Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam evlenme yasindayim ama karşıma kimse çıkmıyor kismetim kapali heralde. Yani akraba olmasini istemiyorum o yüzden gelenler uzak akraba da olsa yok dedim e yabanci biri nasil bulsun bi araci olmadıktan sonra. Lutfen etkili bildiğiniz dua varsa soyleyin ve kendi tanismalarinizdan bahs
Tam evlenme yasindayim ama karşıma kimse çıkmıyor kismetim kapali heralde. Yani akraba olmasini istemiyorum o yüzden gelenler uzak akraba da olsa yok dedim e yabanci biri nasil bulsun bi araci olmadıktan sonra. Lutfen etkili bildiğiniz dua varsa soyleyin ve kendi tanismalarinizdan bahsedin
Hayırlı evlilik için okunacak süre ve dualar var Taha sûresi ve Yasin sûresi okunabilir etkilidir bildiğim artı ben eşim bana evlenme teklif ettiğin de hayırlı ise nasip et Rabbim diye 4444 defa Selâhattinnare duasını okudum ve evliliğim hayırlısı ile oldu çok şükür eşim gözlerimin içine bakıyor ve her konuda önce bana sorup ona göre hareket ediyor mutluluk derseniz çok mutluyum Elhamdülillah