Evlilik depressionu

Unhappy13

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
81
7
98
İsviçre
Daha öncede yazmisdim, yeni evligim ve alisamadim diye!
Esim cok sinirli biri, onunla ayni düsüncede olmadigim zamanlar bile benimle tartisiyor! Sözüne söz söylesem kiziyor, cok bilmislik var malesef! Buna dayanamiyorum!
Evde tek birlikde yemek yiyoruz, yoksa bisey yaptigimiz yok. Cok monoton bi evlilik, ben sikayet etsemde o halimden cok memnun! 7x24 saat evde kalsa sikilmaz. Sosial biri hic degil, canim cok sikiliyor!

Ama en kötü sorun, cinselik! Bi türlü basaramadik, artik denemeyi bile biraktik diye bilirim! Ayda bir belki deniyoruz oda malesef sonucsuz!

Benim icin cinselik önemli degil cünkü ben bu adama ve bu aileye cocuk vermek istemiyorum! Cocuklari cok seviyorum, yegenlerim var onlara cok düskünüm, arkadaslarimin cocuklarina. Ve bende herzamananne olmak istiyordum bu benim en büyük arzumdu!
Ama artik öyle biktimki evliligim hic istedigim gibi gitmiyor!

Aileside normal bi aile degil herkes herkesle küs, dargin! Annesi cok egoist, kendinden baska kimseyi düsünmez, babasi karisinin sözünden cikmaz, bazen erkekligi tutar!

Yarim yamalak yaziyorum cünkü gercekten nerden baslicagimi bilmiyorum!

Esim icin herseyi yapiyorum ama hic yaranamiyorum. Ne yapsam yanlis yetersiz!

Artik seviyormuyumu onu bile bilmiyorum!

Esim cok sinirli biri, onunla ayni düsüncede olmadigim zamanlar bile benimle tartisiyor! Sözüne söz söylesem kiziyor, cok bilmislik var malesef! Buna dayanamiyorum!
Evde tek birlikde yemek yiyoruz, yoksa bisey yaptigimiz yok. Cok monoton bi evlilik, ben sikayet etsemde o halimden cok memnun! 7x24 saat evde kalsa sikilmaz. Sosial biri hic degil, canim cok sikiliyor!

Ama en kötü sorun, cinselik! Bi türlü basaramadik, artik denemeyi bile biraktik diye bilirim! Ayda bir belki deniyoruz oda malesef sonucsuz!

Benim icin cinselik önemli degil cünkü ben bu adama ve bu aileye cocuk vermek istemiyorum! Cocuklari cok seviyorum, yegenlerim var onlara cok düskünüm, arkadaslarimin cocuklarina. Ve bende herzamananne olmak istiyordum bu benim en büyük arzumdu!

Aileside normal bi aile degil herkes herkesle küs, dargin! Annesi cok egoist, kendinden baska kimseyi düsünmez, babasi karisinin sözünden cikmaz, bazen erkekligi tutar!

Hepimizin sorunları bunlar yeni evli olupta çok mutluyum diyen kaç kişi var ki burda? Sorunlarını varsa eğer net yazarsan daha aydınlatıcı cevaplar alabilirsin ama şunu diyebilirim her şeyi sen yapma o yapmıyorsa sen de yapma artı onlar ayrıntı düşünemiyorlar maalesef söylemezsen anlamazlar ve hiçbir şey yapmazlar

Hepimizin sorunları bunlar yeni evli olupta çok mutluyum diyen kaç kişi var ki burda? Sorunlarını varsa eğer net yazarsan daha aydınlatıcı cevaplar alabilirsin ama şunu diyebilirim her şeyi sen yapma o yapmıyorsa sen de yapma artı onlar ayrıntı düşünemiyorlar maalesef söylemezsen anlamazlar ve hiçbir şey yapmazlar

Peki cinsel iliskiye girememizdemi normal? 6 aydir ugrasiyoruz olmuyor:(

Veya tartisinca üstüme yürümesidemi normal ilk baslarda? Küfür etmesi! Bosanicam diye tehdit etmesi?

benim yazdıklarınızdan anladığım sizde boşvermişssiniz vazgeçmişssiniz.. sadece şikayetleniyorsunuz gibi geldi..

eşinizle oturun konuşun baştan başlayalım de mesela ben evde kalmayı sevmiyorum sen evde oturmayı hiç olmazsa hafta 1 yada 2 kez birşeyler yapalım ben kendımı sureklı evde mutlu hissetmiyorum diyin.. evde de filmler açın ne bilim pasta yapalım diyinn..

en önemliside birlikte olmak için çabanız yok evlilik henüz oluşmamış ki siz bozmaya çalışıyorsunuz belki eşiniz bu yüzden size kızıyor olabilir dile getirmiyor olmasada... hiç olmazsa üzüldüğünüzü çabaladığınızı gösterin doktora faşan gidin.. illa çocuk olacak diye birşey yok eğer boşanmayı hemen düşünmüyorsanız emek verin derim

Peki cinsel iliskiye girememizdemi normal? 6 aydir ugrasiyoruz olmuyor:(

Veya tartisinca üstüme yürümesidemi normal ilk baslarda? Küfür etmesi! Bosanicam diye tehdit etmesi?

Normal değil tabiki ben genel olarak herkes sorunlu dedim zaten ki bende öyleyim farklı değiliz küfürler ilgisizlik izinli olduğu gün dışında bir yere gidilmez paylaşım sıfır hayat görüşlerimiz bambaşka ki bizdede cinsellik uzun süredir yok olsada bir şey anlamıyordum
Artık ben alıştım bu hallere bir süre sonra kendini sorgulamaya başlayacaksın şahsen ben şuan öyleyim
Rahatsız olduğun ne varsa konuşmaktan başka çaren yok ya da aynı şeyleri ona yaparak empati yapmayı kazanmasını sağla
Zor işler kelin ilacı olsa..

6 aydır ilişkiye hiç girmemiş olmanız dikkatimi çekti. siz mi korkuyorsunuz yoksa eşinizin mi bir problemi var bu konuda?

benim yazdıklarınızdan anladığım sizde boşvermişssiniz vazgeçmişssiniz.. sadece şikayetleniyorsunuz gibi geldi..

eşinizle oturun konuşun baştan başlayalım de mesela ben evde kalmayı sevmiyorum sen evde oturmayı hiç olmazsa hafta 1 yada 2 kez birşeyler yapalım ben kendımı sureklı evde mutlu hissetmiyorum diyin.. evde de filmler açın ne bilim pasta yapalım diyinn..

en önemliside birlikte olmak için çabanız yok evlilik henüz oluşmamış ki siz bozmaya çalışıyorsunuz belki eşiniz bu yüzden size kızıyor olabilir dile getirmiyor olmasada... hiç olmazsa üzüldüğünüzü çabaladığınızı gösterin doktora faşan gidin.. illa çocuk olacak diye birşey yok eğer boşanmayı hemen düşünmüyorsanız emek verin derim

Evlenmeden önce biz 3.5 sene ciktik! Hep cabaladim, her kalvada hakli olsam bile uzatmamk icin özür diledim! Hep boyun eydim hep altan aldim! Bosvermimde napim? Herseyi denedim zaten!

Bugünde bisey yokdu, sadece onunla ayni düsünmedigim icin kafayi yedi bagirdi cagirdi! Dayanamiyorum artik!

6 aydır ilişkiye hiç girmemiş olmanız dikkatimi çekti. siz mi korkuyorsunuz yoksa eşinizin mi bir problemi var bu konuda?

Ilk baslarda korkuyordum ve kendimi cok sIkIyordum. Sonra biraz daha rahat biraktim kendimi ama yinede olmuyor. Cok affedersin ama icine giremiyor bi türlü. Gercekten cok özür dilerim bunu yazdigim icin.

Tek onunla deniyoruz zaten olmuyor! Sorun bendemi acaba?

eşinde her şey olması gerektiği gibi mi? :17: yani adamın mekanizması düzgün çalışıyor mu?
açık açık yazmak da pek istemedim ama
daha kolay olabilecek pozisyonlar denediniz mi?
ön sevişme dediğimiz olay var mı?

yani cevap yaz diye değil de, bu adımları da uygulayıp olmadıysa ve kendini çok kasıp oradaki kasları bir duvar gibi sertleştiriyorsan vajinusmus da olabilir mi diye düşündüm

Ilk baslarda korkuyordum ve kendimi cok sIkIyordum. Sonra biraz daha rahat biraktim kendimi ama yinede olmuyor. Cok affedersin ama icine giremiyor bi türlü. Gercekten cok özür dilerim bunu yazdigim icin.

Peki sorun sende mi, eşinde mi?
Ben de 3 ay yaşadım vajinismusu, sonra düzeldi şükür.
Cinsellik evlilikte en önemli faktör, unutma bunu. Çaresine bakın.

eşinde her şey olması gerektiği gibi mi? :17: yani adamın mekanizması düzgün çalışıyor mu?
açık açık yazmak da pek istemedim ama
daha kolay olabilecek pozisyonlar denediniz mi?
ön sevişme dediğimiz olay var mı?

yani cevap yaz diye değil de, bu adımları da uygulayıp olmadıysa ve kendini çok kasıp oradaki kasları bir duvar gibi sertleştiriyorsan vajinusmus da olabilir mi diye düşündüm

Calisiyor herhalde.. Bende onun icin ilkmisim, hep böyle der.. Belkide bu yüzden basaramiyoruz..
Ön sevisme yokdu simdi denedigimiz zamanlarda..

Peki sorun sende mi, eşinde mi?
Ben de 3 ay yaşadım vajinismusu, sonra düzeldi şükür.
Cinsellik evlilikte en önemli faktör, unutma bunu. Çaresine bakın.

Vajinismusu nasil tedavi ede bilirim peki?
Esimle tek sorunumuz cinselik degil, ama buda olursa belki birbirimize daha cok baglaniriz...

Calisiyor herhalde.. Bende onun icin ilkmisim, hep böyle der.. Belkide bu yüzden basaramiyoruz..
Ön sevisme yokdu simdi denedigimiz zamanlarda..

arkadaşım direkt olaya girilir mi ya?
hem de ilk kez olacak ikiniz için de.
şöyle önce güzel bir yemek yeseniz baş başa,
açsanız bi romantik müzik, ışıkları kapayıp dans etseniz...
(eğer ki alkol kullanıyorsanız) 1 kadehçik şarap yudumlarken sohbet edip öpüşüp koklaşsanız?

romantizm olmadan olur mu ya?
birbirinizin hassas bölgelerini keşfetmeye çalışın mesela.
korkmayın seks gerçekten kötü bişey değil.
evet ilk birkaç seferde canın yanabilir.
ama pat diye olaya girişirseniz de olmaz yani.

önce kadının da erkeğin de uyarılması lazım.
erkekler için bu daha kolay.
ama kadınlar için erkeğin biraz uğraşması gerek.

yine dayanamadım açık açık yazdım :1:

Vajinismusu nasil tedavi ede bilirim peki?
Esimle tek sorunumuz cinselik degil, ama buda olursa belki birbirimize daha cok baglaniriz...

Ben kendi kendime egzersizlerle yendim. Burda bir topikte çok yardımcı oldular sağolsunlar. Kendi kendine halledilebilecek bişey emin ol.
Tek sorun cinsellik değilse ve sorunlar çok çok büyükse bilemem orasını. Ama sorunlar o kadar büyük değilse, önce bu sorunu çözün diğer sorunlar kendiliğinden çözülüyor.
Herkes sıkıntı çekmiştir evliliğin ilk zamanlarında:10:

(eğer ki alkol kullanıyorsanız) 1 kadehçik şarap yudumlarken sohbet edip öpüşüp koklaşsanız?

Sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emi:))
Seks öyle bisey olmuski artik haliyle oda biraz gergin oluyor!

Ama dedigim gibi tek sorun cinselik degil.
Esim cocuk gibi, hep hakli olucak, tek onun görüsü dogru, kiziyor, dariliyor ve konulari hep oldugundan daha cok büüyütüyor!

çok tatlısınız size katılıyorum:)

Bence karşılıklı konuşmadan bu işi çözemezsiniz..eşiniz bence cinselliği düzgün yaşayamadığı için mutsuz..sizi bu yüzden suçluyor olabilir..sizin bir suçunuz yok tabi bu tamamen psikolojik bir şey beni sakın yanlış anlamayın..fakat bu cinsellik mevzusu da öyle pat diye olmaz ki:) bi arkadaş demiş ya bir yemek müzik dans falan filan..eşiniz için giyinin süslenin güzel bir masa hazırlayın mumları yakın..güzel ikinizin de sevdiği bir dans müziği..yavaş yavaş sonra peşi gelir ama gevşemek lazım...birbirinize dokunmaktan korkmayın..yazmak zorundayım ön sevişme yapmalısınız..yani yatağa girip hadi yapalım olsun bitsin gibi olursa ne siz ne de eşiniz hiç bir zevk almaz..kendiliğinden olmalı bazı şeyler..ne bilim küçük bi öpücük,dokunuş,bakış..ay ne bilim azcık cilveli olun yaaaa:)

Sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emi:))
Seks öyle bisey olmuski artik haliyle oda biraz gergin oluyor!

Ama dedigim gibi tek sorun cinselik degil.
Esim cocuk gibi, hep hakli olucak, tek onun görüsü dogru, kiziyor, dariliyor ve konulari hep oldugundan daha cok büüyütüyor!

hmmm.. o zaman madem bu dönemi sevgililikten evliliğe yumuşak bir geçişmiş gibi düşünün bence.
sorunlarınızı çözmeye çalışın, cinsellik tabi ki evliliğin temelinde olan bir şey ama adamla başka sorunlar varken de insanın içinden gelmez ya haklısın.
ben de kafayı bir şeye taktığımda konsantrasyon falan kalmıyor :26:

umarım eşin de senin gibi evliliğinizi güzelleştirmek için uğraşıyordur. şiddet, hakaret, kötü davranma vs. yoksa senin de yol göstermenle eşin evlilik yürütmeyi öğrenir bence ya :38:

Back
X