- 9 Ağustos 2018
- 43
- 14
- 18
- Konu Sahibi Karanfil44
Hayırlı geceler hanımlar
Benim kendimce kafamda yer edinen bir şey var ve bunu burada paylaşmak istedim. Üç yıllık evliyim, eşimi gerçekten seviyorum, tabiki hepimizin eksik yönleri vardır muhakkak ama kocamın gerçekten karakteri o kadar sağlamdır ki.. Merhametli, adaletli, olgun, insana değer veren birisi.. En sevmediğim ve rahatsız olduğum özelliği ise siniri. O kadar ufacık şeylerde aşırı tepkiler veriyor ki zamanla daha da iyi olacağına inanıyorum çünkü ilk evlendiğimiz zamanlara göre şuan çok daha iyi. Paylaşmak istediğim asıl konu ise şu. Eşim çok asosyal bir insan. Biz beraber karı koca olarak eğleniyoruz, vakit geçirirken gayet keyifliyiz. Ama eşim ortamlarda çok kasılır, insanlarla diyaloğa kolay kolay giremez. Aileme karşı da sizli bizli konuşur ve ben gerçekten buna çok üzülüyorum. Eşimi değiştirmek gibi bir düşüncem yok, onun açısından bakınca bazı şeyleri de anlayabiliyorum. Kendisi aile sevgisiyle büyümemiş, küçük yaşta evinden ayrılıp yatılı okula gitmiş daha sonrasında da memleketinden ayrılmış. Bizde tam tersine o kadar sevgi dolu bi ailede yetiştik ki küçüğünden büyüğüne hep bi arada kalabalık telaşlı cümbür cemaat bir ortamda büyüdük. Kültürlerin, yetişme tarzlarının illa ki etkisinin olduğunun farkındayım da böyle olması gerçekten içten içe canımı sıkıyor. Anneme anne bile demiyor, özellikle bir şey olduğundan değil ama söyleyemiyor mu artık bilemiyorum. Ailemle görüştüğünde nasılsın diye kendisine sorduklarında iyiyim, sizler nasılsınız diyerek karşılık veriyor. Akrabalarım bizim olduğumuz şehre geldiklerinde ben onları görmeye gittiğimde akşama eşim beni almaya geleceği zaman sende çık bi gör diyorum yok diyor çıkmıyor, utanıyor. Bu durumu zamanla geçer mi acaba?