:( evlilik heyecanı

Bende hic heyecanli degildim.Esim demiyorum bile.Neden heyecanlaniyim ki?Evet Allah nasip ederse 1 kere olucak ama keske sunuda yapsaydim-suda olsaydi diye hayiflanmamak adina sadece gun aldigimiz ilk hafta heyecanlanmistim.Nasil yetisecegiz;nasil bir gelinlik ;nasil esyalar gibi.Erkeklerin heyecanlanmasinida bence hic beklemeyin.
Cunku herzaman ki gibi bayanlar olayin manevi boyutunu yasarken onlar maddi boyutunu yasiyor.Yanlis anlasilmasin maddi boyuttan kastim para degil sadece REALITE

valla çok şaşırdım arkadaşlar heyecanlı olmamanıza, peki evlilik sonrası mutlu oldunuz mu :kedi:

Benım bır forumum var,
gun gelır gozun ılısırse sasırmayasın dıye kucuk bır acıklama yapayım once.
Evet, esımle mutluyum yasadıgımız sıkıntılara ragmen.
Nıkah gunune kadar heyecanlanmayan ben,
sımdı her aksam eve gelıs vaktıne dogru heyecanlanırım.
Kımı zaman camdan bakarım, onun geldıgını gorunce
hemen banyoya kosar, saclarımı bır kez daha duzeltır,
hafıf bır parfum sıkarım.
Yuzumde tebessumle acarım kapıyı, ıcerı gırdıgınde boynuna atlarım.
Kımı zaman dısarda bulusuruz.
Esım degılde sevgılımle bulusuyormusum gıbı hazırlanırım.
Kımı zaman karnıma kramplar gırer.
Kısacası evlılıgımde heyecanı tam anlamı ıle yasadım.
Oysa nısanlıyken gayet rahattım.
Belkı sızın nısanlınızda evlılıkte heyecan yasayacaklardandır.

düğün zaamnı gergindim. sanki başkası evleniyor gibi geliyordu bana da..

etrafımda koşuşturanlara anlam veremiştim bir ara...

ama gelinliğimi giyeceğim için çok heyecanlıydım. kına gecesinde daha heyecanlıydık. o gece arkadaşlarımızla yemek yedik bizim evde sonra da eşim saçlarımı çözdü duşlarımızı alıp uyuduk. ertesi günü rendavu saati gelmiş tel. çalıyr. hiç kalkasımız gelmedi. annem geç kalıcaksınız daha fotoğrafçı var falan diyince.. kalktık kahvaltı yaptık. beni ve görümcemi bıraktı kuaföre...biz hazırdık ama kuzucuğum geç kaldı. sonra gelin alıcı zamanı bir heyecan oldu. gelin alıcıdan kaynvalideme gidincede uyumuşum zaten:))) çok sakin rahat geçmişti..

kız arkadaşıma kınası düğünü olduğu gün heyanlımısın diye sormuştum yoooooooooo herzamanki gibiyim demişti ya istemeye geldikleri günde onun için aynıymış öyle sıradan gün gibiydi dedi ama gelin odasında iken sallanıp titrerken gördüm inkâr etme heyecanlısın dedim yok üşüyorum dedi ağustos ayında üşüyormuş deli.niye inkar ederler anlamam...

Benım bır forumum var,
gun gelır gozun ılısırse sasırmayasın dıye kucuk bır acıklama yapayım once.
Evet, esımle mutluyum yasadıgımız sıkıntılara ragmen.
Nıkah gunune kadar heyecanlanmayan ben,
sımdı her aksam eve gelıs vaktıne dogru heyecanlanırım.
Kımı zaman camdan bakarım, onun geldıgını gorunce
hemen banyoya kosar, saclarımı bır kez daha duzeltır,
hafıf bır parfum sıkarım.
Yuzumde tebessumle acarım kapıyı, ıcerı gırdıgınde boynuna atlarım.
Kımı zaman dısarda bulusuruz.
Esım degılde sevgılımle bulusuyormusum gıbı hazırlanırım.
Kımı zaman karnıma kramplar gırer.
Kısacası evlılıgımde heyecanı tam anlamı ıle yasadım.
Oysa nısanlıyken gayet rahattım.
Belkı sızın nısanlınızda evlılıkte heyecan yasayacaklardandır.
ah ah ne güzel inşallah allah o günleri banada yaşatır evde kaldım ben yaaaaaaaaaaaaamafoldumbeneyvahedigeldismile

erkekelr için düğün sadece formalite cnm. bunlara fazla takılmasan iyi olur yoksa çok üzülürsün. ben gelinliğimi bile istediğim gibi seçemedim yok o pahalı yok o olmaz yok şu olsun ne var kaç saat giyecen zaten. yok gelin çiçeğine o kadar para verilirmi. ne gerek var ona , buna. ohooo sinirden patlıyordum. onlara göre aynı eve geçsek yeterli ne eşya önemli ne başka birşey :))) hatta hiç para harcamasalar daha iyi olur.

Back
X