Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yorumum kendi fikrimm anne baba demek ölene dek çocuklarının sponsoru olmak değil.onlarda insan onlarda gezmek tozmak yemek içmek eşya yenilemek isterrr .
Cocuk sahibi olmak oyle bir sorumluluk ki, cocugunun esyasi eksikken kendin esya alamazsin.
Ben evladi evlenirken maddi manevi yardim etmeyen anne babalari cok garip buluyorum
Cocuk sahibi olmak oyle bir sorumluluk ki, cocugunun esyasi eksikken kendin esya alamazsin.
Ben evladi evlenirken maddi manevi yardim etmeyen anne babalari cok garip buluyorum
kendilerinden boğazlarından ihtiyaçlarından kısıp evlada almak normal mi yetişkin iş sahibi olmuş evlada .geliri fazla olur hediye babında yapar ama ülke de çoğu anne baba emekli maaşıyla ayın sonunu zor getiriyor.yaşlanınca da sağlık masrafları artıyor
evlilik masrafları zor anladım sizi ama bir şeye takıldım eşimin babası yok lafına.eşinizin ya da başka evlenecek gençlerin babaları ya da anneleri düğün masraflarını ödemek zorundaaa değilllllll.sene oldu 2020 okuttular büyüttüler ama düşülsün artık şu ebeveynlerin sırtlarından
Bu konuda size katılmıyorum. Bir ebeveyn çocuklarını büyütüp okutup evlendirmekten sorumludur, eğer bunları yapamıyorsa o evladı da dünyaya getirmemeliler. Hastalık olur iflas olur karşılayamaz orası ayrı. Gençlerin önünde upuzun bir hayat var ve artık hayat eskisi kadar kolay değil. O genç çiftin de çocukları olacak, ev, araba kredi borcuna girecekler. O yüzden ebeveynler en azından onların düğünlerini yaparak destek olmalı. Çünkü ebeveynin bundan sonra kendileri dışında bir sorumluluğu olmayacak. Bunu ömür boyu sponsorluk olarak görmeyin evlendikten sonra tüm sorumluluk genç çiftte olmalı bundan sonraki hayatı boyunca aileye muhtaç olmadan hayatta kalabilmeli. Ama kuş yuvadan uçana kadar sorumluluk ebeveynde olmalı. Doğanın kanunu bu.