herkese merhaba kızlar!ben 5 senelik evliyim.Daha evliliğin çok başında olan arkadaşlara sesleniyorum...lütfen evliliğiniz monotona girdi deyip günlerinizi heba etmeyin.bugünlerinizi çok ii değerlendirin.eşiniz yapmıyosa siz bi takım şeyler yapmayı teklif edin.gezin tozun,başbaşa muhabbetinizi edin.çünkü yıllar geçtikçe o günlerim boşa gitti hayal gibi ,keşke iyi değerlendirseydim,bilemedik kıymetini demeyin.ilk zamanlar insan nasılsa evli ve hep birlikteyiz artık,önümüzde uzun zamanımız var gibi düşünüyor.ama zamanla çocuk doğuyor,çocugun bakımı,hastalığı,sağlığı,okulu,geleceği...zamanla erkekler daha beter oluyo yani pilleri bitiyo çorçocuktan sonra,sorumlulukları artıyo,ev alalım,araba alalım,çocugu şu okula gönderelim falan filanlar eşleri birbirine zaman ayıramaz hale getiriyo.şu an 2 kişisiniz sorumluluklarda ona göre.ama yarın bigün aile büyüdükçe,ihtiyaçlar arttıkça sorumluluklarda artıyor ve daha çok çalışma,daha çok yorgunluk...yani ilk günlerinizi güzelleştirmek ve dolu dolu yaşamak için elinizden geleni yapın.hep karşıdan beklemeyin.erkekler genelde(istisnalar da var tabii ama geneli için diyorum)evde oturup tv izlesinler,uzansınlar,evde bazen evde bile işi düşünsünler kopsunlar falan böyle oluyolar.biz bayanlar kadar hayalleri olmuyo onların evlilikle ilgili...