- 8 Mayıs 2025
- 63
- 30
- 3
- 26
- Konu Sahibi asel yusuf
Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle evlendigimizden beri sürekli ailesi hakkında tartisma yaşıyorum surekli onlar mutlu edecek şeyler yapmamı bekliyor annesi ve ablası için sürekli bana hiç bir şey hak etmediğimi kötü düşündüğümü kötü bi insan olduğumu söylüyor ve ben yeni anne oldum artık katlanamıyorum psikolojim bozuldu ailemin yanına geldim çocuktan dolayı biraz destek olsunlar diye pazar günü evime donecektim eşim aradi ablama hediye getir dedii ve benim valizimde yer yok getiremem dediim ayrıca kırılacak bir esya olduğu için uçağa almiyorlardi bebekten dolayı çoğu eşyamı da goturemiyorum zaten bunu da biliyor şunu da belirteyim tek gelinleri benim ve iki yıldır bana hiç bir şey almadılar o kadar yere gezmeye gittiler bana da bir hediye getirmediler ben niye getireyim diyince ne pislikligim kaldı ne kötü kalpliligim bosanmayi düşünüyorum artık tahammül edemiyorum bana iyi davran dediğimde ise sana iyi davranıp davranmamin bir önemi yok çocuğumu gormek istiyorum diyip arıyor artık ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım sizce?