Öylesine

Asla umut yok .. bende kendimle ve beni anlayabilcek benim gibi yalnızlığı yaşayan arkadaşlarımla vakit geçirip derleştikçe ancak sıkışan ruhumu biraz olsun gevşetebiliyorum..
Asla evli mutlu cocuklu arkadaşalrla muhtap olmuyorum.. :) işin şakası bu gerçekten böyle istemsizce evlenenlerdn uzaklaşıyorum
benzer benzerı cekermıs...siz evlı mutlu arkadaslarınızla vakıt gecirirsenız daha ıyı olur.

30 yaşındayım ve umut etmek istemiyorum artık.. çünkü ömrüm umutlarla geçti ve hepsi elinde sonunda kırıldı.. her yıkılışta o hayallerin altından kalkmak kolay olmadı..
artık hayal kurmuyorum hayattan bir beklentim umutlarım yok.. aşk evlilik yuva bebek... hepsinden vazgeçtim.. bu sefer hepsinden başka. Ben ilk defa böyleyim..
İsterdim hemde çoook isterdim ne biliyim işte bende isterdim üniversite tanışıp dolu dizgin bi aşk yaşayıp o yaşlarda birlikte konserlere gitmek ne biliyim işte bir sürü güzel gençlik anıları biriktirip vakti geldiğinde onunla evlenmek şimdilerde ise cocuk sahibi olup onun verdiği mutluluğu yaşamak..
Babamda çok özeniyor benim kadar toruna..
20 li yaşların başında sevgililere özenirim
Ortalarında gelinliklere
Şimdilerde bebeklere özeniyorum

Hepsi geçiyor zaman geçiyorum ömür bitiyor.. hayatımı hiç bu kadar yalnız kalacağımı hayal etmezdim..
Bendeki bu heveslerin olmayacağını anlayıp vazgetiğim evredeyim :KK43:
He ölünmüyor evet çok var hiç evlenmeyen o kadar çok tanıyorum ki
Ama ne bileyim işte
Hiç böyle hayal etmeZdim .. :KK43:
30 yaşında gencecik bir insan olarak, tek hedefin aşık olup evlenip çocuk yapmak mı

Kanka sal gitsin kendini.Ne olacaksa olsun.
Akacak kan damarda durmaz.
Su akar, yolunu bulur.
:işsiz:

30 yasinda bende bekardim. Esimle 32 yasimda evlendim ve su anda 2 cocuk annesiyim. Bugüy 35 yasima bastim. Yani ne olacagimiz hic belli olmaz. Ayrica iyiki o zamana kadar kimseyi bulamamisim :) yoksa esimi bulamazdim. Umudunu yitirmene gerek yok. Hersey zamaninda gelir. Ama iyi secmek lazim. :)

Back
X