Evlilik dusunmuyorum,kimseyi sevemiyorum,ama seninle uyumak istiyorum!!!

Dun gece msj atti.ne yapiyorsun.diye tv izliyorum sen nasilsin sesin solugun cikmiyor dedim.sen.babanin.kizisinn fazla ustelemek istemiyorum dedi.(eve gel sarilip uyuyalim dediginde.ben babamin kiziyim ona yakisir davranirim demistim)

ahahhaha aklınca laf sokmuş

Cok iyi yapmissin.eskiler de hep demez mi kacan kovalanir..senin de ona karsi guzel duygularin varsa geri cekil ve uzaktan izle bakalim.seni gercekten hayatinda adam.akilli isteyen bi erkek ne yapar ne eder kalbini geri kazanmak icin bi yolunu bulur.niyeti de farkliysa bas tekmeyi gitsin
Sana erkek mi yokk

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Bence hic uzme kendini msj bile yazma, babanin kizisin elbette kendisinin kizi olsa odaya kilitler bu zihniyet, malesef hepimiz karmasik duygular icerisindeyiz yine neyin iyi neyin yanlis oldugunu sen bileceksin. Aranizda yasananlarla ilgili yorum yapmiyorum sana sabir diliyorum insallah yuzu ve kalbi guzel insanlarla karsilasirsiz karsilasiriz😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:):) böyle birşeyee inanmayıp gitmediğiniz için tebrikler... valla çok güldüm kadınları saf mı zannediyor bunlar.. sokakta bile rahat durmayan el tutayım dokunayım öpeyim diyen adamlar yataktamı kuzu olacaklar

Aslinda.hic tanimazdim.ben onu.arkadasimin arkadasi.hatta oteki arkadasimiz buna asik soylemiste.seni.seviyorum diye.tekrar planlar yapilinca numaralar verildi.watssapp ta cevrim ici gorynce slm yazmis oyle.konismaya basladik arkadasca.X ile niye denemiyorsun dedim sevmiyormus onu bunu onada soylemis ben kimseyibsevemiyorum diye.hatta kiz benim arkadasim onu satmam dedim.biz kotu birsey yapmiyoruz onada umut vermedim dedi.boyle iste ben bi dene sans ver falan diyorum yok diyor

Polislikle ne ilgisi var yaşadığın olayın? kaç polisle sevgili oldun ki, bu polis milletini anlamıyorum diyosun?

Uyumak mı sadece iyi yapmışsınız ciddi düşünmediği belli ateşle barutta bir yere kadar dururlar yan yana resmen saçmalamış ama polis mesleğiyle bunun pek alakası yok

O bir POLİS ... Çok yakışıklıııı ... herkes onun peşinden koşuyor ama o benimle uyuyacak
Çok güldüm ben yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyuncak ayı sı yokmuymuş

sırf böyle bir cümle ile beni aptal yerine koymaya çalıştığı için siler atardım
dürüst olsun bari
açık açık söylesin
niyetim evlenmek değil
ama seninle yatmak istiyorum

öyle söyleseydin. sana güvenip güvenmeme konusu değil bu deseydin. ben de bir insanım ben kendime de güvenemem bu konuda deseydin. iki kişi birlikteyken şeytan rahat durmaz deseydin. hem evlilik istemiyorsa zaten aynı yerde kalmanızın da bir mantığı yok haram sonuçta bu tarz şeyler. sadece o işle değil ki günah sonuçta.

yuhhh artıkkk yokkk artıkkkkk o biliyorkii hele biz bir yan yana gelelim onu oraya çekeyim nasıll olsa ucu açık gittiği yere gider iyi yapmışsın bence hiç pas verme belkide seni denemek istemiştir emin olmak istemiştir nasul biri olduğundan ama bence kesinlikle tavırlı davran bu da ne demek oluyor sonradan düşününce hatta daha çok beni rahatsız etti bana nasıl bir anlam yüklediğini anlayamadım de ....

Polislikle ne ilgisi var yaşadığın olayın? kaç polisle sevgili oldun ki, bu polis milletini anlamıyorum diyosun?
Suan sivil olsun cevik kuvvet olsun birlikte calisiyoruz.cok sevdigim insanlarda var ama genellinde ki cogunlukla degisik bi tavir ozguven var.oyle laf olsun diye yazmiyorum.calistim.calisiyorum ki biliyorum

tek istediğinin bu olduğunu sanmıyorum..
ayrıca taviz tavizi doğurur..
okadar yakınlaştıktan sonra başka şeyler olmayacağına kimse garanti veremez..
mesajlarını da azalttığına göre hedefine ulaşamamış..
boşver gitsin..

Pardon polis milleti derken hepsi aynı demek mi istiyorsunuz? hepsiyle tanışmışlığınız mı var da böyle genelleme yapabiliyorsunuz? Yazacaklarınızı tartarak yazın. kendine güvenmeyen bi kadın hiçbir erkeğe de güvenemez tabi ki!

Suan sivil olsun cevik kuvvet olsun birlikte calisiyoruz.cok sevdigim insanlarda var ama genellinde ki cogunlukla degisik bi tavir ozguven var.oyle laf olsun diye yazmiyorum.calistim.calisiyorum ki biliyorum

Sana dokunmayacağım ne kadar tiksinç bir laftır. İğrendim bu adamdan. aranızda bir güven oluşsa düzgün ilişkiye başlamayı becerebilse ister karşılıklı dokunun ister uyuyun sen de isteyeceksin zaten. Bir ilişkiye böyle başlanmaz. Evlenmicem diye başlanmaz evlenicem diye başlanmayacağı gibi.. Bu adamın tarzı bir kere hiç hoşuma gitmedi. Amaaan bırak gitsin başka kızlara dokunmadan uyusun o zaman salak şey.

Zaten yol verdim.polis olmasi.yakisikli olmasi beni.baglamiyor

Adamin kimseyi sevemiyorum ama seninle uyumak istiyorum lafi gururunuzu oksamis sanirim. Bence niyetini daha acik kelimelerle ifade edemeyecegi icin yumusatip uyumak istiyorum demis. Yoksa uyumayacagi belli. Bence ne derse desin sakin tavrinizi bozmayin. Cok dogru soylemissiniz babanizin kizisiniz. El alemin oyuncagi degil.

Telden yaziyorum hatalar af ola.
samsung

Son düzenleme:
bence tamamen fydalanmak istemiş niyetini de baştan söylemiş evlenemem diye onun niyeti çok çok başkaymış akıllı davranmışsınız asla görüşmeyin o kişiyle bence

Adeta saçmalık abidesi biriymiş. Madem kimseyi sevemiyorsun neden kızın peşinden koşuyorsun? Amacın ne yani? Bence iyi yapmışsın canım, ciddi düşünmediğini söylemiş yol yakınken dönmüşsün. Ayrıca masum masum uyuyacağınıda sanmıyorum, bu erkekelr çok cin valla korkulur onlardan.

Ben senin yerinde olsam bana sevemiyorum evlenmeyi dusunmuyorum diyen adama o sozu soylerken hicbi tepki vermezdim gulumser hicbisey yokmus gibi davranirdim ama bi daha da hicbi msjina aramasina cevap vermezdim.hicbisey demeden.g.t gibi kalirdi.yaptigi sey saygisizlik.buna ragmen onla hala konusarak ona basit kiz imaji ciziyorsun.kaliteli ve agir bi kizin bu laflari sindirmeyecegini onun gibi zuppeler cok iyi bilir.bi anda kes msjlari.daha fazla kendini kucultme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…