Evlilik kararı ve çocuk durumu

Şam babası konusunu nerden çıkardınız anlamadım ki
Ne çocuğun babası ne de ailesi en başından beri maddi ve manevi desteklerini eksik etmemiş zaten hala daha öyle
Anlattigin konudan bu cikiyor.
Siz 9 aydir sevgilsiniz. Bu 9 ayda sevgilin ukraynaya gitti mi mesela?
Gittiyse rahatsiz hissettin mi? Seni huzursuz edecek birsey yasandi mi? Bunlar onemli konular bence.
Ayrica şam babasi gibi degil gercek bir baba gibi maddi yardim sagliyorsa,cocugun masraflarina ortaksa bu ciddi bir rakam yapar. bugun yaptigi yardim sizin caninizi sikmiyor ama yarin ayni eve girip bütçeleri birlestirdiginizde giden para sizin de paranizdan olacak. Ya da belki ucretsiz dogum izni almak isteyeceksiniz ama
odedigi nafaka yuzunden onun maasinin eve yetmeyecegini dusunup cocugunuzu evde birakip ise gitmek zorunda kalacaksiniz. Bu durumda esinize-cocuga bilenme durumunuzun olusacagini dusunuyor musunuz?

Ayrica manevi desteğini esirgemeyen aile bir kere olsun torununu ziyaret gitmis mi? Nasil bir manevi destek?
Bence kadina bilenmeyin hic. Hayatinizdaki adami savunmak yerine olaya tarafsiz bir gozle bakin ki ilerleyen hayatinizda pisman olmayin
Belki de yoldaki isaretler cok aciktir ve ileride goreceksinizdir.
Belki de sevgilin de ailesi de hicbirsey yapmayip sadece ortamlarda "canimizi dişimize taktik onun icin" diye kendi reklamini yapan insanlardir ve ileride buna cook gicik olacaksindir.

Ayrica rus kulturunde gayrimesru cocuk dogurup onu buyukanneye (babuşkaya) birkamak oldukca yaygindir. Hatta evin reisi-cocuklarin annesi babuşkalar olur genelde. Anne de bekar gibi calisir-gezer-belki baskasiyla evlenir... kendi arkadas çevremde de bu sekilde babuskayla yetisen insanlar var
O yuzden kadin bana garip gelmedi. Kendi kulturune gore olagan birsey yapmis. Cocugu ananeye birakip baska ulkelere gitmesi de cocugunu sevmedigi-yeterince ilgilenmediği anlamina gelmez ki. Kolay mi bebek buyutmek?

Henuz 9 aylik sevgilisiniz. Bence iliskinizi bir sonraki asamaya tasimadan once beraber bir ukrayna tatili yapin. Hem siz de kadini-cocugi görürsünüz. Belki de kadindan kotu enerji alir bir ömür çekemeyeceginizi anlar yol yakınken donersiniz.
Belki de kadin kendi aleminde zararsiz bir kadindir. Cocuk da sari sari saclariyla sarkilar soyleyen dunya tatlisi bir kizdir ve kaniniz isinir.
belli mi olur?
Gidip yeride gormek lazim

Merhaba hanımlar,

bir süredir beni düşündüren konuyla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.

güzel bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz .ben 28 yaşındayım daha önce evlilik yaptım çocuğum yok. Erkek arkadaşım 35 yaşında evlilik yapmamış fakat 3 yaşında bir kızı var.

kızı doğduğundan beri Ukrayna da annesiyle yaşıyor. Kızını görmek için oraya gitmesi gerekiyor.

.Anne. görmek isteyen gelir görür kafasında.
fotoğraf video bile zar zor gönderiyor. Çocukla babanın arasında ki iletişimi sürekli zorlaştırmaya çalışıyor yani

Bende haliyle Böyle bir insanın evlendiğimizde Bize ne gibi sorunlar yaşatacağını açıkçası kestiremiyorum

erkek arkadaşım .annenin . oradaki yaşatınsından dolayı kızını yanına almayı da bir yandan düşündüğünü söylüyor.

Evlenince ne gibi sorunlar yaşarım. İlerde neler olur bilmiyorum. Böyle bir durum tecrübesi olan var mı? Kafam çok karışık
Tabirim çocuklu boşanmışlar açısından yanlış anlaşılmasın fakat çocuksuz boşanmış biri olarak çöpsüz üzümsünüz. Kendinize neden kendiniz gibi çöpsüz bir üzüm bulmuyorsunuz? Cidden bu sıkıntıların içine bodoslama dalıp uluslararası sorunlar yaşayamaya değecek kadar önemli mi sizin için? Çünkü şahsen ben ancak aşkımdan ölüyorsam bu evliliği yapardım.

Kadının attığı mesajları da görüyorum bir garip tavrı var
Çocuğu kendi annesine bırakıp arkadaşlarıyla ğlke ülke gezıyor falan
Gece gündüz kendini parçalayan bir anne modeli yok karşmzda malesef

hepsi bi yana dediğiniz gibi benm için çokkk zorrr bilmiyorum hiç bişey
Babası da sizinle arkadaşlarıyla Geziyor .babasının sevgilisi bile var neden annenin hakkı olmadığını düşündünüz . Bekar anne ya da bekar babaların anneleri neredeyse herzaman ikinci ebeveyn oluyorlar. Çünkü çocuk bakmak çok zor. Söyledim. Tek başına kimse başedemez. Bu çok doğal bence. Kadın tatile gitmek ister işe gidecek belki okula gidecek belki gezecek. Bir destekçi lazım. Annesi yardımcı oluyor.
kendini niye paralayan anne olmasın. Yardım alıyor olması anneliğini küçümsemenizi gerektirmez.
neyse asıl sizin durumunuzu sormuşsunuz konuyu dağlatmayım bu durum size ilerde büyük sorunlar çıkarır. Ya erkek arkadaşınızla kesin birşekilde konuşun ortak hukuki bir yol izlensin bu konuda. Yani herşey belli olsun. Babası nüfusuna alsın çocuğu , nafaka verecekse ayarlansın, resmî görüş tarihleri ayarlarsın .
Öyle maddi manevi arkasındayım demekle olmuyor hangi çocuğundan ayrı yaşayan adama sorsanız aynı şeyi söyler sana. Maddi manevi hep arkasındayım der. Ama gerçek öyle olamıyor.
Ama ben tahmin ediyorum o çocuk babasının nüfusunda bile değil.
Eğer çocuğuyla arasındaki sistemi iyi kurarsa siz erkek arkadaşınızdan ayrılmak zorunda değilsiniz. Çünkü oturmuş bir sistemi olursa sizde bu sisteme göre ayarlarsınız kendinizi. Sevdiğiniz adamla ayrılmanızı istemem
Hem çocuğu olduğu bilincinde en azından Çocuğunu silip atmamış bu da önemli bişey. Umarım herşey yoluna girer sizin içinde çocuk içinde annesi içinde. Burada kilit isim erkek arkadaşınız bence. O çözecek bu sorunu.

Adamdaki piskinlige hayran kaldim
Kadinin oradaki yasantisindan dolayi cocugu almayi dusunuyormus
Kadinin ordaki begenmedigin yasantisi sayesinde birlikte oluyorsun,sonra kadini begenmiyorsun. Ne guzel (!)
Yabanci kadinlardaki annelik anlayisi bana cok uygun valla. Evet gormek isteyen gelir gorur cocugu. Aynen hayatina devam ediyor kadin. Evlenmek zorunda degil,belki evlilige karsi,belki sadece anne olmak istedi,belki adamda bir yamukluk vardi onu gordu de istemedi. Her sey mumkun. Cocuk babasinda da kalabilir elbette,yabanci annelerin cogu boyle seyleri dert etmez bizim gibi. Biz olsak agitlar yakariz dizimize vura vura.

Eger ki cocugun varligi size zarar verecek gibi dusunuyorsaniz elbette evlenmeyin. Zamanin ne getirecegi belli olmaz. Cocuga annelik yapmak zorunda kalirsiniz,istememe hakkiniz olmaz evliyken. Iyice dusunun,ona gore verin kararinizi.

Evlilik dışı çocuk yapmış kim bilir kaç kişiyle de birlikte olmuştur. Üstelik adamda pek babalık yapmaya niyetli değil gibi kadın yurtdışından adamın kucağına al ilgilen sev deyip getirecek değil herhalde babası kalkıp gelecek

Ayy kızz, genceciksin derdin mi yok. Lütfen yapma bunu. Ya da acaba ben mi çok kötü kalpliyim:bicak:Yoo bence sadece dürüstüm. Kimsenin uluslararası bebesini çekemem valla. Ayrıca eski eşiyle iletişimde olmasına da bir gün bile katlanamam, korkunç. Yazık etme gençliğine. Yaşın biraz büyük olsa senin de çocuğun olsa adamın da çocuğunun annesi Ukraynalı olmasa evlen derdim. Ama şimdi durum her yönden sıkıntı. Adam mı yok ayol.

Vallahi çocuk işi çok zor. Bir de başkasının çocuğu. Yani ben çekemem. Allah korusun ben boşansam çocuğum olmasına rağmen, çocuğu olmayan biriyle evlenmek isterim. O kadar yüce gönüllü ve verici bir insan değilim maalesef.

@elaela911 Öncelikle erkek arkadaşınızla kızının annesi neden evlenmemiş evlilikten dönmüş buna bakmanız lazım.
Bir de sevgiliniz size bir konuda dürüst oluyor.Siz evlenirseniz annesinin rızası olursa kızını almak istiyor.Gencecik yaşınızda 4 civarında bir çocuğa evlendiğiniz ilk günden beri annelik yapacaksınız.
Ileride razı olmama durumunuz yok.Sevgiliniz benimle bile bile evlendin diyebilir.
Burada çoğu kişi erkek arkadaşınıza yüklenmiş.
Ama sevgilinizin ukraynalı eski sevgilisi sırf anne olacağım diye sevgilinizin fikrini bile almadan o çocuğu doğurmuş olabilir.Belki ondan kadınla gönülsüz evlenecekti. Ondan kadın vazgeçmiş gitmiş olabilir.Yabancıların bu aşırı bencilliğini sevmiyorum.Sanki çok affedersiniz sperm bankasından hamile kaldı gibi tavırlar beni sinirlendiriyor.
O kızın babaya da ihtiyacı var. Çocuk sahibi olma kararı tek başına verilmez.Bu durumu iyi sorun.
Yani adam belki zorla baba yapılmış olabilir.

Sorunuza gelince bence bu karmaşık duruma bulaşmayın. Çocuğu olmayan bir kadın olarak çocuğu olmayan biriyle evlenseniz daha iyi olur.Bir de bu kız başka kültürde yetişiyor.Anlaşmanız çok zor.Illa evleneceğim diyorsanız da siz bilirsiniz.Ama ciddi risk alacaksınız.

Aralarında bişey olma durumu çok zor artık
En son tam evleneceklerine yakın zamanda anne istemiyorum deyip eşyalarını bile almadan gitmiş ülkesine
Çocuk seni bilmesin tüm bağlantıyı keselim unutur daha küçük zaten filan bile demiş hatta
bilmiyorum çok karışığım
Bence ayrılın, uğraşmayın. Kadın hep sorun çıkarıp istememiş vazgeçmiş gibi. Belki adamın hala aklının bir köşesinde kadından ışık görse onla olma fikri olabilir. İlerde sizle evlenince kadın belki pişman olacak evlenmediğine yada adam kadının gözünde kıymete binecek sizle evlendiği zaman . Sürekli evliliğinizde sorun çıkartabilirler yani.

Çocuğunu alsa sizin bakmanız zor, almasa bir ayağı hep Ukrayna’da olacak. Oraya çocuğu için gittiğinde kadınla ne yaşadıklarını bilemeyeceksin, huzursuz olacaksın. Bence hiç kafanı yorup kendi hayatına dert sokmaya değmez.

Çocuğu olmayan bir kadının çocuklu adamla evlenmesi beraberinde birçok sıkıntıyı getiriyor. Ki siz de yapabilir miyim diye düşünüyorsunuz. Benim çevremde bu konu ile ilgili çok olumsuz örnekler var. Böyle evlilikler yapan da genelde pişman oluyor. Yaşınız genç. Acele etmeyin zaten olumsuz bir evlilik deneyimimiz var. Evlilik zor, çocuklu adamla daha zor olur. Bir kere çocuğun annesi ile bir bağ olacak. Gelirinizin bir kısmı çocuğa gidecek ki çok zengin bir adam değilse bu durum sorun teşkil eder. Çocukla ve anne ile içiçe bir yaşam. Vazgeçip önünüze bakın derim.

Back
X