- 5 Nisan 2023
- 4.693
- 15.293
- 138
- 28
- Konu Sahibi asel yusuf
-
Sizinki lafla anlamayan kocalardan işte. Biraz sert durmanız lazım, mesela kavga ederken sana bir şey almamışlar onlardan ne gördümde ben alacakmışım diyosun oda sana kötüsün diyo, evet kötüyüm diyin. Kapatın çenesini cevap veremesin. Bana üste çıkmak için sen kötü kalplisin, fenasın deseler evet öyleyim çok iyiseniz cami yaptırın hayır işleyin ben çok iyiyim diye senet mi imzaladım size derim. Beni sen seçtin derim yani aa olur mu diye aksini asla savunmam zaten böyle diyince karşındakine bi kal geliyo diyecek bir şey bulamıyor. Mesela bana bi kere kv ben hep iyi niyet gösteririm ezildimde bu yüzden sizde iyi olun demişti bi konuda ben o zaman nişanlıydım, benim iyi olmak gibi bi derdim yok kimse beni ezemez isterse kötü bilsinler dedim. Net tavır bu olmalıGelmiyorum lan dedim kapattımzaten her şeyin farkındayım ona onun gibisi lazımdı
Zamanı geri almayız belki, ama en azından bu adama 2. çocuğu yapmaması gerektiğini anlamıştır.Ee sorunca ne oldu peki zamanı geriye mi alabildim çocuk yokmu oldu anında ne saçma bir mantık bu ya sende çok var yazdığından belli oluyor. Ya da hepimiz çocuk var diye kadıni burda sogulayalim saattlerce herkes yazsın ee ne oldu ne geçti elimize bunu yazınca
Canım bu öyle biri değil öyle kal gelmiyo adama yoksa ben de ben kötüyüm ben şöyleyim falan diyorum ama ona kal gelmiyor çok konuşan bir insanSizinki lafla anlamayan kocalardan işte. Biraz sert durmanız lazım, mesela kavga ederken sana bir şey almamışlar onlardan ne gördümde ben alacakmışım diyosun oda sana kötüsün diyo, evet kötüyüm diyin. Kapatın çenesini cevap veremesin. Bana üste çıkmak için sen kötü kalplisin, fenasın deseler evet öyleyim çok iyiseniz cami yaptırın hayır işleyin ben çok iyiyim diye senet mi imzaladım size derim. Beni sen seçtin derim yani aa olur mu diye aksini asla savunmam zaten böyle diyince karşındakine bi kal geliyo diyecek bir şey bulamıyor. Mesela bana bi kere kv ben hep iyi niyet gösteririm ezildimde bu yüzden sizde iyi olun demişti bi konuda ben o zaman nişanlıydım, benim iyi olmak gibi bi derdim yok kimse beni ezemez isterse kötü bilsinler dedim. Net tavır bu olmalı
Daha boşandınız, boşanin öyle konuşalım. Ayrıca her çocuğun babaya olan ihtiyacı başka. Ben ve kardeşim babasız büyüdük. Babasız büyümek beni çok etklemesde kardeşimi çok etkiledi.Niye perişan olsun biz hiç perisan olmadık daha iyi buyuduk ayrıca çocuk iki ay sonra oldu o zaman böyle durumlarımız yoktu böyle olsaydı niye yapalım
Çünkü düzelir umuduyla yapılan çocuk sevgisiz ortamda büyür. Bir erkek zaten baştan belli ediyorsa kendini baba olunca da değişmez.Ee napsın yani kadın şimdi çocuk yapmış olan olmuş yani bunu söylemenin bunu sormanın ne mantığı var kadın size ayriyeten bunu mu soruyor ya saçma sapan bir grup var kim burda derdini yazsa hemen neden çocuk yaptın aa çocuk yapma motivasyonun neydi olmus bitmiş bir şey ne yazıp duruyorsunuz aynı şeyleri ya!
Sizde ablana yada annene hediye almanın yada almamamın bir önemi yok deyin Sanane deyin. Önce git onlara torun verdiğim için bana hediye almalarını söyle sonra benden beklesinler deyin. Hediye almama ile senden eş olarak öncelik bekledim diye kötü kalpliysem evet öyleyim deyin. Sen git ailene bak sonra gel bana bak deyin. Boşanmayı düşündürecek kadar konuşuyorsa Susmayın sizi kötü görüyor ise kötü olun empati yaoması için ailesinden örnek verin bir süre sonra susar. Kendini kurtar sonra boşan derim. Aileci eşle ömür geçmiyor bende bu yoldan geçtim sürekli kafasına kaktım şuan onlarla ilgili bişey söyleyemiyor bana karşı hele bir söylesin on katını alacağını biliyor.Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle evlendigimizden beri sürekli ailesi hakkında tartisma yaşıyorum surekli onlar mutlu edecek şeyler yapmamı bekliyor annesi ve ablası için sürekli bana hiç bir şey hak etmediğimi kötü düşündüğümü kötü bi insan olduğumu söylüyor ve ben yeni anne oldum artık katlanamıyorum psikolojim bozuldu ailemin yanına geldim çocuktan dolayı biraz destek olsunlar diye pazar günü evime donecektim eşim aradi ablama hediye getir dedii ve benim valizimde yer yok getiremem dediim ayrıca kırılacak bir esya olduğu için uçağa almiyorlardi bebekten dolayı çoğu eşyamı da goturemiyorum zaten bunu da biliyor şunu da belirteyim tek gelinleri benim ve iki yıldır bana hiç bir şey almadılar o kadar yere gezmeye gittiler bana da bir hediye getirmediler ben niye getireyim diyince ne pislikligim kaldı ne kötü kalpliligim bosanmayi düşünüyorum artık tahammül edemiyorum bana iyi davran dediğimde ise sana iyi davranıp davranmamin bir önemi yok çocuğumu gormek istiyorum diyip arıyor artık ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım sizce?
Geri dönme, böyle iğrenç bı ilişkide kendini de çocuğunu da heba etme...Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle evlendigimizden beri sürekli ailesi hakkında tartisma yaşıyorum surekli onlar mutlu edecek şeyler yapmamı bekliyor annesi ve ablası için sürekli bana hiç bir şey hak etmediğimi kötü düşündüğümü kötü bi insan olduğumu söylüyor ve ben yeni anne oldum artık katlanamıyorum psikolojim bozuldu ailemin yanına geldim çocuktan dolayı biraz destek olsunlar diye pazar günü evime donecektim eşim aradi ablama hediye getir dedii ve benim valizimde yer yok getiremem dediim ayrıca kırılacak bir esya olduğu için uçağa almiyorlardi bebekten dolayı çoğu eşyamı da goturemiyorum zaten bunu da biliyor şunu da belirteyim tek gelinleri benim ve iki yıldır bana hiç bir şey almadılar o kadar yere gezmeye gittiler bana da bir hediye getirmediler ben niye getireyim diyince ne pislikligim kaldı ne kötü kalpliligim bosanmayi düşünüyorum artık tahammül edemiyorum bana iyi davran dediğimde ise sana iyi davranıp davranmamin bir önemi yok çocuğumu gormek istiyorum diyip arıyor artık ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım sizce?
Annenizle yaşayarak çalışabilirsiniz bu adamla olmaz mümkün değil.Hiç bir konuda tartışmamız olmadı bugüne kadar bir tek bu konuda oluyor düzelir sandım ama olmadı maalesef haklısınız böyle insanlara çocuk çok fazla baslarda bu kadar değildi sonradan iyice cozuttu ağzından çıkanlar canımı çok sıkmaya başladı en ufak şeyde şahsıma çok ağır cümleler kuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?