ro-man
albümler kısmını incelerken gördüm seni

sen çok güzel ve özel ilgiyle yetiştirilmişsin belli ve annen sana aman dur diyosa KESİN dinle onu ! Özgür ve değer verilerek büyütülmüşsün anladığım kadarıyla hatta ailen senin nerdeyse her dediğine evet demiş :) sanırım neden çocuğa hayır dediğini anladım ; çocuk çok fevri ve dediğim dedik,büyük ihtimal senin ailenin yanında da ailesiyle tartışmaya girip hoş olmayan söz ve davranışlarını görmüştür.ve sen el bebek gül bebek büyütüldüğün için o çocuğun seni ksııtlayacağını ailesinin baskı yapıp hem senin üzerinde hem çocuğun üzerinde huzursuzluk vereceğini görmüştür

senin ruhani yapını ve yaşam şeklini en iyi ailen bileceği için ''yarın anne ya ben yapamıyorum !!! dönmek istiyorum ! diye geri dönüp o beter günleri yaşamaman için beklemeni bu süre zarfnda ne demek istediğini yaşayarak görmeni istiyo... ben şunu biliyorum ; sözlenmek önemli değil (evlenmek de ama ne gerek var) ama ilişkinin her aşamasında daha içli dşlı olup daha fazla hayatına karışmaya başlıyo karşı taraf

ve sen diyosun ki ''ama hayatım bana başta böyle söylemiştin,davranmamıştın diyosun ,o da ; o zaman başkaydı şimdi sen artık benim evleneceğim insansın diyo

şuan tek amac seni almak olduğu için bunları yaşamaya fırsatınız kalmıyo .annene bi sor bakalım bu muymuş korkusu ? ki burda kim seni edanı tavrını görse benle aynı şeyi düşüncektir .SEN DAHA ''SU;BEBEKSİN '' hayatım acelen ne