Evlilik ilgili sorun

Hayatında biri mi var neden durduk yere böyle diyor 7 ay çok kısa bir süre

Hayır hayatımda birsi çok ben çok içine kapanık birisiyim eşim ile düzgün konuşmadım yaşamadım şehire alışamadım ve çocuk olmuyordu ve eşimi kendime bağlayamadim

Hayır hayatımda birsi çok ben çok içine kapanık birisiyim eşim ile düzgün konuşmadım yaşamadım şehire alışamadım ve çocuk olmuyordu ve eşimi kendime bağlayamadim
Canim bak o zaman birisi yoksa şiddet yoksa bu gibi yıkıcı sebepler yoksa bi yuva kolay kurulmuyo gurur yapmayın git eşine onu sevdiğini yuvanizi kurtarmak istediğini soyle konusmaya çalış mübarek aylardayiz rabbim ikiniz hakkında da en hayirlisini versin

konuştum benden soğtudun söylüyor onu kendime nasıl bağlarım kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ya 7 ayda nasıl sevgisi bitti onuda bilmiyorum ben yuvam yıkılırsa zaten mutlu olamam

konuştum benden soğtudun söylüyor onu kendime nasıl bağlarım kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ya 7 ayda nasıl sevgisi bitti onuda bilmiyorum ben yuvam yıkılırsa zaten mutlu olamam
Sizi ondan sogutan sebepleri sorun eğer farkindaysaniz duzeleceginizi söyleyin mühlet isteyin veyada terapiste gidin bilemiyorum sorununuzu tam olarak en iyiyi siz bilirsiniz ama yuva yıkıcı sebepler yoksa bi kez daha denemeye değer
Dua edin birde Rabbim kalbine hayirliysa koysun insAllah ne diyeyim :(

Merhaba arkadaşlar bir derdim var eşim artık bana güvenmedin ve artık beni sevmedin söylüyor 7 aylık evliyiz ve benim ile mutlu olmadın söylüyor ve çok sinirlenmişdim ben boşanmak istiyorum dedim şuan boşanma davası açtık ben eşimi çok seviyorum yardımcı olursanız sevinirim
Boşanmak istiyorum diye neden söylediniz ki o zaman.
Ayrıca sizi sevmeyen birini çocukla kendinize bağlayamazsınız.

Bakın cocugun olmaması belliki ikinizi kısa sürede (daha 7 aylik evlisiniz) yipratmis. Keşke bosanma lafını ağza almadan önce psikolojik destek alsaydınız beraber. Evliliginiz cok yeni. Ilk sorunlarda hemen "bosanalim" denilse tabi ki bir güven sorunu oluşur. Yarın tekrar olmayacağını nerden bilecek adam. Cocuk neden olmuyor? Doktor birsey söyledi mi? Bence yuvanızı kurtarmak istiyorsaniz öz eleştiri ile başlayın.

Hayır biz daha hastaneye girmedik ama bende adet düzensizliği var ben yuvamız kurtarmak iştyorum.ve ben ona hiç yalan söylemedim
Bakın cocugun olmaması belliki ikinizi kısa sürede (daha 7 aylik evlisiniz) yipratmis. Keşke bosanma lafını ağza almadan önce psikolojik destek alsaydınız beraber. Evliliginiz cok yeni. Ilk sorunlarda hemen "bosanalim" denilse tabi ki bir güven sorunu oluşur. Yarın tekrar olmayacağını nerden bilecek adam. Cocuk neden olmuyor? Doktor birsey söyledi mi? Bence yuvanızı kurtarmak istiyorsaniz öz eleştiri ile başlayın.

Farklı milletlerden misiniz? Sanki bana kültür çatışması gibi geldi.

bi insan bu kadar netse güvendiği bi yer vardır ve seni mutsuz eden adam başkasını mutlu ediyordur boşanmak öyle kolay mı hele ki 7 ayda sevgi mi biter vardır başka biri
Ben de eşime öyle söyledim ben açıkçası seni hayatında biri olduğunu düşünüyorum sen evli olduğunu halde başka kızlar konuşmak kadar karaktersiz birisi dedim salaklak konuşma dedi

Siz ufak diyorsunuz ama konu bosanmaya gelmiş. Bir iki örnek verseniz
eşimde sordum neden ayrılmak istiyorsun dedim saçma sapan şeyler yüzünden dedi ben çok içine kapanık çok sessiz birisiyim eşim ile konuşmuyordum evdeyken ben eşim ile konuşmadim için eşim en yakındaki akraba ile konuşsa bile neden benim ile konuşmuyorsun diye sorun çıkıyordu

Back
X