Evlilik hakkında

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhabalar,
Bu hafta kuzenlerimin düğünleri vardi yaslari 27,28 falan.Benim yaşım 35 sevgilim de var ama hiç evlilik merakım ve hevesim hiç yok.Benimde o yaşlarda evlilik isteğim olmuştu ama karşıma evlenmek istedigim kimse çıkmadı.O nedenle hevesim o zaman kırıldı diye düşünüyorum.Su anda da sevdiğim bir insan var hayatımda.O zamanın kırgınlığini mı yaşıyorum Acaba.Hani birseyi cok istersiniz o zaman olmaz zaman geçince de heves gider onun gibi.Dugundeki akrabalarim da artik evlen senide gorelim diye sitem ettiler.Onlar istediği için de olmaz tabiki.Bide bu yaştan sonra çocuk bakmak inanılmaz gözümde büyüyor.Annem de torun istiyor haliyle . Bilmiyorum zamana bırakıyorum hep zamanda hep aynı ilerliyor.

Bi kere yaşınızda hiç bişey yok. Bence anne olmak için ideal bir yaştasınız. Hevesim kaçtı ne demek asıl şimdi zamanı. İnşallah olursa bebeğiniz için öyle bi sabırlı olursunuz ki kendi yavrunuz olunca hiç zor gelmez. gözünüzde büyütmeyin ve daha fazla ertelemeyin lütfen

Bi kere yaşınızda hiç bişey yok. Bence anne olmak için ideal bir yaştasınız. Hevesim kaçtı ne demek asıl şimdi zamanı. İnşallah olursa bebeğiniz için öyle bi sabırlı olursunuz ki kendi yavrunuz olunca hiç zor gelmez. gözünüzde büyütmeyin ve daha fazla ertelemeyin lütfen
Haklısınız en azından bir adım atiyim diyorum

Düşünüyor zaten en başından beri söylüyor 2 sene oldu ama tarih belirlemedik ayni yastayiz oda rahatliga alışmış bakalım nolucak.Birde etrafimda anlaşamayan çiftleri gorunce ya bunlar gibi olursam deyip iyice soğuyorum

bende 31 yaşında evlendim ama o bekarlık ve sevgililik günlerin tadı hiçbirşeyde yok

İnsanın sevdiği ile aynı hayatı paylaşması öyle güzel ki.
Ben tavsiye ediyorum evliliği.
Sevip seviliyorsanız mutlu olursunuz inşallah.
Profil fotonuz size mi ait çok romantik çiftsiniz mutluluk sizinle olsun önereceğiniz birsey var mı evlilikte mutlu olmak adına eşim romantik değil ben de çok duygusalım

Merhabalar,
Bu hafta kuzenlerimin düğünleri vardi yaslari 27,28 falan.Benim yaşım 35 sevgilim de var ama hiç evlilik merakım ve hevesim hiç yok.Benimde o yaşlarda evlilik isteğim olmuştu ama karşıma evlenmek istedigim kimse çıkmadı.O nedenle hevesim o zaman kırıldı diye düşünüyorum.Su anda da sevdiğim bir insan var hayatımda.O zamanın kırgınlığini mı yaşıyorum Acaba.Hani birseyi cok istersiniz o zaman olmaz zaman geçince de heves gider onun gibi.Dugundeki akrabalarim da artik evlen senide gorelim diye sitem ettiler.Onlar istediği için de olmaz tabiki.Bide bu yaştan sonra çocuk bakmak inanılmaz gözümde büyüyor.Annem de torun istiyor haliyle . Bilmiyorum zamana bırakıyorum hep zamanda hep aynı ilerliyor.
Bende 35 yaşındayım 4yıldır evliyiz ilk zamanlar sorunlar yasadik ama sonra düzeldi şimdi ayrı kalmıyoruz evlilik doğru insansa çok güzelmiş ya,ben tavsiye ederim birde çocuk istersen ilerde geç olabilir sevdiğin var madem evlen🌺

Merhabalar,
Evliliği istetecek biri değildir belki hayatınızdaki kişi. Bilinç altınızda kırılmaktan korktuğunuz için öteliyor olabilirsiniz. Eş yada baba figürü görmediğiniz kişi ile aynı hayatı paylaşmak fikri uzak geliyor olabilir.

Merhabalar,
Hayatta hiç bir şey için geç değil inanın doğru insan karşınıza çıkarsa ki umarım çıkar 🙏🏻 o kadar güzel bir duygu ki hayırlı insanlar ile karşılaştırsın rabbim

Back
X