evlilik icin erkegin kendisinin cok iyi olmasi yeter mi ailesi ne kadar onemli

Aile bence çok önemli. Sonuçta eşiniz o ailenin bir parçası.
Evlenerek dolaylı olarak sizde o aileye ait oluyorsunuz.
O yüzden aile ile ilgili bazı önyargılar varsa daha işin başındayken;
gereken mesafeyi koymalı, yüzgöz olmamaya çok dikkat etmeli bence.

cnm tabiki önemli fakat erkeğintutumuda önemli her iki tarafında hakkını vermesini bilmeli..
eğer senin için tedirginlik oluşturuyorsa mesafe koyucaksın zaten eşin sana güveniyorsa aile problem teşkil etmz ki..cevremde cok etkilenende var hiç etkilenmeyen de bu size eşinize düşüyor birazda
sevgiler umarım herşye gönlünce olur

Aile önemli tabiki. sen sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsun biryerde istediğin kadar

görüşemem de bağ oldukça onların yaşadığı sorunlar senide etkileyecek. Özellile seni sevmeleri

önemli çünü seni sevmedikleri vakit hep bi huzursuzluk yaşayabiliyorsun bu sitede ne olaylar okuduk

bu durumla ilgili boşanma sebebi bile oluyor

ben öncelikle herkesin mutlu bir ailede büyümüş biriyle evlenmesini dilerim sorunsuz biri olması sizlerin evliliğii çinde cok önemli eğer aile içinde mutluysa eşleride çok mutlu ediyorlar

ailesi önemlidir, ama en önemlisi annesiyle olan ilişkisidir,
annesiyle problemleri olan, anlaşamayan bir erkek evliliğinde o problemleri eşiyle halletmek istiyor bilinçsizce,
annesine çok düşkün olan erkek de sizi sinir edebilir,
eğer o dengeleri kurabilmişse size çok iş düşmez,
buna dikkat edin derim ben,
ailesinden ne gibi şüpheleriniz var belirtmemişsiniz,
bahsederseniz daha net yorum yapabilirim..

güzelim sen bu adamı alırım iş biter gözüyle bakmayacaksın...bir aileye karışacaksın...annen baban, sevdiğin adamın annesi babası ile akraba olacak...gözlerini kapat ve düşün..kimse benim annem babam kötü demez diyemez...kimse ailesini silip atmaz kimse için...aile önemli..yarın birgün bu insanlar oğlunun gelininin evine tabiki gelecek..tabiki ekmeğinizi yiyecek..allah izin verirse doğacak çocuğun onların da kanını taşıyacak..onlara dede babaanne diyecek..yeri gelince belki kaynananın dili durmayacak..saygı duyacaksın..ne olursa olsun,eşinin ailesi de çok önemli..öyle ben bu adamı alayım, kapımı kapayım,anası babası dış kapının mandalı deme gibi bir lüksün olmadığı gibi, kendi anneni babanı da düşünerek hareket etmelisin...saygını muhafaza edersin, gerektiği zaman gerektiği yerde konuşur,oturur kalkarsın, o zaman kimse senin canını sıkmaya yeltenemez...

bi kaç yil once sorsaydin, hiç onemi yok yeter ki oglan iyi olsun derdim, cahillik iste...

Cok onemli...hemde çok...

Her ne kadar seni korusa da sevse de, ailesi ailesidir.
Nasil senin ailen var oluyorsa, onunkisi de oyledir.
Bide oyle bir zamanda yasiyoruz ki simdi ki devirde, erkek tarafi pek tripli (genelleme degil) var çok iyi aileler tabiki

Birde sunu unutma, esini yetistiren ailesidir. Onlardan ne goruyorsa, muhakkak bigun aynisi sana yapiyor, verilen terbiye çok onemli...
Ha birde, simdiden cicim canimli olmayin derim (ailesiyle), inan içine girmeyince hiç kimseyi taniyamiyorsun. Hiç birini

ailesi cok cok onemli benim esimde ole bir insan ama alesi beni delirtiyor bir kere seni sevmiyolarsa sana karsi esini dolduruyorlar helede esin maddi olarak ailesine yardim ediyorsa senin kotu oldugunu ona gostermek icin herseyi yapiyolar nefret ediyorum esimin aiesi olmasaydi cok mutlu olabilirdik biz mesela

hayatım kızın ailesi aman kızın huzuru bozulmasın diye damadına iyi davranır ama oğlan anaları aslan gibi oğlum var edasıyla nedense başka oluyor.O yüzden bence evleneceğin erkeğin ailesi çok önemli
Sen yazınca bir fıkra geldi aklıma
Bir kadının hem kızı varmış hem oğlu
Tatil maksatlı demiş bir hafta oğlumda kalayım bir hafta kızımda
Neyse gitmiş gelmiş onla yaşıt komşusu arkadaşı ona gelmiş
- ee komşu gittin nasıldı nasıl geçti?
-Ay demiş komşu sorma kızıma gittim pek iyi damat elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyo evde hizmetçi,Akşamları kıyıp yemek yaptırmıyo devamlı dışarda yemekteler eğlencedeler yani anlıcağın kızımın rahatı pek iyi
_ eee peki oğlan nasıl demiş komşu
_ahh komşum sormaa oğlanın hali berbat gelin iş yapmıyo evde hizmetçi bir tas yemek pişireyim demiyo dışarda yiyiyolar.
Bakış açısı işte:)

Bence Ii Düşün Iii Karar Ver Benimde Eşim öyleydi Fakat Taniyamamişim Ailesi Ile Sorun Yasadgm Zaman Haliyle Ailesini Savunuyor Ve Benim Psikolojim Pek Iiiii Degl Aramiz Baya Soguk Hayatin Tadini Cikarmaya Bak

erkekler kadınlar gibi değil, kadınlar evliliği hemen kabullenebiliyorlar ailem diyebiliyorlar, erkekler öyle değil geniş aile olarak görüyorlar anne baba eşi bir aile.kendi evliliğimde de çevremdeki arkadaşlarımın evliliğinde görüyorum bunu. erkekler bekarken aileden daha kopuk yaşıyorlar ama evlendikten sonra tam anneci babacı kardeşci oluyorlar.sen dışardaki bi yabancı yeni katılıosun aileye. erkeklerde anne çok önemli oluyor ister istemez babayla hep mesafelilerdir anne ile olduğu gibi değil. aile çok önemli. bence dünyadaki en iyi kayınvalide benim kayınvalidem, mesafe olarak uzak yerde oturuyoruz ama inanın bu durumda bile sorular yaşıyoruz.... çokmu uzattım nee kısaca önce ailesiyle sonra eşimizle evlenmiş oluyoruz ailesi çok önemli

''Ben onla evleniyorum, ailesi ile değil ki..

''Kapını kapadın mı, herkes dışarda kalır''........vır vır zır zır..

Tamamen gerçek dışı sözler bunlar..
Ne yaparsanız yapın, bir nevi eşinizin ailesi ile de evlenmiş oluyorsunuz..
Belki bu durum erkekten erkeğe biraz değişim gösterebilir ama ailesine fazla düşkün olmayan bir erkekle evlenseniz bile sonuç hemen hemen aynıdır..

Bu yüzden, ilişkileri iyi tutmak, evliliğinizin gidişatı açısından, hem zorunlu hem de mantıklı olan yoldur.

canım çok iyi düşün senin için olmaz olmazlar var ise
evlenmeden vazgeç

benim eşim çok iyidir ama ailesi için öyle söyleyemem
düşüncesiz anlayışsız .......................
hepsini yazmadım ayıp olmasın
ama evlilik kurumu fedakarerlıklaral ayakta duran bir kurum
eğer çok verici sen isen yıpranan sen oluyorsun
eğer verici erkek ise yıpranan erkek oluyor
aile kavramı çok önemli erkekler için
evlenince daha çok düşkün oluyorlar annelerine
daha çok kıymetlı oluyor

canım iyi düşün ve en sağlıklı kararı ver

aile bence çok önemli.nede olsa onların
terbiye ettiği adamla evleniyosun.
kocanla aran ne kadar iyi olursa olsun,
ailesi sorunluysa hiçbişey olmazsa huzursuzluk oluyor