- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Bence de çok ergence hareketler bunlar. Evlilik kararını sorgulamakta haklısın. Böyle bir erkekten soğurdum net.Merhaba kızlarEylülde düğünüm var ama sanki zaman azaldıkça dertler çoğalıyor
Erkek arkadaşım 28 yaşında ama çocuk çocuk hareketleri var sürekli beni kıskandırmaya çalışıyor
O kız benim peşimden çok koştu
Oradaki kızlar hep bana bakıyordu
Yok o bana yürüdü
Yok ben öyle yakışıklıyım yok ben şöyleyim
Kızlar bunları bir de gülerek dalga geçer gibi anlatıyor
Çoğunun gerçek olmadığını düşünüyorum zaten
ben tepki verince hoşuna gidiyor gülüyor sen beni kıskanıyorsun diyor sarılıp öpüyor vs
Ben en başta sevgilimi hiç beğenmemiştim çok peşimden koştu çok uğraştı evlenmemiz için..
Son iki aydır bu tavırlarda ve bana artık ergence gelmeye başladı
Sinirlenince de uzatmış oluyorum abartmış oluyorum suçlu ben oluyorum
Bu konuda bahsettiğiniz kişi aynı sandım önce. Düzenleme yapıyorum o yüzden. Eski sevgiliniz size nasıl ulaştı?Merhaba kızlar nasılsınızgüzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
Ciddi düşünüyoruz eylül başında evleneceğiz inşallah
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Şimdi ise tam tersi bir ilişkim var çok mutluyum
Geçenlerde bana tekrar yazdı hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum dedim
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
Beni ağlatmasına yine izin verdim..
Kendimi çok kötü hissediyorum..
Cahilse evlenmesin, çünkü evlilik olgunluk ister, cahillik değil. Sen koca istiyorsun, küçük erkek çocuğunu yetiştirmek değil.Kızlar annesi falan da kızıyor ama sen ona bakma kızım o cahil diyor
28 yalında adam cahil olur mu ya
Süreci uzatanax mısın biraz? Ya hep böyleydi ya da sizin peşinizden çok koşunca egosu sarsılıverdi de onun telafisi peşinde. Rahatsız olduğunuzu söylemenize rağmen dikkat etmemesi asıl rahatsız edici olanMerhaba kızlarEylülde düğünüm var ama sanki zaman azaldıkça dertler çoğalıyor
Erkek arkadaşım 28 yaşında ama çocuk çocuk hareketleri var sürekli beni kıskandırmaya çalışıyor
Yok o bana yürüdü
ben tepki verince hoşuna gidiyor gülüyor sen beni kıskanıyorsun diyor sarılıp öpüyor vs
Ben en başta sevgilimi hiç beğenmemiştim çok peşimden koştu çok uğraştı evlenmemiz için..
Ne iş yapıyor, öğrenim durumu nedir merak ettim.Merhaba kızlarEylülde düğünüm var ama sanki zaman azaldıkça dertler çoğalıyor
Yok o bana yürüdü
Kaç yaşında?Merhaba kızlarEylülde düğünüm var ama sanki zaman azaldıkça dertler çoğalıyor
Yok o bana yürüdü
Ben de böyle olduğunu düşünüyorum ilk başlarda hiç böyle değildiSüreci uzatanax mısın biraz? Ya hep böyleydi ya da sizin peşinizden çok koşunca egosu sarsılıverdi de onun telafisi peşinde. Rahatsız olduğunuzu söylemenize rağmen dikkat etmemesi asıl rahatsız edici olan
Yani cahil deyince yaptığı şey meşru mu oluyor cahil olması başlı başına bir problem zaten?Kızlar annesi falan da kızıyor ama sen ona bakma kızım o cahil diyor
Başından atsın diye oğlunu kakalamaya çalışmasın yaKızlar annesi falan da kızıyor ama sen ona bakma kızım o cahil diyor
ön lisansNe iş yapıyor, öğrenim durumu nedir merak ettim.
Farkında farkındaYani cahil deyince yaptığı şey meşru mu oluyor cahil olması başlı başına bir problem zaten?
Anası da garip farkında en azından çocuğunun
Elin cahil oğlunu adam etmkle mi ugracaksin bı otuz sene daha,Kızlar annesi falan da kızıyor ama sen ona bakma kızım o cahil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?