Bu ülkede HDPyi destekleyen tonlarca Kürt var onları kim kandırıyor? Zira HDP de PKK yanlısı.
O kandırma işi 20 30 yıl önce sen dağa gel, biz ailene bakalım şeklindeydi ne tv ne internet varken. Şimdiki terör yanlısı türklerin hepsi bilinçli. Füsun Demirel mesela kendi ağzıyla sanatçı olmasam dağa çıkardım dedi.
Ben tüm Kürtler terör yanlısı demedim, ama HDP yanlısı kürtler de kandırılmış değiller, usanmışlar ve haklarını arıyorlar, yanlış yollarla olsa da.
Kendinizi kandırmayın kürtleri kandırdılar vs geçin bunları. Bunu bir Kürt arkadaşım söylemişti:
Eyleme katılırsın dayak atmaya polis ilk Kürtlerden başlar.
Esmerce biri varsa halk pis Kürt der, halk bizi sevmez
..
..
..
Halkımız Kürtleri sevmedi, saygı duymadı, ezdi , aşağıladı ; devlet eliyle defalarca katliamlar oldu adamlar da isyan bayrağını çekti. Bunu kabul etmek yerine vayyyy kandırıldılar demek daha kolay tabi de, internet çağında kim kimi kandırabilir?
Öyle yazmışsınız ki , memleket sanki demokrasi beşiği ;haydi Kürtleri geçtim Aleviler özbeöz Türkmen ve bu toprağın sahipleri, onlar defalarca kez katliama uğradı. Faşizm bu ülkede gelenek oldu, farklı olanlar şiddete ve ayrıncılığa uğruyor bu kadar işte. Bu toprakta faşizm yüzyıllardır var kardeşim, görmezden geliniyor, inkar ediliyor. Beyaz Türk Sünni Erkek olmayan herkese şiddet var, bu kadar.