- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Peki evlenince? Kısıtlı yaşamak sizi mutlu edecek mi aşk kadar? Bana aşk mı para deseler para derdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi babası olmadığı için sevgilisinin eve yardım ettiğini söylemiş yardım bekliyorum diye değil.evlilik masrafları zor anladım sizi ama bir şeye takıldım eşimin babası yok lafına.eşinizin ya da başka evlenecek gençlerin babaları ya da anneleri düğün masraflarını ödemek zorundaaa değilllllll.sene oldu 2020 okuttular büyüttüler ama düşülsün artık şu ebeveynlerin sırtlarından
Merhabalar arkadaşlar sevgilimin babası yok. Ikimizde ozel sektorde çalışıyoruz. Eve de veriyor mecbur. Biz simdi yatak oturma yemek odasi aldik. Mutfak ceyizi de var.
Beyaz esya ve nikah masraflari kaldi sadece. 30 bin tl paramiz olcak nerdeyse. Aylik 2 o 2 ben koyacağız. 2021 eylül gibi 36 bin tlmiz olcak .sizce yetecek mi ?
o zaman tamam yanlış anlamışım.ama bu sitede babam şunu almadı kaynanam bunu yapmadıları okumaktan çok sıkıldıkkkKonu sahibi babası olmadığı için sevgilisinin eve yardım ettiğini söylemiş yardım bekliyorum diye değil.
Ailesine para verdiği için bütçesinin kısıtlı oldugunu söylemek istemiş bence.
Aynen bunu demek istedim bendeKonu sahibi babası olmadığı için sevgilisinin eve yardım ettiğini söylemiş yardım bekliyorum diye değil.
Ailesine para verdiği için bütçesinin kısıtlı oldugunu söylemek istemiş bence.
Madem her ay kenara 2 bin atacaksınız para olarak değilde altın hesabı olarak açınAynen bunu demek istedim bende
Evlenince yardim etmeyecek canım. Ama su an ayni evde mecbur veriyor babasından kalma annesinde ev ve maasi varMadem her ay kenara 2 bin atacaksınız para olarak değilde altın hesabı olarak açınyenGEnC dediği gibi.
Ama herkes kendi hesabında biriktirsin ortak olmasın.
Evlenincede yardım edecek mi peki ailesine annesine babasından maaş filan bağlandımı yada kardeşlerinemi yardım ediyor eger evlenincede yardım edecekse bütçenizi ona göre ayarlarsınız.
Ahhahhah sakiiin sakin:)yorumum kendi fikrimm anne baba demek ölene dek çocuklarının sponsoru olmak değil.onlarda insan onlarda gezmek tozmak yemek içmek eşya yenilemek isterrr .
Her türlü yeter. Zaten büyük kısmı almışsınız. Kalanlar için 30bin rahatlıkla yeter. Beyaz eşyalar tahminimce 15-20 civarı tutar. Nikah masrafı dediğiniz tam olarak ne bilmiyorum ama 500 TL tutmaz nikah işlemlerinin parası.Merhabalar arkadaşlar sevgilimin babası yok. Ikimizde ozel sektorde çalışıyoruz. Eve de veriyor mecbur. Biz simdi yatak oturma yemek odasi aldik. Mutfak ceyizi de var.
Beyaz esya ve nikah masraflari kaldi sadece. 30 bin tl paramiz olcak nerdeyse. Aylik 2 o 2 ben koyacağız. 2021 eylül gibi 36 bin tlmiz olcak .sizce yetecek mi ?