Evlilik hayatim

Gelmiyorum lan dedim kapattım zaten her şeyin farkındayım ona onun gibisi lazımdı
Sizinki lafla anlamayan kocalardan işte. Biraz sert durmanız lazım, mesela kavga ederken sana bir şey almamışlar onlardan ne gördümde ben alacakmışım diyosun oda sana kötüsün diyo, evet kötüyüm diyin. Kapatın çenesini cevap veremesin. Bana üste çıkmak için sen kötü kalplisin, fenasın deseler evet öyleyim çok iyiseniz cami yaptırın hayır işleyin ben çok iyiyim diye senet mi imzaladım size derim. Beni sen seçtin derim yani aa olur mu diye aksini asla savunmam zaten böyle diyince karşındakine bi kal geliyo diyecek bir şey bulamıyor. Mesela bana bi kere kv ben hep iyi niyet gösteririm ezildimde bu yüzden sizde iyi olun demişti bi konuda ben o zaman nişanlıydım, benim iyi olmak gibi bi derdim yok kimse beni ezemez isterse kötü bilsinler dedim. Net tavır bu olmalı

Zamanı geri almayız belki, ama en azından bu adama 2. çocuğu yapmaması gerektiğini anlamıştır.

Canım bu öyle biri değil öyle kal gelmiyo adama yoksa ben de ben kötüyüm ben şöyleyim falan diyorum ama ona kal gelmiyor çok konuşan bir insan

Niye perişan olsun biz hiç perisan olmadık daha iyi buyuduk ayrıca çocuk iki ay sonra oldu o zaman böyle durumlarımız yoktu böyle olsaydı niye yapalım
Daha boşandınız, boşanin öyle konuşalım. Ayrıca her çocuğun babaya olan ihtiyacı başka. Ben ve kardeşim babasız büyüdük. Babasız büyümek beni çok etklemesde kardeşimi çok etkiledi.

Çünkü düzelir umuduyla yapılan çocuk sevgisiz ortamda büyür. Bir erkek zaten baştan belli ediyorsa kendini baba olunca da değişmez.
Kadınlar çok daha merhametliyiz annelik içgüdüsü ama çocuğum babasız kalmasın diye kaç kadının hayatı söndü kötü eşler yüzünden.

O size nasılsa siz de ona öyle olun bi süre, bazıları tatlı dilden güler yüzden anlamıyor. Bahane uydurmak yerine restinizi çekin. Ne kaybedebilirsiniz ki bu evlilikte daha fazla? Anneme, ablama hediye al dedikçe siz gidin kendinize alın. Onun laflarını önemsemediğinizi, bi tesiri olmadığını hissettirin. Adam yerine koymayın kısacası. Muhtemelen düzelir bi nebze.

Sizde ablana yada annene hediye almanın yada almamamın bir önemi yok deyin Sanane deyin. Önce git onlara torun verdiğim için bana hediye almalarını söyle sonra benden beklesinler deyin. Hediye almama ile senden eş olarak öncelik bekledim diye kötü kalpliysem evet öyleyim deyin. Sen git ailene bak sonra gel bana bak deyin. Boşanmayı düşündürecek kadar konuşuyorsa Susmayın sizi kötü görüyor ise kötü olun empati yaoması için ailesinden örnek verin bir süre sonra susar. Kendini kurtar sonra boşan derim. Aileci eşle ömür geçmiyor bende bu yoldan geçtim sürekli kafasına kaktım şuan onlarla ilgili bişey söyleyemiyor bana karşı hele bir söylesin on katını alacağını biliyor.

Geri dönme, böyle iğrenç bı ilişkide kendini de çocuğunu da heba etme...
Sana saygısı yok!!!
Gitsin ailesiyle ne hali varsa görsün.

Ailesi isterse sizi boşar bu adam,çocuğunu falan gözü görmez farkındasınız değil mi?Zaten bu cahiller nasıl olsa gidecek yeri yok diye evlenirken daha böyle seçiyorlar.Annenizin eli ayağı tutuyorken boşanınyaşınız geçmeden bir işe girin bilmiyorum çalışıyormusunuz ama, sigortanız işlesin.boşanmasanız bile çalışın kenara para koyun hayat bu ne olacağı belli olmaz.Ayrıca sizde hediye isteyin eşinizle istetin hatta.bazen kişilere kendi zehrini verip izlemek ve izletmek lazım.

Annenizle yaşayarak çalışabilirsiniz bu adamla olmaz mümkün değil.

H havaleci valla bilmiyorum cahil bir insan da değil sadece aşırı düşkün ben de öğretmenim hem de saglikciyim çocuktan dolayı başlayamadım ama başlayacağım ne olacağı belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…