Evlilik depressionu

Valla ben yapabildiğim şeyi bile yapmazdım evde erkeğin işiyse. ve ona ihtiyacım olduğunu hissettirirdim o da kendini bişey sanardı :D

giyin kuşan işte ;) fıkır fıkır ol. internetten araştırabilrsn erkeğin nelerden hoşlandığını.

he sen niye başarılı olamadın dersen benim adamda iş yoktu :D

ay kiyamam sana :) hala evlisin ama o zaman demi?

bunun icin özel bi sayfa falan mi var, nasil dogru düzgün cilve yapilir diye?
Annemde hep diyor, ona ihtiyacin oldugunu göster, cilve yap.
Ama kendim daha iyi biliyorsam neden ona bisey yaptirimki? benim koca okumus falanda gercekten bazi konularda
cok beceriksiz... yani bu kadar olmaz diyorum bazen, kendim yapim daha iyi..

Yani ben sizden gercekten korktum sanki benmisim gibi yaziyorsunuz.

Bende yurtdisindanim, iki yildir birlikte olmadik, esim oyun delisi, cok agresiz sinirli, issiz su anda bide yani calisan tek benim.

Bu kadar benzerlik olmaz ya bizim adamlardan ikimiz var ne anlamadim.

Rabbim yardimcimiz olsun. :14:

aminnnn

yok yok benim esim calisiyor, ama isini hic sevmiyor ve bu yüzden yeni is bakiyor arada bi.. aslinda cok tembel birisi, yani yine bu isde kalir bence..
ama issiz olsa ve bütün gün evde olsa, ben kafayi yerim inan bana.. gerci o oyun odasindan yine cikmaz ama ben dayanamam buna.
bende yüzde yüz calisiyorum, eve geliyorum, camasirmis, ütümüs, yemekmis, caymis, temizlikmis herseyi kendim yapiyorum.
o bi cöpü disariya atar, ona bile konusur iki saat :47: en sinir oldugum sey, bisey yapinca iki saat konusmasi.. bende bütün isleri yapiyorum dedigimde, sen kadinsin yapicaksin oluyor... dövesim geliyor o zamanlar!

sen yine iyi dayaniyorsun vallah tatlim :(

ay kiyamam sana :) hala evlisin ama o zaman demi?

bunun icin özel bi sayfa falan mi var, nasil dogru düzgün cilve yapilir diye?
Annemde hep diyor, ona ihtiyacin oldugunu göster, cilve yap.
Ama kendim daha iyi biliyorsam neden ona bisey yaptirimki? benim koca okumus falanda gercekten bazi konularda
cok beceriksiz... yani bu kadar olmaz diyorum bazen, kendim yapim daha iyi..

:)) ben boşanıyorum canım geçen sene 2 ay evli kaldım. hem bu cinsel sorunlar hem de başka ağır problemlerden dolayı bitti. konumu okuyabilrsn açmıştm :)

beceriksizdir doğrudur ama erkek olduğunu hissetmesi lazım. elini işlere sürme. hiç olmadı tamirci çağırsın ona yaptrsn. yoksa ömür boyu evdeki erkek işlerini sana yıkar annemden biliyorum :) yapamıyosa bile pofpofla :)) erkekler çocuk gibi biliyosun.

doğru düzgn cilve olayına da gelince yani nasıl etkileyebileceğine dair netten birsürü siteden okuyabilirsin. gerisi sende, içinden geldiği gibi :))

aminnnn

yok yok benim esim calisiyor, ama isini hic sevmiyor ve bu yüzden yeni is bakiyor arada bi.. aslinda cok tembel birisi, yani yine bu isde kalir bence..
ama issiz olsa ve bütün gün evde olsa, ben kafayi yerim inan bana.. gerci o oyun odasindan yine cikmaz ama ben dayanamam buna.
bende yüzde yüz calisiyorum, eve geliyorum, camasirmis, ütümüs, yemekmis, caymis, temizlikmis herseyi kendim yapiyorum.
o bi cöpü disariya atar, ona bile konusur iki saat :47: en sinir oldugum sey, bisey yapinca iki saat konusmasi.. bende bütün isleri yapiyorum dedigimde, sen kadinsin yapicaksin oluyor... dövesim geliyor o zamanlar!

sen yine iyi dayaniyorsun vallah tatlim :(

Aynen canim benimkide oyle copu atarmisin der, iki saat kari gibi dirdir eder nefret ettirir kendinden.
Bende 7 de isten geliyorum, yemegimi yapiyorum, temizligimi yapiyorum, yardim edermisin diye soruyorum bi ton laf ediyor..

Bide bagirmasi cagirmasi var tum mahalle dinliyor her aksam bizi.

Cinsellik olmadigi icinmi agresifler aceba bilmiyorumki

:)) ben boşanıyorum canım geçen sene 2 ay evli kaldım. hem bu cinsel sorunlar hem de başka ağır problemlerden dolayı bitti. konumu okuyabilrsn açmıştm :)

beceriksizdir doğrudur ama erkek olduğunu hissetmesi lazım. elini işlere sürme. hiç olmadı tamirci çağırsın ona yaptrsn. yoksa ömür boyu evdeki erkek işlerini sana yıkar annemden biliyorum :) yapamıyosa bile pofpofla :)) erkekler çocuk gibi biliyosun.

doğru düzgn cilve olayına da gelince yani nasıl etkileyebileceğine dair netten birsürü siteden okuyabilirsin. gerisi sende, içinden geldiği gibi :))

ben daha cok yeni sayilirim burda, bu yüzden simid konunu aradim ama bulamadim:(
yinede üzüldüm.. kim bosanirim diye evlenirki demi?:(

simdi benim esimde bide böyle bisey var, fazla arzulu degil yani, bende onun icin ilkmisim, bu yasima kadar bekledim hergün olmazada diyor.. ama hergün degilki ayda bi kere belkide :) oda basaramiyoruz iste, o zevk aliyor ola bilir ama ben acidan baska bisey his etmiyorum.. pardon acik yazdim galiba :)

annemde aynen senin gibi diyor, ama inan ben sabirsiz birisiyim, oda cok gevgin birisi.. yani düsün biseyi yapmasini istedigimde, bugün degil yarin degil artik ne zaman olursa.. kim dayanirki, kendim yapsam olur biter iste.

tamam birazdan internette arastirmaya baslicam cilve yapmasini:) cok safim gercekten nasil yapilir bilmyorum...

Aynen canim benimkide oyle copu atarmisin der, iki saat kari gibi dirdir eder nefret ettirir kendinden.
Bende 7 de isten geliyorum, yemegimi yapiyorum, temizligimi yapiyorum, yardim edermisin diye soruyorum bi ton laf ediyor..

Bide bagirmasi cagirmasi var tum mahalle dinliyor her aksam bizi.

Cinsellik olmadigi icinmi agresifler aceba bilmiyorumki

ne zamandir evlisin sen? ondan önce flört yaptinizmi? yoksa evlenincemi esinin tembel birisi oldugunu ögrendin?
ben biliyordum, bile bile evlendim.. ama abimde öyleydi benim, simdi yengem ona her isini yaptiriyor vallah. yengem kadar akilli cikamadim vallah:(

benimkisi zaten normal konusuncada yüksek sesle konusur, simdi bide bagirdigini düsün. bende komsu olsam bizi dinlerdim yani :(
ama allahdan eskisi kadar kalvga etmiyoruz, ve acikcasi fazla da umursamiyorum artik!

hangi ülkede kaliyorsun sen:) merak ettim:)

ne zamandir evlisin sen? ondan önce flört yaptinizmi? yoksa evlenincemi esinin tembel birisi oldugunu ögrendin?
ben biliyordum, bile bile evlendim.. ama abimde öyleydi benim, simdi yengem ona her isini yaptiriyor vallah. yengem kadar akilli cikamadim vallah:(

benimkisi zaten normal konusuncada yüksek sesle konusur, simdi bide bagirdigini düsün. bende komsu olsam bizi dinlerdim yani :(
ama allahdan eskisi kadar kalvga etmiyoruz, ve acikcasi fazla da umursamiyorum artik!

hangi ülkede kaliyorsun sen:) merak ettim:)

2 yildir evliyim canim, ondan oncede 3 yildir beraberligimiz vardi. esim tembel degil ama annesi cok simartmis herseyini yapmis oda simdi yapmiyor yada zoruna gidiyor laf ediyor cok..
Benimki cok agresif normal cevap veremiyor herseye bagirarak cevap veriyor hemen sinirleniyor en ufacik seyden.

Mesela dun bardahga kizdi, bu bardak niye burda nasil burda olur niye yerine koymadin iki saat onun dirdirini etti kari gibi resmen.

Ben belcikada yasiyorum sen?

Bir arkadaş eğitim durumlarınızı sormuş eşinin üni mezunu olduğunu yazmışsın sanırım sen değilsin.Buyüzden ben biliyorum ediyorum diyebilir. Erkeklerin hepsi çocuk gibidir zaten. Agresifliğe gelince doğası gereği böyle olabilir ama sen kırılıyosan üzülüyosan bu durumdan ötürü konuş onunla belke biraz daha kendini frenler.
Cinselliğe gelince e bacım yemeği bile yaparken önce soğanını salçasını kavuruyosun sonra suyunu koyuyosun bu ha diyince olur mu:)

2 yildir evliyim canim, ondan oncede 3 yildir beraberligimiz vardi. esim tembel degil ama annesi cok simartmis herseyini yapmis oda simdi yapmiyor yada zoruna gidiyor laf ediyor cok..
Benimki cok agresif normal cevap veremiyor herseye bagirarak cevap veriyor hemen sinirleniyor en ufacik seyden.

Mesela dun bardahga kizdi, bu bardak niye burda nasil burda olur niye yerine koymadin iki saat onun dirdirini etti kari gibi resmen.

Ben belcikada yasiyorum sen?

yine iki sene evlisin vallah:) biz simdi 6ay olucak ondan öncede 3.5 sene cikiyorduk.
benimkisininde sucu yok tabikide, aslinda bütün sucu annesine veriyorum.. aslinda annesilende sorunum yok, ama bi türlü isinamadim malesef, bu yüzden fazla arayip sormam. bikeresinde ona güvenmisdim bazi seyleri, herseyi birer birer gidip kocama anlatmis, tabi sonra evde büyük kalvga cikti.. bende o gün bugündür aramam kendisini..

benimkiside agresif ama asla kabulenmez bunu söylersem.. senin dedigin gibidie, bazen kari gibi:)

ben bu arada isvicrede kaliyorum.

peki iki senedir evlisin, cinselikle hic mi düzelme olmadi?

yine iki sene evlisin vallah:) biz simdi 6ay olucak ondan öncede 3.5 sene cikiyorduk.
benimkisininde sucu yok tabikide, aslinda bütün sucu annesine veriyorum.. aslinda annesilende sorunum yok, ama bi türlü isinamadim malesef, bu yüzden fazla arayip sormam. bikeresinde ona güvenmisdim bazi seyleri, herseyi birer birer gidip kocama anlatmis, tabi sonra evde büyük kalvga cikti.. bende o gün bugündür aramam kendisini..

benimkiside agresif ama asla kabulenmez bunu söylersem.. senin dedigin gibidie, bazen kari gibi:)

ben bu arada isvicrede kaliyorum.

peki iki senedir evlisin, cinselikle hic mi düzelme olmadi?

yok malesef hic duzelme olmadi canim, hic deneme istegim bile yok iki senedir tik yok anliyacagin :(

Back
X