Selam canım, öncelikle oturun ve
1. ortak yanlarınızı konusun,
2. ortak olmayan yanlarınızı
3. evlilikten beklentilerinizi
4. hayalini kurdugunuz şeyleri
5. en önemlisi birbirinizin hayatını kısıtlamadan nasıl bir evlilik yaşamak istediğinizi
biz hiç konusmadık bunları, bize göre sevgi yeterliydi, ama 3gün oldu bitti, çok şükür.
Kafa yapınız uyuyorsa, birbirinizin hayallerine ve hayatına saygı duyuyorsanız, kısıtlama ve asırı kıskanclık yok ise, her sey olması gerektği gibi ise çok mutlu olursunuz.
birde seni sen oldugun için kabul ediyorsa, seni değiştirmeye calısmıyorsa sıkıntı yoktur ama bunlar varsa eyvahhhhh derim...
Başarılar.
Kızlar yakında istemem var sevgilim le evlilik hakkında konuşmak istiyorum geçen gün şey dedim mesela bak aşkım söz taktığımız zaman hersey farklı olacak aileler karışacak o yüzden kavgalıyken düzgün davran kendini kaybetme bunu istiyorum senden filan ama daha ayrıntılı konuşmak istiyorum ne konuşabilirim fikir verir misiniz kızlar sizin önceden konuşmayıp pişman oldugunuz şeyler var mı
az once bir konu okumustum, evlilige yanasmadıgı gerekcesiyle kadın sevgilisinden ayrılmıs. sonra teklif edilmis... ama su an mutsuzlar cunku adam hala hevessiz.
demek istedigim, zamanı geldiginde karsınızdaki kisi de sizinle hayatını birlestirmek beraber hayal kurmak isteyecektir zaten.
yaşınız kac bilmiyorum ama eger bir an once evlenmeyi dusunuyorsanız konusunu acın ve onun tavrına gore iliskinize yonelik bir karara varın. eger daha cok erken ben gelecek icin soruyorum diyorsanız simdiden ısrar edip adamın olmayan korkularını tetiklemeyin.
bir de sizinle ciddi dusunup dusunmedigini sahiplenme biciminden, sizi arkadaslarınıza tanıstırmasından vs anlarsınız bence.
eger laylaylom takılmıyor ama durumun belirsiz oldugunu dusunuyorsanız boyle kuruntular yapıp iliskinizi yıpratmayın, zamana bırakın...
Her ne olursa olsun, kavga ederken bile kufur ve siddetten uzak durmaniz gerektigini...
Sadakatin ve guvenin cok onemli oldugunu, telafisi olmayan hicbir sey yapmamaniz gerektigini...
Aranizda ne yasarsaniz yasayin; bosanma, siddet vs. kastetmiyorum, rutin evlilik surtusmelerinden bahsediyorum; bunlari ailenize yansitmamaniz gerektigini...
Aileler arasinda herhangi bir uyumsuzluk olursa bunu iliskinize yansitmamaniz gerektigini...
Bir karar alirken, ortak karar almaniz gerektigini...
Hayatin musterek oldugunu, birbirinize her konuda yardimci olmaniz gerektigini...
Bir seyden hoslanmadiginizda bunu icinize atmak yerine alip karsisina konusmaniz gerektigini...
Saygidan asla vazgecmemeniz gerektigini anlatin, konusun vs.
Bunlar ilk firsatta aklima gelenler, arkadaslar gerisini tamamlar...
Şimdi herseye yardım ediyo ama evlenince değişmez inş
Bu kadar seyden bir tek onu mu cikardin?!!
Vallahi guldurdun...
Keyfin hic bozulmasin, simdiden mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?