Çalışıyor musunuz ? Ailenizde hersey size mi kaldı yemek temizlik ?O kadar ev içerısınde bunaldım ki aılemı sevıyorum ama inanın annemın olmaması (vefat ettı )benı artık çok yormaya başladı bu fızıksel değilayrı eve de çıkamam yaşım geldı. Süreklı dua edıuorum bırı karşıma çıksın diye nasıl toparlayacağım ben bu mentalımı utanıyorum artık ya evden çıkmak da istemiyorum
O kadar ev içerısınde bunaldım ki aılemı sevıyorum ama inanın annemın olmaması (vefat ettı )benı artık çok yormaya başladı bu fızıksel değilayrı eve de çıkamam yaşım geldı. Süreklı dua edıuorum bırı karşıma çıksın diye nasıl toparlayacağım ben bu mentalımı utanıyorum artık ya evden çıkmak da istemiyorum
Bu yas süreci için psikolojik destek almanızı öneririm.
Ayrı eve çıkamam yaşım geldi ne demek? Eve çıkmanın yaşı mı varmış?O kadar ev içerısınde bunaldım ki aılemı sevıyorum ama inanın annemın olmaması (vefat ettı )benı artık çok yormaya başladı bu fızıksel değilayrı eve de çıkamam yaşım geldı. Süreklı dua edıuorum bırı karşıma çıksın diye nasıl toparlayacağım ben bu mentalımı utanıyorum artık ya evden çıkmak da istemiyorum
Herkesin yas yaşama şekli ve süresi farklıdır ama 7 yıl çok uzun bir süre gerçekten. Allah annenize rahmet eylesin, başınız sağ olsun konu sahibi. Toparlanmaya ihtiyacınız var. Sağlıklı ilişkiler kurabilmeniz için de psikolojik destek şart. Çünkü ilişkide hakareti, küfürü normal görüyorsunuz. Kendinizle ilgili çok fazla olumsuz düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum.Yas süreci böyle bir şey değil. Annesini kaybedeli yıllar olmuş. 20 yaşında kaybetmiş su an 27 yaşında.
Evlenmek istemek ayıp değil ama kendi evinin olmasının tek yolu koca değil bu şekilde önüne ilk gelene ok der kötü bi evlilik yaşarsan nolcak ?O kadar ev içerısınde bunaldım ki aılemı sevıyorum ama inanın annemın olmaması (vefat ettı )benı artık çok yormaya başladı bu fızıksel değilayrı eve de çıkamam yaşım geldı. Süreklı dua edıuorum bırı karşıma çıksın diye nasıl toparlayacağım ben bu mentalımı utanıyorum artık ya evden çıkmak da istemiyorum
Bence sair burada Ayri eve cikamam (nokta) Yasim geldi (virgul) surekli dua ediyorum biri ciksin diye.. demek istemis :)Ayrı eve çıkamam yaşım geldi ne demek? Eve çıkmanın yaşı mı varmış?
Ayrı eve çıkamam yaşım geldi derken? 27 yaş tam da ayrı eve çıkma yaşı. Ayrı eve çıkmak için 18-25 yaş aralığında mı olmak lazım?O kadar ev içerısınde bunaldım ki aılemı sevıyorum ama inanın annemın olmaması (vefat ettı )benı artık çok yormaya başladı bu fızıksel değilayrı eve de çıkamam yaşım geldı. Süreklı dua edıuorum bırı karşıma çıksın diye nasıl toparlayacağım ben bu mentalımı utanıyorum artık ya evden çıkmak da istemiyorum
Anne yası hiç bitmez. Gözlerim doldu. Babam annesini 21 yaşında kaybetmiş şu an 68 yaşında anne diyince hala gözleri dolar. Siz annenizlik ne demek bilemezsiniz der. Konu sahibinin annesine Allah rahmet eylesin yüzün inş eşinden yana gülsün.Herkesin yas yaşama şekli ve süresi farklıdır ama 7 yıl çok uzun bir süre gerçekten. Allah annenize rahmet eylesin, başınız sağ olsun konu sahibi. Toparlanmaya ihtiyacınız var. Sağlıklı ilişkiler kurabilmeniz için de psikolojik destek şart. Çünkü ilişkide hakareti, küfürü normal görüyorsunuz. Kendinizle ilgili çok fazla olumsuz düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum.
Sizin de başınız sağ olsun. Ben daha dün kedimi severken, ya o ölürse ne yaparım diye düşündüm. Daha önce bir kedim kayboldu bir daha da gelmedi ağır depresyona girmiştim. Düşüncesi bile çok korkutuyor ,yıpratıyor. Aile kaybı daha fazla etkiliyordur orası şüphesiz...Hepimiz geçiciyiz ama sevdiklerimizin kaybını kabullenmek çok zor. Allah herkese sabır ve ferahlık versin.Anne yası hiç bitmez. Gözlerim doldu. Babam annesini 21 yaşında kaybetmiş şu an 68 yaşında anne diyince hala gözleri dolar. Siz annenizlik ne demek bilemezsiniz der. Konu sahibinin annesine Allah rahmet eylesin yüzün inş eşinden yana gülsün.