- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gidiim öpeyim bi eşimi:) evlendiğimiz ilk zaman sordum kahvaltı hazırlamamı istermisin diye. O zaman bende çalışıyordum. Hayır, ben sabah uyanır uyanmaz bişey yiyemiyorum. Hiç gerek yok dedi. Sonra ev hanımı oldum. Şimdide arada kek, poğaça fln yaparım giderken iş yerie götürür orda yer. Yapmadığım zamanlarda ya duşardan alır, yada evde kendine sandwich yapar. Artık sabahları kalkmıyorum bile. Bir kızım var ve hamileyim. Oda kıyamaz. Giderken hissederim, yanağıma öpücüğünü kondurur giderMaşaAllah kocama:)
Ev hanımıysanız bu sorun olmamalı. Şimdiden büyük konuşmayayım ama evlenince ev hanımı olacaksam bu ismin hakkını vermek için bile elimden gelenin fazlasını yaparım ki sabah erken kalkmanın benim için lafı bile olmaz. .
Ve hiçbir erkek bunun için seni yuceltmicek ne kadar gayretli her gün ev işi yapıyr demiyecek tam tersine adamı öyle alistirdigin içini iki gün hasta yatsan üçüncü gün karnım ac yemek yap diyecek sensiz o evde çöp bile kaldirmayacak![]()
Öyle ama burası Türkiye ve evleneceğimiz erkekler de böyle. Toplum değişmeye başladıysa da bazı algılar hiç değişmeyecek. Değişse bile biz bunu göremeyeceğiz maalesef. Annelerimize bir bakın. Ne demek istediğimi anlarsınız.
Neden degismesin algılar eslerine anlayışli olan evde yardimci olan erkekler de var ancak adama herseyini eksiksiz hazirlayacagim diye kosturursan hep öyle ister öyle alışır toplum böyle diyip annelerimize bakacak olursak eş değil hizmetçi aldiklarini baştan kabul etmiş oluruz kendimize saygimiz olmalı yok öyle yağma anlayışı hep kadından beklemeyecek tavrini en baştan belli etmeli insan Türk erkegi böyledir diyip kadere razıyım modunda olmamali
Sonra işte konuda olduğu gibi ben isteğim de yatacak istediğim de kalkacak gece yarısına kadar uyumama izin vermeyip onu getir bunu götür isleri yaptıracak şımarık bi adam ortaya çıkar.