- 4 Mayıs 2021
- 179
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Farklı bir üyenin de aynı başlıkla açılmış konusu var.
Aynı hisler aynı düşünceler aynı yaş hepsiyle aynıyım inan. Bende muhafazakar ailede yeyiştim şimdi burda kınanıcam ama o yüzden hep kaçtım sanırım aman harama girmiyim herşey uygun olsun diye ama bu kezde ya yanlış anlaşıldım ya da görülmedim. 1 kez biriylr komuştum o da elime yüzüme bulaştı olucakken olmadı nasip diyip geri duruyorum. Ama çabalayın diyo. Bi kzıın çabası ne olmalı ki bişmiyorumda. Mesela instadan istekler gelir ben hep silerim. Geçen kızenim dediki.niye konuşmıyosun. Nasıl bulucaksın birini dedi. Ya tanımadığım bir insanım nasıl isteği kabuş edilirki ben anlamıyorum. Hata bemde mi yoksa ben mi nasipsizim anlamdım. Dualarımı zikirlerimi yapıyorum namazımı duamı eksik etmem uzun uzun dıa ederim. Ama olmuyı. Gerçkten olmayınca olmuyo. Yani bende senin gibi geç kalmış hisseditorum hele yaş hesabı yapınca Allahhhhhh içinden çıkılmıyo üzülüyo insan. Napicaz bende bişmiyorumÜniversitedeyken hiç umrumda değildi böyle şeyler. Aslında gerçekten uyumlu olabileceğimizi düşündüğüm kişiler vardı ama nedense önemsemedim. Zaman çabuk geçti mezun oldum. İş hayatı vs derken yalnızlığı hisseder oldum ve daha sonra arayışa girdim. Fakat umduğum gibi olmadı. Bu arada 27 yaşındayım. Ve muhafazakar bir insanım zaten bu yüzden flört kısmı olmamıştı.
En iyisi olsun derken hiçbirinin olmaması hayal kırıklığı yaşattı. Herkese burun kıvırırdım. Şimdi onlar gibileri karşıma çıkmıyor.
İyi erkekler kapılıyormuş gerçekten.
Bir yandan nasip diyoruz ya aslında bir şeyleri kendimiz seçiyoruz. O yüzden suçluluk hissediyorum. Kaygılıyım. Keşke böyle olmasaydı. Biraz iç dökme gibi oldu ama yine de sorayım. Bu yaşlardan sonra umduğunu bulan oldu mu?
Yaş da aynı konu da aynı 2. Üyelik mi
Instagramdan yorumuma cevap veren biriyle ciddi ciddi ilerliyo gibiyiz şuan. Ona kalsa hemen gelip aileler vs tanisalim yine görücü usulü gibi nasıl uygunsa öyle ilerlesin diyo ama benim cekincelerim var tabi. Niye söyledim bunu ben de silerdim herkesi biranda ilerledi bu sefer. Ama yine de güven veren biyer değil bence temkinli olmak gerekAynı hisler aynı düşünceler aynı yaş hepsiyle aynıyım inan. Bende muhafazakar ailede yeyiştim şimdi burda kınanıcam ama o yüzden hep kaçtım sanırım aman harama girmiyim herşey uygun olsun diye ama bu kezde ya yanlış anlaşıldım ya da görülmedim. 1 kez biriylr komuştum o da elime yüzüme bulaştı olucakken olmadı nasip diyip geri duruyorum. Ama çabalayın diyo. Bi kzıın çabası ne olmalı ki bişmiyorumda. Mesela instadan istekler gelir ben hep silerim. Geçen kızenim dediki.niye konuşmıyosun. Nasıl bulucaksın birini dedi. Ya tanımadığım bir insanım nasıl isteği kabuş edilirki ben anlamıyorum. Hata bemde mi yoksa ben mi nasipsizim anlamdım. Dualarımı zikirlerimi yapıyorum namazımı duamı eksik etmem uzun uzun dıa ederim. Ama olmuyı. Gerçkten olmayınca olmuyo. Yani bende senin gibi geç kalmış hisseditorum hele yaş hesabı yapınca Allahhhhhh içinden çıkılmıyo üzülüyo insan. Napicaz bende bişmiyorum
Bir de duanı et ve Allah'a tevekkül et en güzelini verecektir eminim, ben de öyle ümit ediyorumAynı hisler aynı düşünceler aynı yaş hepsiyle aynıyım inan. Bende muhafazakar ailede yeyiştim şimdi burda kınanıcam ama o yüzden hep kaçtım sanırım aman harama girmiyim herşey uygun olsun diye ama bu kezde ya yanlış anlaşıldım ya da görülmedim. 1 kez biriylr komuştum o da elime yüzüme bulaştı olucakken olmadı nasip diyip geri duruyorum. Ama çabalayın diyo. Bi kzıın çabası ne olmalı ki bişmiyorumda. Mesela instadan istekler gelir ben hep silerim. Geçen kızenim dediki.niye konuşmıyosun. Nasıl bulucaksın birini dedi. Ya tanımadığım bir insanım nasıl isteği kabuş edilirki ben anlamıyorum. Hata bemde mi yoksa ben mi nasipsizim anlamdım. Dualarımı zikirlerimi yapıyorum namazımı duamı eksik etmem uzun uzun dıa ederim. Ama olmuyı. Gerçkten olmayınca olmuyo. Yani bende senin gibi geç kalmış hisseditorum hele yaş hesabı yapınca Allahhhhhh içinden çıkılmıyo üzülüyo insan. Napicaz bende bişmiyorum
Üniversitedeyken hiç umrumda değildi böyle şeyler. Aslında gerçekten uyumlu olabileceğimizi düşündüğüm kişiler vardı ama nedense önemsemedim. Zaman çabuk geçti mezun oldum. İş hayatı vs derken yalnızlığı hisseder oldum ve daha sonra arayışa girdim. Fakat umduğum gibi olmadı. Bu arada 27 yaşındayım. Ve muhafazakar bir insanım zaten bu yüzden flört kısmı olmamıştı.
En iyisi olsun derken hiçbirinin olmaması hayal kırıklığı yaşattı. Herkese burun kıvırırdım. Şimdi onlar gibileri karşıma çıkmıyor.
Bir yandan nasip diyoruz ya aslında bir şeyleri kendimiz seçiyoruz. O yüzden suçluluk hissediyorum. Kaygılıyım. Keşke böyle olmasaydı. Biraz iç dökme gibi oldu ama yine de sorayım. Bu yaşlardan sonra umduğunu bulan oldu mu?
Aynı hisler aynı düşünceler aynı yaş hepsiyle aynıyım inan. Bende muhafazakar ailede yeyiştim şimdi burda kınanıcam ama o yüzden hep kaçtım sanırım aman harama girmiyim herşey uygun olsun diye ama bu kezde ya yanlış anlaşıldım ya da görülmedim. 1 kez biriylr komuştum o da elime yüzüme bulaştı olucakken olmadı nasip diyip geri duruyorum. Ama çabalayın diyo. Bi kzıın çabası ne olmalı ki bişmiyorumda. Mesela instadan istekler gelir ben hep silerim. Geçen kızenim dediki.niye konuşmıyosun. Nasıl bulucaksın birini dedi. Ya tanımadığım bir insanım nasıl isteği kabuş edilirki ben anlamıyorum. Hata bemde mi yoksa ben mi nasipsizim anlamdım. Dualarımı zikirlerimi yapıyorum namazımı duamı eksik etmem uzun uzun dıa ederim. Ama olmuyı. Gerçkten olmayınca olmuyo. Yani bende senin gibi geç kalmış hisseditorum hele yaş hesabı yapınca Allahhhhhh içinden çıkılmıyo üzülüyo insan. Napicaz bende bişmiyorum
32 yaşımdaydım eşimle tanıştık, 35'te evlendik. Geç mi derseniz eğer eşimle evlenecek olsaydım 28-29da evlenmek isterdim belkiii ama o zaman da bu kafada bu enerji ve mantıkta olur muyduk, şu anki kadar sağlam ilişkimiz olur muydu emin değilim.Üniversitedeyken hiç umrumda değildi böyle şeyler. Aslında gerçekten uyumlu olabileceğimizi düşündüğüm kişiler vardı ama nedense önemsemedim. Zaman çabuk geçti mezun oldum. İş hayatı vs derken yalnızlığı hisseder oldum ve daha sonra arayışa girdim. Fakat umduğum gibi olmadı. Bu arada 27 yaşındayım. Ve muhafazakar bir insanım zaten bu yüzden flört kısmı olmamıştı.
Ne geç ne erken. Hakkınızda hayırlısi olsun.Üniversitedeyken hiç umrumda değildi böyle şeyler. Aslında gerçekten uyumlu olabileceğimizi düşündüğüm kişiler vardı ama nedense önemsemedim. Zaman çabuk geçti mezun oldum. İş hayatı vs derken yalnızlığı hisseder oldum ve daha sonra arayışa girdim. Fakat umduğum gibi olmadı. Bu arada 27 yaşındayım. Ve muhafazakar bir insanım zaten bu yüzden flört kısmı olmamıştı.
Ben 43 yaşımda evlendim. Çocuk sahibi olmanın bir yaşı var (gerçi tıp buna da çözüm buluyor) ama evlilik için hiçbir zaman geç değil, Seçenekler azalıyor o doğru ama yanlış bir kişiyle evlenmektense evlenmemek daha iyi.Üniversitedeyken hiç umrumda değildi böyle şeyler. Aslında gerçekten uyumlu olabileceğimizi düşündüğüm kişiler vardı ama nedense önemsemedim. Zaman çabuk geçti mezun oldum. İş hayatı vs derken yalnızlığı hisseder oldum ve daha sonra arayışa girdim. Fakat umduğum gibi olmadı. Bu arada 27 yaşındayım. Ve muhafazakar bir insanım zaten bu yüzden flört kısmı olmamıştı.
İstekleri siliyorum ben direkt eee etrafımdakilerde niye siliyosun nasıl tanışcan diyo allah allah diyorum hata mı yapıyorum. Ama adam istek atmış sadece napim ben mi afım atıcam. Ayyy çok zor böyşe şeylet yaaa hshsjsjsjw evlenenler kendini kurtarmış valla çok güxelInstagramdan yorumuma cevap veren biriyle ciddi ciddi ilerliyo gibiyiz şuan. Ona kalsa hemen gelip aileler vs tanisalim yine görücü usulü gibi nasıl uygunsa öyle ilerlesin diyo ama benim cekincelerim var tabi. Niye söyledim bunu ben de silerdim herkesi biranda ilerledi bu sefer. Ama yine de güven veren biyer değil bence temkinli olmak gerek
Konu başkaydu dmi; kimseyi beğenmedim evde kaldım, gibi bir şeydi. İçerik be anlatım şekli de aynıYaş da aynı konu da aynı 2. Üyelik mi
Benim gibi 31 yaşında olup bu yaz evlenmeyi planlayan ve terk edilmiş biri olsaydın ne olurdu acabaÜniversitedeyken hiç umrumda değildi böyle şeyler. Aslında gerçekten uyumlu olabileceğimizi düşündüğüm kişiler vardı ama nedense önemsemedim. Zaman çabuk geçti mezun oldum. İş hayatı vs derken yalnızlığı hisseder oldum ve daha sonra arayışa girdim. Fakat umduğum gibi olmadı. Bu arada 27 yaşındayım. Ve muhafazakar bir insanım zaten bu yüzden flört kısmı olmamıştı.
Varsa bana da anlatınİstekleri siliyorum ben direkt eee etrafımdakilerde niye siliyosun nasıl tanışcan diyo allah allah diyorum hata mı yapıyorum. Ama adam istek atmış sadece napim ben mi afım atıcam. Ayyy çok zor böyşe şeylet yaaa hshsjsjsjw evlenenler kendini kurtarmış valla çok güxelbiz de çabalasak dert çabalmasak dert bu ne yaa yok mu bunun kolay yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?