• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik görüşmesi fikir verin hanımlar ihtiyacım var

auril

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
28
0
6
Erzurum
herkese merhaba,
sizlere danışmak istediğim bir durumum var. herkesin her türlü fikrine açığım.
daha önceki konumu okuyan var mı yok mu bilmiyorum ama linkini kopyalıyorum buraya çünkü ilintili bir konu.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...rtiyor-muyum-yoksa-anlayis-gostermeliyim.html

geleyim sadede,
ilk sıkıntım şu, benim çok yakın bir bayan arkadaşımın aracı olmak istediği bir kısmet var. çocuk kendi halinde temiz biriymiş anlatılana göre. ayrı şehirlerdeyiz. aracı olan arkadaşım bir görüşün konuşun belki kısmetin bu adam belki çok güzel anlaşacaksınız vs diyor.
ama ben linkte paylaştığım konu yüzünden cesaret edemiyorum. sanki bu 5 yıllık arkadaşıma kazık atıyormuş ya da aldatıyormuş gibi hissediyorum.
konuda bahsettiğim kişi beni 20 gündür aramıyor, sormuyor, kandil mesajıma bile cevap vermedi. belki sadakat duymak anlamsız ama sanki yarıyolda bırakıyormuş gibi bir acı var içimde.

bir diğeri de farzedelim ki ben bu yeni kısmetle görüştüm ve anlaştım. çocuk astsubaymış. asker eşleri bana yardımcı olabilir mi bu konuda. ne takım sıkıntıları veya zorlukları oluyor bir askerle evli olmanın (maddi boyutta düşünmeyin lütfen kazancı umrumda değil manevi olarak, işte nöbetler operasyonlar filan)

eğer evet dersem ilk önce telefon görüşmesi ve takibinde yüzyüze görüşme olacak. ya tam anlaşıp uyuşmuşken 5 yıllık arkadaşım (kanka olarak 5 yıl) çıkıp sen bana kazık attın vs derse.

süperegom ve egom savaşıyor. akıl verin hanımlar.

Eski ilişkini tamamen bitirdiniz mi? Yani ikinizin kararı mı?
Eğer tam olarak bitmediyse, bitirip öyle yeni kısmetler ara bence:31:
Görüşüp konuşmanda ne zarar olacak ki, bu işler kısmet işi, bakarsın hayırlıdır senin için.
Asker eşi değilim, ama zor olacağını tahmin ediyorum:31:

diğer konunuza bakmadan bu konuya göre fikrim şu, bu kadar adım atmışsınız karşıdan ses gelmemiş...ömür boyu onu bekleyip gençliğinizi heba etmeyeceksiniz heralde...ben bu kısmete yeşil ışık yakın derim...karar sizin hayırlısı olsun...

Eski ilişkini tamamen bitirdiniz mi? Yani ikinizin kararı mı?
Eğer tam olarak bitmediyse, bitirip öyle yeni kısmetler ara bence:31:
Görüşüp konuşmanda ne zarar olacak ki, bu işler kısmet işi, bakarsın hayırlıdır senin için.
Asker eşi değilim, ama zor olacağını tahmin ediyorum:31:

bir ilişki yaşanmadı daha doğrusu adını koymadı hiç. açtı konuştu ve kapattı.
keyfi yerindeyse şöyle yaparız böyle yaparız, yok keyifsizse ben kimseye umut vermedim vermiyorum da vs vs.
biz neyiz diye sorduğumda bile bir cevap alamadım. çok sıkıştırırsam eğer herşeyden önce çok iyi anlaşan iki dostuz diyordu.

diğer konunuza bakmadan bu konuya göre fikrim şu, bu kadar adım atmışsınız karşıdan ses gelmemiş...ömür boyu onu bekleyip gençliğinizi heba etmeyeceksiniz heralde...ben bu kısmete yeşil ışık yakın derim...karar sizin hayırlısı olsun...

emek verdim evet ama hep itti beni.
sınavı geçemzsem yurtdışına gidicem dedi bende gelirim dedim kimseyi istemiyorum yanımda dedi.
sorsan seviyor beni, bana aşık ve çok bağlandı ama bu yaptıkları ne?
bana ben sana engel değilim özgürsün diyor.

bir ilişki yaşanmadı daha doğrusu adını koymadı hiç. açtı konuştu ve kapattı.
keyfi yerindeyse şöyle yaparız böyle yaparız, yok keyifsizse ben kimseye umut vermedim vermiyorum da vs vs.
biz neyiz diye sorduğumda bile bir cevap alamadım. çok sıkıştırırsam eğer herşeyden önce çok iyi anlaşan iki dostuz diyordu.

O zaman hiç kafanı karıştırmaya değmez, sen baya şans vermişsin duygularını açması için sanırım(tabi sana karşı bi duygusu varsa)
Sen önüne bak, kimsenin keyfini beklemek zorunda değilsin. Eğer sen o arkadaşından hoşlanıyosan iş değişir ama:26:

O zaman hiç kafanı karıştırmaya değmez, sen baya şans vermişsin duygularını açması için sanırım(tabi sana karşı bi duygusu varsa)
Sen önüne bak, kimsenin keyfini beklemek zorunda değilsin. Eğer sen o arkadaşından hoşlanıyosan iş değişir ama:26:

hoşlanma filan değil sadece karakterine çok güendiğim ve gerçekten sevdiğim bir insandı.
ama öyle sözler söyledi öyle şeyler yaptı ki ne düşüneceğimi şaşırdım. allak bullak etti beni
aramak yok sormak yok neymiş efendim kendini koruması lazımmış, böyle olması gerekiyormuş falan filan
en son beni öldü kabul edin kapattı bir daha da ne sesi ne soluğu çıkmadı

Tanis bak kuzum, belki adam kismetindir :1: Diger adam garip bir tipmis zaten, onun kalbini kirmamak icin omur boyu bekar mi kalacaksin?:53:

Tanis bak kuzum, belki adam kismetindir :1: Diger adam garip bir tipmis zaten, onun kalbini kirmamak icin omur boyu bekar mi kalacaksin?:53:

değil tabii ki :)
yani bu kişiylede olur olmaz bilmiyorum tabii ama fazla hassasım sanırım iyi kötü konuşuldu plan yapıldı (farazi de olsa) e adı konulmadı ama işte sebepleri var diye düşünüyorum ister istemez.
hayırlısı Allah'tan ne diyeyim

Back
X