Konu sahibi o kadar bensin ki. Yetiştirilme tarzından galiba ben de her şeyi üstlenen biriyim. Bireysellik ve kendi kendine yetsin diyerek yetiştirildim ki bu şekilde olmasını doğru buluyorum. Kendi kendime yetebilmek hoşuma gidiyor ama son dönemde bunun ilişkimde sıkıntıya yol açtığını farkettim ben de. Yani alma verme dengesinin bozulmasına artı olarak aşırı kontrolcü tavrım bana zarar veriyor zaten tamam ama bu bir nevi partnerimin sınırlarına da saygı duymamak. Tabiki tezcanlılıkla her şey hemen olsun istiyoruz ama bazı şeyleri salıp karşı tarafa bırakmak gerekiyormuş.
Üstüne düşünüyor ve çalışıyorum bu aralar. Kendimi tutmakta zorlandığım zamanlar oluyor tabiki ama her şeye de atlamıyorum artık. En son buluştuğumuzda hesaba hiç dokunmadım mesela. Normalde zaten ben bıraksam kendi ödeyecek ama ben bütün hesabımı karşı tarafa ödetince rahatsız olan biriyim işte. Pipeti bardağa girdirmekte zorlanmıştım orası sıkıştığı için, bunu da ona yaptırdım.
Şunu yapar mısın bitanem, bunu toplar mısın aşkım gibi gibi şeyler de istiyorum tamam. Gel gelelim ki başka ne yapılır noktasında tıkanıyorum ben de

O yüzden tavsiyeleri okumaya geldim. Yukarıdaki bir üyenin dediği gibi yapılmaması gerekenlere aşırı hakimim ama ne yapılırı ben de bilmiyorum