- Konu Sahibi Aysegulcin
-
ee çağ dışı (!) ya..
:)
kilisede evlenince olur, dini nikah olunca olmaz. ki dini nikahta ne cami var ne de imam. karşılıklı kabul ediş ve 2 şahit.. bu kadar....
ironi yaptım yahu.
yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemezdim.
Hristiyanlarda olduğu gibi ibadet yerine gitmek gerekmiyor, diyanet bakanlığına bağlı bir İmam tarafından kıyılması gerekmiyor. Kolaylıklar dini olduğunu vurgulamaya çalıştım.
Neyse daha fazla taşlanmadan kaçayım........
Evet evlenmedim henüz. ama insan yaşamadığı şeyleri de bilebilir değil miİslamiyette dini nikahta İMAM gerekli değildir. Nikah kıymayı bilen herhangi bir müslüman nikahı kıyabilir. Adı karışmasın diye dini nikahtır, saygılarımı sunarım...
ironi yaptım yahu.
yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemezdim.
Hristiyanlarda olduğu gibi ibadet yerine gitmek gerekmiyor, diyanet bakanlığına bağlı bir İmam tarafından kıyılması gerekmiyor. Kolaylıklar dini olduğunu vurgulamaya çalıştım.
Neyse daha fazla taşlanmadan kaçayım........
evet katılıyorum
Araştıran herkes bunun böyle olduğunu görebilir arkadaşlar
ama konuyu dini içerikli haline getirmesek çok iyi olur :26:
İki medeni insan gibi tartışıyoruz dove.
Taşlanacak yada taş atacak bir konuşma yapmadık sizinle.
Neyse iyi muhabbetler herkese.:80:
Merhaba Arkadaşlar ;
OKuyorum yok evliliğe karşıyım , yok ne saçma diyenler var ... Onlara istinaden yazıyorum evlilik olmadan dünyaya masum miniklerin gelmesine , o miniklerin ezilmesine karşıyım ....
biraz sığ düşüncelerden uzaklaşabilsek toplum olarak ne kadarda faydasını görücez yahu o attığınız sadece bi imza evliliğinize dair onu atmasanız bile birlikte bi ömür sürdürebilir çocuk yapabilir ve birlikte yaşayabilirsiniz kocalarınızı elinizde tutmak için bi kaynak olarakta görebilirsiniz hak veriyorum sizlere ama aynı evde yaşayan iki eş gayet ve hakikaaaatlen evli sayılır o imza sadece devlet kurumunda bunu resmileştirmek için vardır aşk olsun sevgi olsun bırakın evlenmeden çocuk yapmam triplerini falan yemezler sevdiğim güvendiğim adamdan 3 tnede yaparım 5 tanede yaparım millet ne der aman aman diyede düşünmem millet için değil kendiniz için yaşayın canlarım öpüldünüz
iyide sanane başka insanlardan anlamadım kimisi evlenmez birlikte yaşar kimisi kuma getirlmesine göz yumar herkesin kendi hayatı ne kadar tahammülsüz bi millet olmaya başladık yahu...
iyide sanane başka insanlardan anlamadım kimisi evlenmez birlikte yaşar kimisi kuma getirlmesine göz yumar herkesin kendi hayatı ne kadar tahammülsüz bi millet olmaya başladık yahu...
ne demek snane ??? kendinize gelin bn burda sizin gibi yapmıyorum !
sanane aysegulcin in konusundan peki?? azıcık uslup yahu!
biz ya da ben napıyomuşuz :))
sanane aysegulcin in konusundan peki?? azıcık uslup yahu!
ya arkadaşın tek derdi buymuş komik geldi valla:))
hani bana başkasından sanane diyosun ya benden SANANE ?
neyse ya cevabı haketmiyormuşsunuz anladım
evlilik dışı ilişkilere karşı değilim ben bi imza evlilik denen şey ama toplumunda bazı kuralları var snuçta bu kurallara uymamız gerektiğini düşünüyorum örf ve adetlerimiz böyle bizim kültürümüzde böyle bişey yok yabancılara özenti sonucu bu hale geldik herkes yapmak istediğinde özgür sonuçta herkesin fikrine saygı duymak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?