bugun bıkaç saat daha alıcam hepsini kurucam valla.yoksa devamlı çekemem ben bunu böle.alarmıı kurunn walla hemen sıçrıyorum ben alarm sesine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun bıkaç saat daha alıcam hepsini kurucam valla.yoksa devamlı çekemem ben bunu böle.alarmıı kurunn walla hemen sıçrıyorum ben alarm sesine![]()
bugun bıkaç saat daha alıcam hepsini kurucam valla.yoksa devamlı çekemem ben bunu böle.
çocuk olmadan önce de çalışıyordum o zman bazen hzırlardım çok alıştırmamak lazım aslında hazırlamayınca laf söylerdi
sonra hamile kaldım çalıştım hiç hazırlamadım işten ayırlınca a bazen hazırladım bazen hazırlamaıdm zaten çocuk olunca uykusuz hallerimi grüp hazırla bile demedi
şimdi gene çalışıyorum evden beraber çıkıyoruz poğça simit bişiler alıp işe gidiyoruz
hayat böyle devam ediyor
insaız hepimiz kalmamadığımız zamanlar olr o gündüz o yokken bir iki saat her gün uyu çokrahat edersşn![]()
uykunun derinliğinden degil.2 de 3de yatıp 6da kalkmak mümkün olmuyo herzaman.o alışık bendende bunu bekliyo.çıldırmam yakındır.canım kıyamam sana ya uykun çok mu derin peki ?
ah keşke çalışmama müsade etse diyorum ama oda yok.çocuk için tedavi görüyorum.bide böle sorunlar çıkıyo.bazen tedaviyi bile bırakasım geliyo.çocuk olmadan önce de çalışıyordum o zman bazen hzırlardım çok alıştırmamak lazım aslında hazırlamayınca laf söylerdi
sonra hamile kaldım çalıştım hiç hazırlamadım işten ayırlınca a bazen hazırladım bazen hazırlamaıdm zaten çocuk olunca uykusuz hallerimi grüp hazırla bile demedi
şimdi gene çalışıyorum evden beraber çıkıyoruz poğça simit bişiler alıp işe gidiyoruz
hayat böyle devam ediyor
insaız hepimiz kalmamadığımız zamanlar olr o gündüz o yokken bir iki saat her gün uyu çokrahat edersşn![]()
anlamıyo ama gene konuşacağım.Arkadaş için zor demek ki niye alay ediyosunuz ki.
Kocanı al karşına konuş. De ben kalkamıyorum ya benimle erken yat ki kalkıp sana kahvaltı hazırlayabileyim ya da kalkamadığım günler bana surat yapma veya yatacağım saate karışma de.
evlenmeden bölegördüğü için bunu istiyo ama ben onun annesi degilim ki daha 1senelik evlilik yani.offfoffffNiye surat asiyor ki yapmak zorunda değilsiniz. Yapıyorsanız bu sizin ikraminizdir esinize. ...bunu böyle dayatma ile yaptırmak çok ayıp. ..ne bu böyle sanki is yeri eşinde patron
anacım adam alışmış alışmış.yatalım diyorum oturuyoruz ya diyo.çıldıracam ya.adam uykuyu sevmiyo.Yani illaki azarlancaksanız erken yatmanızı azarlası oyüzden bence 12 de uyuyun. sabahta erken kalkıp güzel bir kahvaltı hazırlayın..Zamanla oda alışsın her gün 3 te yatılırmı allasen....
saol canım.:)valla adam inatsa benim dediğim yöntemi dene her şeyi hazırla koy hatta akşamdan bi börek yapsan sabah çay olurken onu ısıtırsın falan ne bileyim aman bunlarında sağı solu belli olmuyor sen yap da yaranıp yaranamayacağını o düşünsün artık nankörlük yapmasınkolay gelsin
sen şimdiden söyle hergün hazırlayamam uykum olur gece beraber vakit geçirirz kalkamam falan şimdiden yoluna yapaynen katılıyorum, ben nişanlıyım nişanlımda hergün hazırlayacaksın evlenince diyor ama kalkamadıgımda hor göreceğini sanmıyorum bnde insnaım yanii :) kalkıp kendi ban hazırlasın bazende![]()
valla ne dim ne mutlu sana ozmn.Arkasaim bizde hergun esinle beraber yatip beraber kalkiyoruz hic kahvaltisiz göndermedim esimi onunla kahvaltı yapmak bana çok keyifli geliyor biraz erken yatmaya calissaniz sorun cozulur
ya benimki alışmış öle.evlenmeden önce 2de 3te yatıomuştu.sbah 6da kalkıp 5dk da kahvaltı edip tekrar yatıyomuştu.7de de işe giyomustu.annem böle yapıyodu diyince iyice sinir oluyorum.bu dedıgını çoğu zaman yapıyorum zaten.mesela bu sabah 6da degılde bucukta kalkmısım agzına ne geldıyse saydı.eger öle yapmasa kahvaltısınıda cayınıda bı guzel içip işine gidebilirdi.ama beyefendi öle istemıyomu.6da yicek gene yatcak 7de de işe gitcek.bende bunu herzman yapamıyorum ve bu sabah kı gıbı kavga edıyoruz ve günüm berbat oluyo.İkimizde 1den once yatmayiz sabah 6da uyanıyorum alarm kuruyorum
Her sabahta kahvaltısını hazirlarım
İlk evlendigimizde hazırlama yemem ki ben diyodu(annesi hic hazırlamazmıs)
Simdi ben hazirlamasam cay olsaydı iyi giderdi diye laf dokunduruyo
Cocuk olunca uyku duzensizligim yuzunden bi donem hazirlayamadim okadar
Her sabah cayi hazirdir
Birde her sabah kahvaltılık yemiyo
Bi sabah gozleme
Bir sabah kahvaltilik
Bir sabah kek
Bir sabah sigara boregi
Boyle boyle fena alıstı ama usenmiyorum
Bazen geri yatıp uyuyorum bazen uyumuyorum mesela bu sabah uyumadim dun uyumustum
sen şimdiden söyle hergün hazırlayamam uykum olur gece beraber vakit geçirirz kalkamam falan şimdiden yoluna yap![]()
yok yok yanlış anlamıyorum tabiki.ama bu bi sorum değil ama can sıkıcı bi mesele haline geliyo.ben onlşa bişeler yapmaya çalıştıkça o bılgısayr tv ps basından ayrılmıyo.hadı ayrıldı dıyelım fılm ızlıcez mesela hemen bak ne guzel bı fılm gelmıs onu ızleyelım der.bak sunlar var sen hangını ıstersın demz.bende sırf onla olan bı vakıt gecıreyım dıye sevmesemde filmi izlemek zorunda kalırım.bunun gibi şeyler işte varPeki evliliğinizdeki en büyük sorun bu mu? Yanlış anlamayın küçümsediğimden demiyorum ama TV izler PS oynar demişsiniz ya, bu 3'e kadar geçen zaman sizin herhangi başka paylaşımlarınız olmuyor mu ben bunu merak ettim. Acaba çay getir kahve getir kahvaltı hazırla yemek hazırla şimdi de yatak...'tan ibaret bir aile hayatınız mı var?