Evlilik dusunmuyorum,kimseyi sevemiyorum,ama seninle uyumak istiyorum!!!

allahım ya ne sanıyor bu erkekler kendilerini yada biz kadınları ne olarak görüyor öküzler

Sen de ona de "seni seviyorum ama seninle uyumak istemiyorum" bir şey derse "en az senin kadar saçmalamak istemiştim" dersin:)
Sizin durum beyaz showdaki psikopat tiplemesine kadar gider gibi...
Neyse güvenmemen iyi gibi, Allah hayretsin sonunuzu.

o da ne yaptığını bilmiyor ya da mavi boncuk dağıtıyor galiba... kafanızı bulandırmamak ve üzülmemek için uzaklaşın derim...

Amaç uyumak değil sevişmek çünkü de ondan azalmış mesajlar. Kimseyi sevemiyorum un açıklaması da zamanında sevdim hala aklımda.

Amaç uyumak değil sevişmek çünkü de ondan azalmış mesajlar. Kimseyi sevemiyorum un açıklaması da zamanında sevdim hala aklımda.

Evet bende bir acinmi var darbemi yedin diye sordum.ne alaka dedi.sadece bu kadar ne alaka

Uyusun da buyusun ninniii.... Deli mi ne?? Evlenmeyelım ama uyuyalım..hııı oldu cicim..

Amaç uyumak değil guzelim aman diyim sakin uzak dur bu erkeklerin formu değişti bir tuhaf oldular ben her halti yapayim ama zerre sorumluluk tasimayayim.. kimseyi sevemezmis beyefendi oylemi? Bende uyku sevmem hele el alemin göğsünü hic sevmem deseydin..uzak dur aman boyleleri mahfeder insani

[SUB][/SUB]
Türkçe mealini söyleyim bu cümlenin "ben akıllanmaz evlilikte gözü olmayan bi züppeyim canım seninle olmayı çok istiyor ama evlenmem(burda kendince vicdanını rahatlatıyor çünkü mert adam oluyor) bugün seninle yarın başkasıyla hele bi tadına bakayım huzurmuş felan filan boşver " bu adamdan koşar adım uzaklaş başka hiç bişey yapma sakın cevap verme mesajlarına canım allah böylelerini aynı kendileri gibi kadınlarla karşılaştırsın yada a.... eden bi kadınla karşılaştırsın ok.

Iki şeye itimat edilmezmis:
1. Mağazaya girip sadece bakıp çıkacağım diyen kadına
2. Masumca sarılıp uyuyacagiz diyen erkeğe

Te Allahım oyuncak ayı alsın kendine masum masum uyusunlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle olaylar görünce cidden moralim bozuluyor. kimin aşkına güvenicez niyetini nasıl anlıcaz bilemiyorum.

mesela birinin bakışları hareketleri aşık gibi dursa bile insan acaba niyeti başka mı diye düşünüyor.

siz nasıl tanıştınız? merakımdan soruyorum yani niyeti sadece böyle sözde sarılıp uyumak olan bir insanın sana tavırları nasıldı?

mesela görünce gözlerinin içi parlıyor muydu? seni görmek istiyor muydu? görünce mutlu oluyor muydu?

yani aşıkmış gibi davranışlar sergiliyor muydu? bunu çıkarım yapma amaçlı soruyorum.

soruna gelicek olursam bırak gitsin kimseyi sevemiyorum demiş yani açık açık seni sevmiyorum demiş zorlamanın anlamı yok.:26:

Ortada ilişki bile yok üstüne bir de ortak arkadaşınız var onu seven ve bunu gayet konuşabiliyorsunuz. Yani ne denilebilir ki yüz vermişsiniz astarını istemiş başka bişey değil. Bana karşı çok yoğun çok özel duyguları olmayan biri ne cürretle bana uyumaktan bahseder ha evlenmek ve sevgi yok diye de altını çizecek bir de ne sanmış kendini acaba.

Konu çok tanıdık bir konu,aynı cümleleri kurmuş adam ,iş yerimdeki stajer kıza,kızda aşıktı deli gibi ,uyumak için otele gitmişler bide,sadece uyuyacağız sarılıp demiş herif,kızda tabi saf kabul etmiş ,zaten kız adamı ulaşılmaz görüyor,bu teklife hayır dememiş ,ama malesef olan olmuş yani tam olmasada iş oraya kadar gelmiş ,kız yapma ben bakireyim diyince bırakmış adam ,korktu heralde,ee kız kabul edince haliyle bakire deği sandı demek,niyet uyumak değilmiş yani ,gece devam etmemiş tabi ,kızı almış götürmüş kızın evine mi kızın bir arkadaşına mı artık nereyeyse,güya maksat uyumaktı ne oldu,maksatına ulaşamayınca uyumak ta hayal oldu.o gün bu gün kızı aramamış,kız ağlayarak anlatmıştı hiç unutmam
aman diyim sakın ,pişman olacağın şeyler yapma sakın ,güvenme .

kim ki bu erkek arkadaşınız falan mı? ne cesaret?

Polismiymis.. pesnide cok kiz oluo ya belliki kalkmis bi tarafi
Ama polislik insana sonradan verilen birsey karakter meselesi

dışarda yanınızda arkadaşlar varken bir iki kez görüşmüşsünüz. ve hep whatspp dan yazışmışsınız. adam açık açık seni sevmiyorum senle evlenmicem demiş bide üstüne gel uyuyalım demiş ve siz hala görüşüyo musunuz? anında silin atın .güven verdi yanlış bişey yapmiyim demişsiniz ama bence tamamen ürkütücü ve hiç güvenilmeyecek bi tip! görüşmeye devam ederseniz çok şey kaybedebilirsiniz kestirip atarsanız kaybetcek bişeyiniz olmaz. zaten sevgili erkek arkadaş durumda da değilsiniz kafaya takmassınız bile.

Dun gece msj atti.ne yapiyorsun.diye tv izliyorum sen nasilsin sesin solugun cikmiyor dedim.sen.babanin.kizisinn fazla ustelemek istemiyorum dedi.(eve gel sarilip uyuyalim dediginde.ben babamin kiziyim ona yakisir davranirim demistim)

adam kendisinin ne tür bir cins olduğunu ve bozuk niyetini daha açık nasıl ifade edebilirdi ki?
arkadaşım şanslısın yine bak bu kadar ipucu vermiş sana.
aslında ne diyor biliyormusun,ben adam değilim,niyetim senle gönül eğlendirmek işine gelirse.
kesinlikle bir kelime bile irtibatta bulunma.tamamen ilişkini kes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…