• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik gerçekten zor bi işmiş :( :( :(

anacım adam alışmış alışmış.yatalım diyorum oturuyoruz ya diyo.çıldıracam ya.adam uykuyu sevmiyo.

Tatlım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde geç yatar..Gece 2 olmadan yattığı çok nadirdir. Ama ben saat 6 dedinmi kalkmam gerekiyor işe erken gidiyorum.O daha geç gidebiliyor. O yüzden onu bırakıp yatıyorum vallahi yapacak bişey yok.Bazen oflayıp pufluyor ama .. Bazen Gece 12 olur hadı bi kahve yap içelim der. Kızarım bende yav gece 12 de kahve içilir mi içilirse ondan sonra uyunurmu. Bensana sütlü bişeyler yapıyım diyorum. Olmadı sütlü kahve.

Hem geç uyutuyor hem erken kalk bana kahvaltı hazırla diyor ne enteresan biri . Eşinle konuşmaya çalış geç uyudugum için uyanamiyorum erken uyursam kalkabilirum falan de boşu boşuna tatsizlik oluyor falan de. Yarın öbür gün çocuk olunca nasıl olacak o zaman umarım anlayışlı olur .
valla ozmanda anlayışlı olacagını düşünmüyorum ben.annesınden böle görmus hep böle istıyo.çocuk konusuna gelıncede tedavı göruyorum zaten.ama bazen tedavıyı bırakmayı bile düşünüyorum.:(

ya benimki alışmış öle.evlenmeden önce 2de 3te yatıomuştu.sbah 6da kalkıp 5dk da kahvaltı edip tekrar yatıyomuştu.7de de işe giyomustu.annem böle yapıyodu diyince iyice sinir oluyorum.bu dedıgını çoğu zaman yapıyorum zaten.mesela bu sabah 6da degılde bucukta kalkmısım agzına ne geldıyse saydı.eger öle yapmasa kahvaltısınıda cayınıda bı guzel içip işine gidebilirdi.ama beyefendi öle istemıyomu.6da yicek gene yatcak 7de de işe gitcek.bende bunu herzman yapamıyorum ve bu sabah kı gıbı kavga edıyoruz ve günüm berbat oluyo.
Oyle sacma sapan seymi olur ya
İlk defa duydum

Tatlım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde geç yatar..Gece 2 olmadan yattığı çok nadirdir. Ama ben saat 6 dedinmi kalkmam gerekiyor işe erken gidiyorum.O daha geç gidebiliyor. O yüzden onu bırakıp yatıyorum vallahi yapacak bişey yok.Bazen oflayıp pufluyor ama .. Bazen Gece 12 olur hadı bi kahve yap içelim der. Kızarım bende yav gece 12 de kahve içilir mi içilirse ondan sonra uyunurmu. Bensana sütlü bişeyler yapıyım diyorum. Olmadı sütlü kahve.
böle diyince kızıyolar ama keşke bende çalışsama oda beni anlasa.evlenmeden önce ne guzel calışıyordumda.artık oda yok.napıcagımı bılmıyorum.:(

saatini kur kalk hazırla kahvaltısını o gidince sende yat geri...

Başlığı görünce gerçekten bir şey var sandım.
Sorun sadece erken kalkamamaksa ayarla telefondan alarmı.
Son ses yap bir de oyun havası, halay müziği falan koy bak nasıl uyanıyorsun :)
valla konu erken kalkma degıl be canım.senınde eşin 6da degılde bucukta kalktıgın için sana bi ton laf edıp kahvaltı hzırlamadın dıye söylense sende bunalırsın.adam laf edecegıne bı dursaguzelce karnını doyurcak zaten.onun istedıgı 6da kalkıp 5dk da kahvaltı edip tekrar yatıp işe öle gitmek.bişeler yazarken bıraz içerikleri oku öle yaz bence bida.

Benim adam kızmıyo ama ewde yemezse işte kahwaltı yapmıyo öüle yemeğine kadar aç duruyo:((

Sinirli kalktımı uyanamadığımda çok kızıyo ama akşama kadar ewdesin nedem hazırlanmıyo kahwaltı die söleniyo

valla konu erken kalkma degıl be canım.senınde eşin 6da degılde bucukta kalktıgın için sana bi ton laf edıp kahvaltı hzırlamadın dıye söylense sende bunalırsın.adam laf edecegıne bı dursaguzelce karnını doyurcak zaten.onun istedıgı 6da kalkıp 5dk da kahvaltı edip tekrar yatıp işe öle gitmek.bişeler yazarken bıraz içerikleri oku öle yaz bence bida.

Emrin olur öyle yaparım :)

Eşin kaçta kalkmanı istiyosa o saatte kalkmayı dene erken yat kızarsada sabah kalkamıyom ozaman de

Benim esimdr kahvaltıya takar...gerçi bende bazen sabah sana şunu yapicam diyip yapmiyrm..ama ben her sabah mutlka bişey yediriytm...ya çikolatalı ekmek ve süt..veya kendi yaptığım Pogaca kek..veya kuru pasta falan yani mutlka bişey yer..ama yinede bana dün gece sen bana doğru dürüst kahvaltı hazirlamiyorsun diye azarladı beni..uyuz oldum

O kadar tuhaf msajlar var ki .... yapmak zorunda değilsin gibi söylemler.Arkadaşım o senin kocan ve 1 senelik evlilikte son birkaç aydır olmuyor herhalde.1 senedir alışır o vücut.Birçoğumuz sabahın köründe kalkar ve ya işe gider ya çocuğu ile ilgilenir.Sorun etme ve aklını kullan.Kadınlar zeki ve akıllıdırlar.

Yapmak zorunda mısın ? Erkeğin nasıl çalışıp eve ekmek getirmek zorunda ise sende kalkıp yapmak zorundasın.Yok ikramındır filan değil.O senin görevin , erkek nasıl çalışmazsa kimse anlayışla karşılamazsa senide anlayışla karşılamaz.Çalışıyorsanız herkes üzerine düşeni yaptıktan sonra , kendi görevlerini aksatmadan eşler birbirlerine yardım etmelidir.Hayat madem müşterek,o dışarıda çalışıyorsa sizde onu evde rahat ettirmek zorundasınız.Şımartma gibi laflara kızıyorum.O senin kocan...İş yerinde kalıcı olmak için kaç kişinin gönlünü yapmaya çalışıyoruz ama iş eşlere gelince odunluk hem erkekte hemde kadında.

Anlayacağın hayat aynen devam ederken zehir etmekte ilaç etmekte kişinin kendi elindedir.

canım çalışmıyormuşunda kahvaltısını hazırla o işe gidince geri yat.Huzur istiyorsan bence bu fedakarlığı yapmalısın. takıntı yapma bu konuyu.

Madem gec yatiyorsun zaten sabaha ne kalmis, bi tabaga peynirini, salatasini baska ne yiyorsa hepsini hazirla dolaba kaldir esinde kalktiginda dolaptan cikarip yesin, illa demlenmis cay istiyorsa o zaman yine kalkicaksin yoksa kendisi sicak suya sallasin bi bardak cay.

Back
X