Canım evlenirken ne hayal ettin bilmiyorum ama bence evlilikte en önemli şeylerden biri de arkadaş olabilmektedir. Ortak zevkler geliştirmektir. Ortak yapmaktan zevk aldığınız şeyler olursa inan ki eşin dışarıya ihtiyaç duymaz senle paylaşmak ister herşeyi...
Bizden örnek vereyim sana ikimizde kapıt oynamayı çok severiz arkadaşlarımızla sabahlara kadar kağıt oynarız... Böyle olunca eşim dışarda kahvede kendi arkadaşları ile olmayı tercih etmez...
kimseyi bulamzsak iki kişilik kağıt oyunları ya da tavla oynarız,,, scrabble oynarız,, puzzle yaparız, inanki playstationda maç bile yaparım (ki hiç beceremem:)...
yeni hobiler kazandırmak konusunda bizim evliliğimizde hep ben önayak oldum çünkü erkekler ne yazık ki bu işten anlmıyolar... sürekli hareket, heyecan, yenilik katmaya çalışırım ilişkimize...
sen de ortak zevkler geliştir...
böylelikle ilişkiniz de güçlenir... ve evlilik inan ki çok zevkli hale gelmeye başlar,,,
en basitinden eşin kahveyi seviyor,, demek ki kağıt, tavla kahve oyunlarını seviyor... sen de öğren bunları belki çok zevk alacaksın...
ya da hiç yapmadığınız birşeyi ilk defa beraber yapın... bunun işin eşini tanımaya çalış nasıl zaman geçirmekten hoşlanıyo onlara bak,,,
ama şunu da kabul et insanların bireysel zevklere de ihtiyacı var,,, özel alanları olmalı ve arkadaşları ile zaman geçirebilmeli,,,
sen de aynısını yapabilmesin tabii ki..