Evlilik hayatim

asel yusuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
63
29
3
25
Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle evlendigimizden beri sürekli ailesi hakkında tartisma yaşıyorum surekli onlar mutlu edecek şeyler yapmamı bekliyor annesi ve ablası için sürekli bana hiç bir şey hak etmediğimi kötü düşündüğümü kötü bi insan olduğumu söylüyor ve ben yeni anne oldum artık katlanamıyorum psikolojim bozuldu ailemin yanına geldim çocuktan dolayı biraz destek olsunlar diye pazar günü evime donecektim eşim aradi ablama hediye getir dedii ve benim valizimde yer yok getiremem dediim ayrıca kırılacak bir esya olduğu için uçağa almiyorlardi bebekten dolayı çoğu eşyamı da goturemiyorum zaten bunu da biliyor şunu da belirteyim tek gelinleri benim ve iki yıldır bana hiç bir şey almadılar o kadar yere gezmeye gittiler bana da bir hediye getirmediler ben niye getireyim diyince ne pislikligim kaldı ne kötü kalpliligim bosanmayi düşünüyorum artık tahammül edemiyorum bana iyi davran dediğimde ise sana iyi davranıp davranmamin bir önemi yok çocuğumu gormek istiyorum diyip arıyor artık ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım sizce?

Bosan.

Boşanma kelimesi çokta kolay söylenmiyor ama bence hiç dönme o eve.Surekli onun ailesini mutlu etmeye çalışmakla mi geçecek ömrünüz oldu başka

Eşiniz sizi gözden çıkarmış zaten. Sırf boşanmamak için aynı evde takvim deviriyorsunuz siz, belli ki paylaşımınız kalmamış. Boşanın.

Boşanıp boşanmamak size kalmış, lakin bence aynı çatı altına girmeyin aksi takdirde saygı zaten yok daha da kendinizi ezdirmeyin, düşünün, toparlanın.

Saygı başlangıçta inşa edilerek artırılan bişeydir. Azalan değil. Yani tepkiniz olmadığı sürece daha fazla saygısızlık görmeniz kaçınılmaz.

vallahi o kadar tuhaf kocalar okuyorum ki burada.
Minik bebeğinve annesi yani eşin geliyor yanına geri sen ablana hediye düşünüyorsun. Bu kadar ince fikri size gösteriyor mu acaba mesela? Yani size kaç kere gerçekten ince düşünerek hediye aldı da ablasını düşünüyor. İnsanın aklına gelmez. Eşini çocuğunu düşünürsün ablanı değil
Çok ilginç gerçekten ya.
Geri adım atmayın.
Ne kadar tuhaf erkekler var. Gerçekten hayret ediyorum ya.

İnanın ne ablasının ne annesinin umrunda annesi 60 yaşında yeniden evlendi ablası desen kendi keyfine bakıyor sadece konu bu değil ben onlara iyi davranmasam o benim aileme daha kötü oluyor kimse evime gelmek istemiyor onun ablası sürekli orda zaten görüşüyorlar gidip geliyorlar ben yapayalnız kaldim panik atak hastası oldum iki ameliyat oldum ve ben onun ailesine iyiysem o bana iyi kötüysem bana kötü her seyi karşılıklı ben aileme evimden bir şey versem ertesi gün o benden onlar için bir şey istiyor babam yok annem tek başına büyüttü bizi şimdi boşanıp ona da yük olmak istemiyorum çalışmayı düşünüyorum bana dua edin

Ne istedi çok merak ettim bir de konu sahibi.
Bana ablası istetti gibi geldi. Normalde kütük bir kocaysa aklına gelmez. Bence ablası şunu getirsin dedi siz hayır diyince de “erkekliği” incindi . Şimdi ablama alamaz demek zor geldi belli ki. Siz de bence geri adım atıp özür dileyene kadar kalın ailenizin yanında. Burnu sürtsün bari

İnanın ne ablasının ne annesinin umrunda annesi 60 yaşında yeniden evlendi ablası desen kendi keyfine bakıyor sadece konu bu değil ben onlara iyi davranmasam o benim aileme daha kötü oluyor kimse evime gelmek istemiyor onun ablası sürekli orda zaten görüşüyorlar gidip geliyorlar ben yapayalnız kaldim panik atak hastası oldum iki ameliyat oldum ve ben onun ailesine iyiysem o bana iyi kötüysem bana kötü her seyi karşılıklı ben aileme evimden bir şey versem ertesi gün o benden onlar için bir şey istiyor babam yok annem tek başına büyüttü bizi şimdi boşanıp ona da yük olmak istemiyorum çalışmayı düşünüyorum
Annem bana hediye bir bardak takimi getirmişti ondan istiyor sanki ona kaldı ablasına bardak istemek isiin gücün mu yok

Kesin ablası istemiş.
Küçük çocuklu insanın bi sürü eşyası çantası puseti olur. Böyle yükü çok insandan eşya mı isteniriz amma şuursuz bencil kafasız bir insanmış ya.

Böyle adamlari niye baba yapiyorsunuz ki? Bu soruyu suclamak adina degil, ama anlamak icin soruyorum. Size deger verdigi yok, ilgilendigi yok. Birde üstüne cocuk. Adam kendini bastan göstermis.
Hiç bir konuda tartışmamız olmadı bugüne kadar bir tek bu konuda oluyor düzelir sandım ama olmadı maalesef haklısınız böyle insanlara çocuk çok fazla baslarda bu kadar değildi sonradan iyice cozuttu ağzından çıkanlar canımı çok sıkmaya başladı en ufak şeyde şahsıma çok ağır cümleler kuruyor

Boşanma lafı etmeyin belki hemen istemiyorsanız ama tatili uzatın. Seninle bu şekilde devam etmek istemiyorum deyin.

Keşke bu adamı baba yapmasaydınız keşke.
Ama olan olmuş, kesinlikle boşayın tabi. Lütfen boşarken size yaptığı psikolojik şiddetin delilleri olsun sizde, acısını çıkarın. Söylediği sözlerin bedelini öder umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…