyor insana yaparim, ederim, halledederim diye düsünülüyor ama o kadar kolay degil.
Ben esimin meslegine bakmadim acikcasi evlenirken. Iyi bir meslegi var cok sükür maddi anlamdi hic zorluk cekmedik insallahda cekmeyiz.

Bende çok çok önemli. paran olmayınca sıkıntı, huzursuzluk başlıyor. sonrada evlilik önemsiz bir yere kadar gidebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…