- 14 Şubat 2025
- 79
- 25
- 3
- 24
- Konu Sahibi esraawyldz
-
Ne önerirsiniz elimden konuşmaktan başka bişey gelmiyorEşiniz için zor bir durum evet ama kendini bırakmaması lazım. En azınca hareketli sperm varmış hiç umut yok değil. Bu alanda çok iyi hekimler var. Eşinizin önce psikolojisini toplaması lazım sonra oluruna bakarsınız
İnşallah teşekkür ederimTerapiye başlamalı. Geçmiş olsun umarım kucağınıza alırsınız bebişinizi.
Terapiye yönlendirebilirsiniz.dadece senin kendini iyi hissetmen için diyerekNe önerirsiniz elimden konuşmaktan başka bişey gelmiyor
Evet söyledim dediğinizi de ama tüp bebek istemiyorum dedi1 adet spermin bile yeterli olduğunu hatırlatmak istiyorum
Sizi anlayan abiniz nasıl davranmanız gerektiği konusunda destek olmuş çok geçmiş olsun öncelikle .Bende dediğiniz gibi tedaviye yönlendirmeye çalışıyorum tıp ilerledi bende de sıkıntı çıksa yine peşine düşmez miydik diye de söylüyorum ama çok umutsuz.Hal böyle olunca konuş konuş kafam doluyorErkekler bu tarz durumda malesef kadınlardan daha kötü oluyorlar ve kendilerini güçsüz yetersiz görüyorlar, benim eşimde ileri düzey varikosel vardı ilk öğrendik Dünya onun başına yıkıldı sanki morali çok bozuktu, ama benim kendi abikerimde dayılarmda falanda vardı bu rahatsızlık eşime söyledim bak normal tedavi olunuyor falan diye, eşim bana hiç bunun kendini nasıl hissettirdiğini anlatmadı sadece ben fark ettiğim kadar biliyorum, ama abim bana eşime nasıl destek olmam gerektiğini onun şuan nasıl hissettiğini falan anlattı bende ona göre davrandım hep, zor bir süreç gerçekten siz biraz tepkili olun tedavi konusunda
Bebek istemiyor mu? Tüp bebek tedavisi neden istemiyor?Evet söyledim dediğinizi de ama tüp bebek istemiyorum dedi
Çok doğru söylediniz zaman geçiyor artık üzülse de doğal yollarla olmadığının farkında bugün yine konuşucam akşam gelinceBir yıl olmuş artık, olayı kabullenip çözüm bulma vakti gelmiş geçiyor , eğer evlat sahibi olmak istiyorsa yetişkin gibi davranıp sizle beraber harekete geçmesi gerekiyor.
Dramatik hale getirip çıkmaza girmenin bir faydası yok, yaşı mı küçük acaba ?
Alt tarafı doktora gidecek tedavi ne gerekiyorsa yapılacak, olmuyorsa (Allah korusun) o zaman bakılır.
Konuşmak işe yaramamış icraat gerekli , bu kadar üzülüyorsa, sizin anne olmanızı istiyorsa kalkıp doktora gidecek.
Sert çıkın biraz yoksa yıllarınız gider böyle.
Ne istiyormuş o zaman?Evet söyledim dediğinizi de ama tüp bebek istemiyorum dedi
Eşinizin aynı promlemin sahip çocuğu olan birisiseyle konuşması lazım aslında çünkü o zaman insan kendini daha rahat hissediyir ve biraz da olsa morali düzeliyor, eğer benim çevremde boyleri birileri olmasaydı eşimde kendini bırakacaktı çünkü kendi çevresinde ve akrabalarında böyle bir rahatsızlığı olan kimse yokmuşSizi anlayan abiniz nasıl davranmanız gerektiği konusunda destek olmuş çok geçmiş olsun öncelikle .Bende dediğiniz gibi tedaviye yönlendirmeye çalışıyorum tıp ilerledi bende de sıkıntı çıksa yine peşine düşmez miydik diye de söylüyorum ama çok umutsuz.Hal böyle olunca konuş konuş kafam doluyor
Aynı konuyu iki kere açmışüye niye ban yedi
İki konu açmış biriniüye niye ban yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?