artık öle denicem bide.ama genede yaranacağımı sanmıyorum.geceden hazırlayın sofrasını, geriye bir çay demlemek kalsın, ya da ne bilim bir gün tost ver, bir gün kek yap akşamdan onu sütle içsin gitsin..
kendi alışkın.bendende bunu bekliyo olmayınca kavga çıkıyo işte.Bir de üçte yatıyorsanız adam nasıl sabah kalkıp işe gidiyor orasını anlamadım
Sabah erken kalktığın için mi zor evlilik????
Gerçekten çok zormuş. .
günlük rutininiz böyle değildir heralde.keşke çalışmama izin versede çalışsam ama onada izin yok.erken yatıncada mırın kırın ediyo.herzaman olmuyo ama bazen kalkamıyorum.ağzımdan burnumdan getirtiyo.benden kötüsü olmuyo.sen söle 3te yatıp 6da kalkmak mümkün mü
geç ama elimden bişe gelmiyo.alışmış bu huyundan vazgeçiremiyorum.saat 3 yatmak icin fazlasiyla gec degil mi 12 de yatsaniz sabah kalkmak kolay olur ayrica esiniz nasil 3 de yatip 6da kalkip ise gidiyo hayret valla
ah canım bana kalsa 12 olmadan yatıp sabah erkenden kalkarım ama adam alışmış geç yatmaya.uyuyana kadarda bi çay ister bi kahve ister bi atıştırcak bişeler ister.tv ye bakar.playstatıon oynar.yanı uyumamak için elinden geleni yapar.ama alışmış erkenden kalkar.bende herzmn bunu yapamayınca kavga başlar.Niye ücte yatiyorsunuz? Esiniz calistigina göre her gece o saate kadar oturmuyor heralde.... Bide sahir gibi düsünün o gidince devirin totoyu uyiyun yine... Bikac seyi aksamdan hazir edin... Bide en önemlisi: Bu kadar yüz vermeyin su adamlara yaaaBikere kalkmadiniz diye kavga cikartan adam saygisizin tekidir, bindirmeyin tepenize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?