• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik için geç mi kalıyorum?

Bence burda etkili olan yas degil kendini kac yasinda hissettigin olgunmusun mesela anaçmisin evlilik gibi bir sorumluluga hazirmisin su anda evin yuvan kocan hatta bebegin olsun istermisin bunlari dusun sonrada kararini ver.

Aslinda cok ideal bir yas 24. Tanismaktan bir sey kaybetmezsiniz. Eger aileniz de uygun görüyor ise tanismaniz iyidir. Illa ki olumlu cevap verecek degilsiniz ya.

Kusura bakmayın uzun zamandır siteye girmemiştim.Öncelikle teşekkür ederim amin:) Yanı her şey spontane gelişiyor aslında, karşındakinden etkilenip görüşmeye devam ediyorsun ve Zaman'la kendini düğün telaşesinde içinde buluyorsun, en azından benim için böyle olmuştu.Bu arada naptin, görüştünüz mü çocukla?
Evet görüştük. Açıkçası fikirlerim değişmedi. Erkekler ilk karşılaşmada hep çok mu geveze olur çok merak ediyorum. Gerçekten yapabileceğim biri de değildi. Nasip ya.

aynı benim kafa...hemen git, gör canim. sonra iyi adamlar evleniyor, ya da 30 yasinda benim gibi aşık olamıyorum diye dolasirsin. 24 de tanis, aşık olursan belki sen isteyeceksin evlenelim diye. ayrica 24_30 arasi oyle bir geciyor ki....sasirip kaliyosun.
Haklısınızdır. Belki ileride ben de pişman olacağım ama bilmiyorum nasip bu işler. Düşündürecek biri çıkmadıkça zor. Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınıza

Aslinda cok ideal bir yas 24. Tanismaktan bir sey kaybetmezsiniz. Eger aileniz de uygun görüyor ise tanismaniz iyidir. Illa ki olumlu cevap verecek degilsiniz ya.
Görüştük. Nasip değilmiş demek ki:) hissedemedim hiçbir şey. Yani düşünmediğimden mi yoksa karşındakinden ötürü mü, sanırım ikisinin de etkisi oldu.

Öncelikle hepinize Mutlu, huzurlu ömür geçirmenizi diliyorum. 24 yaşındayım 3 yıl oldu atanalı, çalışıyorum. Daha önce evlilik konusunda da şu an olduğu gibi hiç acele etmeme taraftarıydım. Kimseyle görüşmedim o yüzden. 26-28 e kadar düşünmüyordum, aslında hâlâ düşünmüyorum ama iş yerinden bir ablam beni aradı geçenlerde. Çok iyi karakterli bir çocuk var dedi 26 yaşındaymış, bir şirkette mühendis olarak çalışıyormuş. Açıkçası hiç düşünmediğim için hakkında hiçbir şey sormadım. Ben düşünmediğimi söyledim ama abla bana mutlaka tanı, olur ya da olmaz, tanı karar ver dedi. Bahsettiğim ablayı gerçekten çok seviyorum iyi biri, kırmamak için ben birkaç gün düşüneyim dedim. Bir türlü dönüş yapamadım beni aradı kararın ne diye, ben de çok erken olduğunu düşünmediğimi söyledim. Ama ikna edemedim tabi ki. Çok hata yapıyorsun, şimdi sürekli hayır dersen ilerde pişman olursun yaşın erken değil gibi şeyler söyledi ve bir buluşma atarlayacağunı ekledi. İtiraz etmedim ama bilmiyorum şimdiye kadar aklımdan geçmedi evlilik. Hep erken olduğunu düşündüm. Bu bir sorumluluk bana göre, hem de büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğu kaldırabilir miyim bilmiyorum. Daha önce kimse ile görüşmedim bu şekilde ilk olacak. Nedense bir türlü düşünemiyorum evliliği çok erken gibi geliyor. Fikirlerinize ihtiyacım var. Erken değil mi 24 yaş. Yoksa şimdiden hayır dersem sonra gerçekten çok mu pişman olurum? Daha önce böyle görüşeniniz var mı?
aman valla bosuna demiyola evlilik bi han icerdekiler cıkmak dısardakıler girmek istiyo diye 29 yasındayım ve 21 de evlendim sana tek tavsiyem ne istedigine tam bak tabi bide adamın karakteride önemli 3 sene benim esi cok baskaydı cıkarken evlenince baska biri oldu kendini saklayan erkeklerde cok var dikkat et

Bence burda etkili olan yas degil kendini kac yasinda hissettigin olgunmusun mesela anaçmisin evlilik gibi bir sorumluluga hazirmisin su anda evin yuvan kocan hatta bebegin olsun istermisin bunlari dusun sonrada kararini ver.
Çok haklısınız. Ben bunlara tamamen hazır olmadığımı düşünüyorum şu an için.

aman valla bosuna demiyola evlilik bi han icerdekiler cıkmak dısardakıler girmek istiyo diye 29 yasındayım ve 21 de evlendim sana tek tavsiyem ne istedigine tam bak tabi bide adamın karakteride önemli 3 sene benim esi cok baskaydı cıkarken evlenince baska biri oldu kendini saklayan erkeklerde cok var dikkat et
Kesinlikle katılıyorum size. Sadece sizden değil herkesten duyduğum okuduğum sözler bunlar. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.

bana kalsa mezun olur olmaz evlenirdim 21 imde... (derdim neyse sanki)ama 25te nasip oldu. hayırlısını iste ve istemiyorsan Hayır de. sonra ençok sen üzülürsün
Gerçekten doğru söylüyorsunuz. Emin olmadan zor. Hayırlısı olsun.

Haklısınızdır. Belki ileride ben de pişman olacağım ama bilmiyorum nasip bu işler. Düşündürecek biri çıkmadıkça zor. Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınıza
tabi ki, yasin tam aşk yaşı ;) o yasta olsam aşık olmak isterdim, ama tavsiyem herkesle tanış yukarida da dedigim gibi..Çünkü aşk gelmiyor, surpriz bir yerde bekliyor..inşallah yasin kac olursa olsun, aşk dolu bir evlilik yasarsin

tabi ki, yasin tam aşk yaşı :KK66: o yasta olsam aşık olmak isterdim, ama tavsiyem herkesle tanış yukarida da dedigim gibi..Çünkü aşk gelmiyor, surpriz bir yerde bekliyor..inşallah yasin kac olursa olsun, aşk dolu bir evlilik yasarsin
Çook teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için. :) aynı güzel şeyleri sizin için diliyorum. Allah karşınıza sizi çok sevecek, sizin çok seveceğiniz hayırlı biriniz çıkarsın :)

ilk evlılıgım 26
ikinci evliliğim 34 yasında oldu

26 yasındaki düşüncelerimden eser yok
erken bile yasınız bence

30 a kadar yolu var geç mi kaldım demen için
gez toz para harca
en guzel senelerın

30 a kadar yolu var geç mi kaldım demen için
gez toz para harca
en guzel senelerın
Ben de öyle düşünüyorum. Sınavsız evlilik yok gerçekten, inşaallah iyi insanlar çıkar zamanı geldiğinde karşımıza.

Ben 22 de evlendim biraz salaktım kabul ediyorum:rolleyes:

24 erken değil bence neden diye sorarsan,biriyle tanış gez nişanlan sözlen derken en az 2 sene geçer.
26 - 27 de evlilik için gayet uygun bir yaş bence:KK6:

Tanıma evresini de düşününce normal bence
27 olacağım ve bekarim. Bu işlerin yaşla pek ilgisi yok.
Tanımaktan bişey kaybetmezsin.

Back
X