Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben 27 yaşındayım, evlilikten çok korkuyorum.
arkadaşlarımın çoğu evlendi, bense hiiiç oralı değilim.
bu fobi nasıl aşılır??
yaşın ilerliyor diye mi bir korku yoksa türütebilir miyim diye bir korkuma yoksa ben evlenmek istemiyorum acaba bende bir sorun mu var demek istiyorsun.
bence çok sıkma canını herşeyin hayırlısı. varsa kısmetin gelir bulur senı.
Ortada seni zorla evlenmek isteyen birileri mi var ki korkuyorsun? :s
Öyle bi şey yoksa zaten evlenmek istesen bile kısmet olmadı mı evlenemiyorsun merak etme, rahat ol.
Psikoloğa git.
Aşık olup birini severseniz o kişiylede mutlu bir yuva kurmak isteyeceksiniz elbet
Bu çok doğru.
elam27 Aşık mı olmadın acaba hiç? Ondan mı evlilik gelmiyor aklına? Çünkü gerçekten birini sevdin mi onunla aynı evi paylaşmak istiyorsun, her zaman birlikte olmak istiyorsun vs. vs. ... Bu da genelde evlilik vasıtasıyla gerçekleşen bir şey.
Aslında sende bi tuhaflık yok. Çevrendeki insanlar gibi düşünmediğin için kendini evlilik istememe konusunda yalnız hissediyorsun ve bunu fobi olarak görüyorsun. Halbuki alakası yok. :)
O arkadaşların daha aşık olmadan aşık olup evlenme hayali kurabiliyorken, sen belki de aşık olduğun zaman, onu yaşadığın zaman isteyeceksindir evlenmeyi.
Hem istemeyebilirsin de aşık olsan dahi. Bu da senin tercihindir. Genele uymamak bu durumu fobi yapmaz. Rahat ol bence.![]()