Evlilik kararı ve çocuk durumu

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhaba hanımlar,

bir süredir beni düşündüren konuyla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.

güzel bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz .ben 28 yaşındayım daha önce evlilik yaptım çocuğum yok. Erkek arkadaşım 35 yaşında evlilik yapmamış fakat 3 yaşında bir kızı var.

kızı doğduğundan beri Ukrayna da annesiyle yaşıyor. Kızını görmek için oraya gitmesi gerekiyor.

.Anne. görmek isteyen gelir görür kafasında.
fotoğraf video bile zar zor gönderiyor. Çocukla babanın arasında ki iletişimi sürekli zorlaştırmaya çalışıyor yani

Bende haliyle Böyle bir insanın evlendiğimizde Bize ne gibi sorunlar yaşatacağını açıkçası kestiremiyorum

erkek arkadaşım .annenin . oradaki yaşatınsından dolayı kızını yanına almayı da bir yandan düşündüğünü söylüyor.

Evlenince ne gibi sorunlar yaşarım. İlerde neler olur bilmiyorum. Böyle bir durum tecrübesi olan var mı? Kafam çok karışık

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç defa gördüm...Türk kızlarına kezban bilmemne deyip beğenmeyip, ordan biriyle sırf fiziği için evlenip bi de çocuk yapıp anlaşamıyorlar..sonra kadın alıp cocugu gidiyor...Sonra da yaşantısını beğenmiyor cocugu almaya kalkıyorlar...Hep aynı...Sen o kadınla evlenirken hayat tarzını yasantılarını bilmiyordun sanki...

Kolay kolay alamaz cocugu ama alırsa sorun olabilir bence...Almazsa ikidebir cocuk için deyip ukraynaya gidecek orda ne yasandıgını bilemezsin...Alırsa da baskasının cocuguna annelik yapabilecek misin? En ufak bi uyarmanda kötü anne der sana...ne yapsan yaranamazsın...kendi cocugun olunca da ayrım yaptın olur attıgın adım

Kaç defa gördüm...Türk kızlarına kezban bilmemne deyip beğenmeyip, ordan biriyle sırf fiziği için evlenip bi de çocuk yapıp anlaşamıyorlar..sonra kadın alıp cocugu gidiyor...Sonra da yaşantısını beğenmiyor cocugu almaya kalkıyorlar...Hep aynı...Sen o kadınla evlenirken hayat tarzını yasantılarını bilmiyordun sanki...

Kolay kolay alamaz cocugu ama alırsa sorun olabilir bence...Almazsa ikidebir cocuk için deyip ukraynaya gidecek orda ne yasandıgını bilemezsin...Alırsa da baskasının cocuguna annelik yapabilecek misin? En ufak bi uyarmanda kötü anne der sana...ne yapsan yaranamazsın...kendi cocugun olunca da ayrım yaptın olur attıgın adım
Evlenmemişler hiç
Evet tam da bu sebeplerden kafam çok karışık

Yanına alsa da almasa da sizin buna sabrıniz var mı..
Böyle bir şekilde evlilik yürütebilir misiniz.
Tatillerde , bayramda, ileride büyüdüğünde vs..
Enine boyuna düşünün.
Kendinizi en iyi siz tanırsınız..

Bu şekilde evliliği olan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Çocuk bakmak çok zor. Siz erkek arkadaşınızı sevdiğiniz için ondan yana düşünüyorsunuz. Hak veriyorum tabiki ama o kadının yerinde olsaydınız tek başına en laftan anlamayan yaşlarda olan çocuğunu büyütüyor.
babaya devamlı fotolar falan atamıyor olabilir. Haberleşmiyor olabilir. İçten içe kırgın olabilir. istediği vakit gelsin görsün demiş. Yani çocuğu kucağına alıp ta oralardan kendi getirip duramaz. Mecbur baba çaba harcayacak.
Erkek arkadaşınız size güvenerek çocuğu almaya falan kalkmasın bir çocuğu annesinden ayırmak büyük kötülük.
Babası onunla bir ömür ilgilenmeye sevgi bağı kurmaya devam etsin.
Bir de erkek arkadaşınız kadına karşı sizi dolduruşa getiriyor gibi geldi. Kendi gıcık olmuş bence saydırıyor.
Tekrar ediyorum. Çocuk bakmak çok zor. Öyle filmlerdeki gibi falan değil. O kadının gecesi gündüzü birbirine girmişir. Yorgundur . Bir başına.

Ay bi de evlilik dışı...Annesi verme taraftarı mı peki?
Cocuk yapıp evlenmeyen bi adamdan bahsediyoruz...Bence bu adamla bu iş netleşene dek bişi düşünmeyin
Çocuk haberinden sonra evlenmek istemiş tabi ama anne istememiş bir kaç kez çocuk için denemişler filan ama anne her seferinde bişeyleri bahane ederek ülkesine geri dönmüş

Anne Çocuğu alamazsın falan demiyor bu konuda yeşil ışık yakıyo r gibi

Beyfendiyle evlenmeyi kabul ederseniz çocuğu da kabul ediyor olacaksanız. Yavrucağın daha yaşı çok küçük birlikte yaşama durumunda çabuk alışacaktır ama eski sevgili de (annesi) elbette hayatınıza bir yerlerde dahil olacak... Kaldı ki Ukrayna’ya her gidişinde siz de kalkıp onunla gidebilecek misiniz? Ben olsam tek göndermezdim :( keşke ilişkiniz ilerlemeden öğrendiğiniz anda vazgeçseymişsiniz çünkü oldukça zor. Annenin nasıl bir yaşam şekli var ki sevgiliniz rahatsız oluyor?

Çocuk haberinden sonra evlenmek istemiş tabi ama anne istememiş bir kaç kez çocuk için denemişler filan ama anne her seferinde bişeyleri bahane ederek ülkesine geri dönmüş
Anne Çocuğu alamazsın falan demiyor bu konuda yeşil ışık yakıyo r gibi

Arkadaşım ortada bitmiş gitmiş bi evlilik bile yok...Yarın öbür gün aralarında ne yaşanır bilemezsin...Cocugu gorucem der gider, orda ne yasanır bilemezsin...hep peşinde mi gideceksin?

Hayatına bela alma derim uzak dur...gitsin cocugunun annesiyle evlensin ne bu hız

Arkadaşım ortada bitmiş gitmiş bi evlilik bile yok...Yarın öbür gün aralarında ne yaşanır bilemezsin...Cocugu gorucem der gider, orda ne yasanır bilemezsin...hep peşinde mi gideceksin?

Hayatına bela alma derim uzak dur...gitsin cocugunun annesiyle evlensin ne bu hız
Aralarında bişey olma durumu çok zor artık
En son tam evleneceklerine yakın zamanda anne istemiyorum deyip eşyalarını bile almadan gitmiş ülkesine
Çocuk seni bilmesin tüm bağlantıyı keselim unutur daha küçük zaten filan bile demiş hatta
bilmiyorum çok karışığım

Aralarında bişey olma durumu çok zor artık
En son tam evleneceklerine yakın zamanda anne istemiyorum deyip eşyalarını bile almadan gitmiş ülkesine
Çocuk seni bilmesin tüm bağlantıyı keselim unutur daha küçük zaten filan bile demiş hatta
bilmiyorum çok karışığım

Peki acaba neden cocuk oldugu halde kadın bu adamı istemedi? Hem de evlenecekken

Peki acaba neden cocuk oldugu halde kadın bu adamı istemedi?
Kadın hiç bi saman evlilik istememiş zaten
Hamile oldugunu öğrendiğinde ben doğurmak istiyorum aileme de söyledim durumu burdaki yaşantıma devam edicem demiş

yani çocuğun babasından ayrı olması pekte umrunda değil anne olmak için doğurmuş gibi geliyor bana

Çocuk bakmak çok zor. Siz erkek arkadaşınızı sevdiğiniz için ondan yana düşünüyorsunuz. Hak veriyorum tabiki ama o kadının yerinde olsaydınız tek başına en laftan anlamayan yaşlarda olan çocuğunu büyütüyor.
babaya devamlı fotolar falan atamıyor olabilir. Haberleşmiyor olabilir. İçten içe kırgın olabilir. istediği vakit gelsin görsün demiş. Yani çocuğu kucağına alıp ta oralardan kendi getirip duramaz. Mecbur baba çaba harcayacak.
Erkek arkadaşınız size güvenerek çocuğu almaya falan kalkmasın bir çocuğu annesinden ayırmak büyük kötülük.
Babası onunla bir ömür ilgilenmeye sevgi bağı kurmaya devam etsin.
Bir de erkek arkadaşınız kadına karşı sizi dolduruşa getiriyor gibi geldi. Kendi gıcık olmuş bence saydırıyor.
Tekrar ediyorum. Çocuk bakmak çok zor. Öyle filmlerdeki gibi falan değil. O kadının gecesi gündüzü birbirine girmişir. Yorgundur . Bir başına.
Kadının attığı mesajları da görüyorum bir garip tavrı var
Çocuğu kendi annesine bırakıp arkadaşlarıyla ğlke ülke gezıyor falan
Gece gündüz kendini parçalayan bir anne modeli yok karşmzda malesef

hepsi bi yana dediğiniz gibi benm için çokkk zorrr bilmiyorum hiç bişey

Back
X