• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik fikrinden soğudum!

dun bır programda mehmet coskundenız dedıkı bır erkegı maya oturtmak ıstıyorsanız ılıskıye ne zaman evlenırım dıye baslamayın ve erkege evlenme lafı etmeyın beraberlıklerde flort devresı cok guzeldır ve bu flort sadece ılk basta olur daha sonra bulamazsınız o yuzden tadını cıkartın dedı ve kadınlarımızın coguda zaten gelınlık gıyme hayallerınden dolayı evlenmek ıstıyor dedı.Sen daha cok gencsın oturup bunlara aglama eger kafanı mesgul etmezsen o kısıların karsısında ezık kalıcaksın bence kafanı dık tutu ve sınavını kazanmaya bak dunyada kacmılyon erkek var mutlaka bırı senın ıcın yaratıomıstır ve her sey zamanı gelınce olur.Ama evlılıkten cok buyuk beklentın olmasın oyle evlenırsen hayal krıklıgına ugrasın her seyı oluruna bırak artık uzulme

çok teşekkür ederim içimi ferahlatan bi yorum oldu

dun bır programda mehmet coskundenız dedıkı bır erkegı maya oturtmak ıstıyorsanız ılıskıye ne zaman evlenırım dıye baslamayın ve erkege evlenme lafı etmeyın beraberlıklerde flort devresı cok guzeldır ve bu flort sadece ılk basta olur daha sonra bulamazsınız o yuzden tadını cıkartın dedı ve kadınlarımızın coguda zaten gelınlık gıyme hayallerınden dolayı evlenmek ıstıyor dedı.Sen daha cok gencsın oturup bunlara aglama eger kafanı mesgul etmezsen o kısıların karsısında ezık kalıcaksın bence kafanı dık tutu ve sınavını kazanmaya bak dunyada kacmılyon erkek var mutlaka bırı senın ıcın yaratıomıstır ve her sey zamanı gelınce olur.Ama evlılıkten cok buyuk beklentın olmasın oyle evlenırsen hayal krıklıgına ugrasın her seyı oluruna bırak artık uzulme

malesef işte o flört döneminin kıymetini bilemiyoruz,evlendikten sonra öyle özleniyorki o günler...

23 yaşında değil de 43 yaşında 5 evlilik yapmış ihanete şiddete işkenceye maruz kalmış bir kadın gibi yazmışsınız.[/QUOTE

belki ruhsal yaşım 43 e vurmuştur :)

Kendine yazık edersin..
23 yaş geri dönmek isteyecek kadar tatlı bir yaştır.
Ayrıca hayatta flörtlerden yenilen darbelerden çok acı şeyler var.
Küçük gelmiş geçmiş meseleleri hayatınızın merkezine koymayın.
Adam mutlu mesut olmuş bitmiş gitmiş,size düşen önünüze bakmak.
Yani evde kalmış kız muhabbetleri bunlar,gerek yok..

malesef işte o flört döneminin kıymetini bilemiyoruz,evlendikten sonra öyle özleniyorki o günler...

oyle degılmı gercekten yanı benım evlılıkten cok beklentın olmasın dedıgım eskı heyacan kalmıyorkı ben mesela onunla bulsucam dıye heyecanlanırdım otbusten ınıcek dıye fılan oo neler neler yapardı ama sımdı nadır elemanın ısten guceten vaktı olmuyorkı ınanaın yuzunu goremıyorum gecelere akdar calısıyor ıkı cıft soz edemıyoruz o yzuden burdakı canım kardesıme tavsıyem korun kor alıcısı var kımınle nerde tanıscagın bellı olmaz ve sana bı hıkaye anlatıyım o zaman belkı umıtleırn yenıden cogalır.
Arkadsımın halası nato askerı ıle evlı amerıkalı ve nasıl tanısmıslar kadın devlet hatanesınde yatıyormus yanındakı kısıye zıyaretcıler gelmıs kocasıda bunalrdan bırı arkadası ıle gıtmıs ogun tesaduf ve kadını hasta yatagında gorunce vurulmus:)))))ve oyle evlenmısler dıyorum ya sunya kucuk ben sneın yerınde olsam ooo gezerım tozaırm eger ımkanın varsa yut dısına gıdıerım benım aılem ızın verseydı cok gezerdım belkı ordan karsına cıkar...

Kendine yazık edersin..
23 yaş geri dönmek isteyecek kadar tatlı bir yaştır.
Ayrıca hayatta flörtlerden yenilen darbelerden çok acı şeyler var.
Küçük gelmiş geçmiş meseleleri hayatınızın merkezine koymayın.
Adam mutlu mesut olmuş bitmiş gitmiş,size düşen önünüze bakmak.
Yani evde kalmış kız muhabbetleri bunlar,gerek yok..

bencede allah mutlu mesut etsin nitekim bende önüme bakıyorum zaten
sadece olayların geliş yönü beni bu şekilde düşünmeye itti diyorum

oyle degılmı gercekten yanı benım evlılıkten cok beklentın olmasın dedıgım eskı heyacan kalmıyorkı ben mesela onunla bulsucam dıye heyecanlanırdım otbusten ınıcek dıye fılan oo neler neler yapardı ama sımdı nadır elemanın ısten guceten vaktı olmuyorkı ınanaın yuzunu goremıyorum gecelere akdar calısıyor ıkı cıft soz edemıyoruz o yzuden burdakı canım kardesıme tavsıyem korun kor alıcısı var kımınle nerde tanıscagın bellı olmaz ve sana bı hıkaye anlatıyım o zaman belkı umıtleırn yenıden cogalır.
Arkadsımın halası nato askerı ıle evlı amerıkalı ve nasıl tanısmıslar kadın devlet hatanesınde yatıyormus yanındakı kısıye zıyaretcıler gelmıs kocasıda bunalrdan bırı arkadası ıle gıtmıs ogun tesaduf ve kadını hasta yatagında gorunce vurulmus:)))))ve oyle evlenmısler dıyorum ya sunya kucuk ben sneın yerınde olsam ooo gezerım tozaırm eger ımkanın varsa yut dısına gıdıerım benım aılem ızın verseydı cok gezerdım belkı ordan karsına cıkar...

saol ya allah razı olsun :)

çok insan tanıdım tanımaya da devam ediyorum çok iyi niyetli olanlarda var içlerinde ama sorun ben artık onları istemiyorum

Güzel kardeşim 23 yıllık hayatın belli ki çok hmm yumuşak geçmiş.
Seni inciten canını sıkan bir sıkıntı yaşamamışsın.
Paran,vaktin,huzurun,neşen hep bakii olmuş 23 yaşına gelince herşeyim tam "ayy evlilikten soğudum" diye bir çıkarıma gerek duymuşsun.
Benim anladığım bu,henüz 23 yaşındasın hani hayat biter gider sende herşeyi yaşamış kenara koymuşsundur.
geriye dertlenecek tek şu kalır ; ayy herşeyim tamam geldim 50 yaşına evliliğe hala çok sert bakıyorum.
Evet bu bir sorun olabilir belki..
Sevdikleri erkeklerden tacize tecavüze ihanete şiddete maruz kalan kadınlar bile umutla bakabilirlerken hayata sen 23 yaşında klasik hepimizin yaşadığı aşk hikayelerinden bu kadar yıpranmam hayatın olağan akışına aykırı.
Ama dediğim gibi tatlı bir hayatın olduysa bu durum bile sana ağır gelecektir.
Bir de 23 yaşında insan tam eğitim ve iş hayatının yol ayrımında ortasında oluyor.
Sınav dediğin sanırım kpss ,kendimden biliyorum o kadar çalışmak zorunda kalıyor ki insan hasta oluyorsun ağlamaya vaktin olmuyor.

olayların geliş yolu neden sizi bu şekilde düşünmeye itti?

erkeklere güvenim kalmadı deseniz anlarım..
aşka inancım kalmadı deseniz, ona da tamamım..

geçici yıkıcı hislerdir gelir geçer derim..

ama 23 yaşında bir insan "evlilikten soğudum.. hadi evlenmesem neyse de çocuğum olmayacağı gerçeği beni üzüyor" derse..
bunu anlamlı bulamam..

Evlilik konusu icin gercekten cok gencsin.

Senin su anki hedefin evlilikten ziyade iyi bir meslek sahibi olmak icin calismak olmali.

Oku, guzel bir meslek sahibi ol, zaten sen istemesen de dusunmuyorum desen de evlenecegin kisi gunu geldiginde ayagina dolasiyor merak etme.

Ayrica evlilik cidden buyuk bir sorumluluk. Hayatini yasa, parani kazan, en onemlisi olgunlas ondan sonra o sorumlulugu alirsin.

kısaca şöyle diyim hayatımın 4/1 gereksiz aşk hikayeleriyle sıkıntıda geçti 4/3 de hep sıkıntılı yaşam kavgasıyla geçti doğduğumda babam ölmüş ailevi sıkıntılar falan filan 12 yaşından beri hep çalıştım ve okudum son 1 yıldır çalışmıyorum hayatım hep mücadeleyle geçti

Artık kendi kendime diyorum ki
hep üzüldün artık mutlu ol bu ilişkiler filan sana mutluluk vermiyor kendi ayaklarının üstünde durabiliyosun ve tek başına mutlusun geri kalan hayatını güzel geçir

sonra biri geliyo diyo ki bak ne güzel anlaşıyoruz birlikte mutlu olabiriz bende diyorum ki böyle bi düşüncem yok

ne bu karamsarlik? daha 23 yasindasin.. Ve 3 iliski ne ki? kotuleri gore gore,tecrube kazanacaksin,aci ceke ceke,saglam olacaksin bunu bilmiyormusun?
zamani gelincede,gercekten asik oldugun biriyle inschallah evleneceksin.

Milyonlarla beraber yaşadığın dünyanı yanlış kişi için mi kararttın ??
Ayrıca evlenmeme düşüncesi bi sorun gibi yazmışsın şu an evlenmek istemeyebilirsin bu çok normal
3 sene 5 sene 10 sene sonra istersin ;)

1 Aylık paragöz birine aşık olup facede resimlerine dalıyosan sen daha çoookk aşık olursun üzülme :)))

Back
X