• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik kader mi?

Şimdi bence şöyle ...
Evlenecegimiz kişiyi hissedecegimizi sanmıyorum dünya da tek erkek o kalsa asla evlenmem dediğim adamla evli ve mutluyum :)

Mutluluğun ne zaman nereden geleceği belli olmaz hayat akıyor karşınıza çıkanları değerlendirin derim
Böyle diyen insanlar hep değişiğime gitmiştir sonradan nasil kabul ettiniz merak ettimde

Yine benim seçimim olmuyor o zaman.
Rabbim biliyor bizi yaratmadan önce kiminle evlenecegimizi lakin bize bırakıyor burda cuz-i irademizi kullanmamızı istiyor. Sildim sildim yazdım uzun yazdım karisti yine sildim umarım açıklayıcı olmuştur bildiğim kadarıyla cvp verdim yinede araştırmakta fayda var.

Rabbim biliyor bizi yaratmadan önce kiminle evlenecegimizi lakin bize bırakıyor burda cuz-i irademizi kullanmamızı istiyor. Sildim sildim yazdım uzun yazdım karisti yine sildim umarım açıklayıcı olmuştur bildiğim kadarıyla cvp verdim yinede araştırmakta fayda var.
Teşekkür ederim.

Böyle diyen insanlar hep değişiğime gitmiştir sonradan nasil kabul ettiniz merak ettimde

İnsanlara karşı onyargimi onardim :)
Aslında eşim beni seçtiği için ben şanslı olan tarafmisim fakat kibirli ve önyargılı halim bunu görmeme engel olmuş

Eşimi çok havalı bir şeyi beğenmez biri sanıyordum :)

İnsanlara karşı onyargimi onardim :)
Aslında eşim beni seçtiği için ben şanslı olan tarafmisim fakat kibirli ve önyargılı halim bunu görmeme engel olmuş

Eşimi çok havalı bir şeyi beğenmez biri sanıyordum :)
Hmm peki bişe daha eşinize aşik oldunuzmu yani aslinda duygu anlamında soruyorum sonradanmi hissettiniz bişeler

Valla ben hissetmiştim hatta baya emindim ama ne yazık ki yanlıs hissetmişim olmadı cünkü yada ben kendi kendimi gaza getirdim olacak diye bilemiyorum.O kişiyi de artık unuttum ama simdi bir talibim çıktı ona karşı duygularım çok soguk henüz görüşmedim ama sanki insanın yüreği yoruluyor bir saatten sonra

Din alimleri genelde kader olduğunu söyler. Ben evlenecegim kişiyi anlamıştım. Kafanıza takmayın bunları. Düşünmenin fayda vermediği şeyler çünkü

27 yaşında atandım. Atanana kadar kimseyi almadım hayatımda olsun dedim çok önemli değil zira eşimle atanır atanmaz tanıştım. Evlilik kaderdir evet.ben eşimi hissettim mi evet hissettim ya da görür görmez istedim diyebilirim.önce eğitim sonra evlilik ikisi bir maalesef zor tabi yapanlar da var.varsın olsun 33 de evlen ne olacak.

kader vardır ama akılda vardır.
irade vardır.
seçme hakkı vardır.
bir üyenin dediği gibi içkici birini bulup kaderim deyip aglayamazsin.
o zaman aklın nerdeydi derler:)
okulunuza odaklanin.bazen bazı şeyleri akışına bikakmak lazım.
koşullaninca olacağı varsa da olmuyor.
hissetme olayına gelince.
ilk intibalarda hep yanılırım.
o yüzden insanın tanıdıkça daha doğru karar ve daha yoğun duygu hissettiğini düşünüyorum.
umarım herşey gönlünüzce olur:)

evet kader ama insanda kaderini birazda kendi belirler. bulunmaz nimet koca adayini bulunca her turlu pisligi gormezden gelip evlenip hayatini mahfedenler var . sonrada iste yok kader iste yok bilmem ne diyip dururlar.Lafim size degil yanlis anlamayin genel anlamda soyluyorum.

ben bir şey daha sormak istiyorum :
evlendikten sonra bu erkek evlatlar anneleri tarafından bi değere binmesinin sebebi nedir? evlenince değerleniyorlar mı

ben bir şey daha sormak istiyorum :
evlendikten sonra bu erkek evlatlar anneleri tarafından bi değere binmesinin sebebi nedir? evlenince değerleniyorlar mı
hem de nasıl değerli oluyorlar bilemezsiniz , eşiniz simdi az seviyorsa annesini evlenince çok sevecek , çok seviyorsa evlenince birbirlerini tapacak kadar sevecekler .
Gecen bir kv oğluna diyordu ki , sen evlendin gelin bizim aramıza girmiş gibi hissediyorum , senin bana karşı olan bütün sevgini bitirmiş gibi hissediyorum , sanki bana kuma gelmiş gibi hissettiğim icin ona kötü davranıyorum , onu sevmek istemiyorum diyordu :)) ben de
kendimi kvye kuma gelmiş gibi hissediyorum :))

Evlilik aklımın ucundan geçmezken 5 ay içinde tanışıp evlenen biri olarak tabiki de kader.
Ama kader de zaten tercihlerimizin bütünü.
Evliliğin tek farkı o kişiyle evleneceğini hissetmek bence.
Eşimi daha önce hiç görmememe rağmen 2. Buluşmamızda ben bu adamla evlencem galiba dedim

kendine güvenin yoksa bulaşma kafanı dinle milletin ne dediği çok önemli değil

yani olay şu ben o kişiyi çok istedim evlenmek için tercih ettim ama olmadı. eğer o olay yaşanmasaydı istediğim kişiyle evli ben olacaktım

sadece senin isteğinle olmaz ki.
karşındaki de isteyecek. koşullar da uyacak.
aileler de anlaşacak vs.
bir sürü şey bir araya gelmeli.
o yüzden kader işte. biz ne yapsak olmayınca olmuyor.
başkasını da seversin. ve yine sevdiğinle evlenmiş olursun böylece.
geçmişe saplanıp kalma. nasip.

Back
X