Evlilik icin sevgi yeterli midir ?

bende sana katiliyorum canim ama neden aklima boyle dusunceler geliyor olabilir aski cok mu buyutuyorum acaba
Bence bu ilişki olmamış.kalbin deli gibi çarptıgı durumlar hayatında ya 1 ya 2 defa denk gelir ama öyle olmada bile gönlün rahat bir şekilde o sevgiyi hissedebilirsin.anlattıklarından doğru bur karar olmadığını hissettim ben.iyi bir insan diye kimseyle evlenme.bazı kişiler de çok iyi olduğundan değil yeterli donanıma sahip olmadıgından bu kadar iyi oluyor.aradaki açığı kapatmak için.sevgili sevgisi yok sende, insani bir sevgi var sanki.

bende sana katiliyorum canim ama neden aklima boyle dusunceler geliyor olabilir aski cok mu buyutuyorum acaba
Canım eski sevdiğin biri varsa aklından çikmamişsa olabilir
Boşver vallaha sevilmek sevmekten daha önemli aşk meşk boş ne aşıklar gördü bu göz
Sende seviyosan mutluysan adam saygı sevgiliyle ten uyumu da var e daha ne
Mutlu ol inşallah

Saygı olmadıkça değer vermedikçe sevginin pek önemi kalmıyor

bilemedim mesela bugun ciktik yaninda huzurlu ve mutlu hissediyorum mesela opesim geliyor dedigim gibi cinsellikte oluyor aramizda cekim var yani bilemedim tek insani sevgi olsa opmek istemem yada iliskiye girmek

yok canim eskiden cok darbe aldim hic sevilmedim diyebilirim belkide bu kadar cok sevilmekten afalladim

su an gozume guzel geliyor bilemedim ilk gunlerde begenmiyordum nasil oldu anlamadim aliskanlik mi yada karakterinin cok iyi olusumu onu guzel gosteriyor bilemedim

su an gozume guzel geliyor bilemedim ilk gunlerde begenmiyordum nasil oldu anlamadim aliskanlik mi yada karakterinin cok iyi olusumu onu guzel gosteriyor bilemedim
Alışkanlıktır ama bence hala sizin için sorun oluyor ki forumda konu açmaya bile gitmiş mevzu. Bence düşüncelerinizi duygularınızı iyi tartın.

Hıc ask olmadan yapamazdım ben
Bılmıyorum o heyecan cok guzel en baslarda ozellıkle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…