Evlilik kararını düşünmeye başladım

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar Eylülde düğünüm var ama sanki zaman azaldıkça dertler çoğalıyor
Erkek arkadaşım 28 yaşında ama çocuk çocuk hareketleri var sürekli beni kıskandırmaya çalışıyor
O kız benim peşimden çok koştu
Oradaki kızlar hep bana bakıyordu
Yok o bana yürüdü
Yok ben öyle yakışıklıyım yok ben şöyleyim
Kızlar bunları bir de gülerek dalga geçer gibi anlatıyor
Çoğunun gerçek olmadığını düşünüyorum zaten
ben tepki verince hoşuna gidiyor gülüyor sen beni kıskanıyorsun diyor sarılıp öpüyor vs
Ben en başta sevgilimi hiç beğenmemiştim çok peşimden koştu çok uğraştı evlenmemiz için..
Son iki aydır bu tavırlarda ve bana artık ergence gelmeye başladı
Sinirlenince de uzatmış oluyorum abartmış oluyorum suçlu ben oluyorum

Tek kelimeyle ben olsam evlenmezdim diyorum.
Düşünce yapısı, hareketler çoook önemli. Evlendikten sonra adam harika biri bile olsa sorunlar çıkabiliyor. Kaldı ki evlenmeden evvel böylesine red flagleri olan birinin ne sorunlar çıkarabileceğini varın siz hayal edin.
Şimdi düğüne az kaldı, el alem ne der deyip devam edersiniz. Evlendikten sonra da keşke evlenmeseydim şimdi boşanmak zor geliyor dersiniz. Her zaman beterin beteri vardır.

Haklısınız. Yerinizde olsam ben de ergence bulur, soğurdum.
Aklınızda ilişkinizle ilgili şüpheniz varsa evlenmeyin. Bir süre üzülürsünüz belki ama önünüzde koca bir ömür var.

Bence de çok ergence hareketler bunlar. Evlilik kararını sorgulamakta haklısın. Böyle bir erkekten soğurdum net.

Bu konuda bahsettiğiniz kişi aynı sandım önce. Düzenleme yapıyorum o yüzden. Eski sevgiliniz size nasıl ulaştı?

Son düzenleme:
Kızlar annesi falan da kızıyor ama sen ona bakma kızım o cahil diyor
28 yalında adam cahil olur mu ya
Cahilse evlenmesin, çünkü evlilik olgunluk ister, cahillik değil. Sen koca istiyorsun, küçük erkek çocuğunu yetiştirmek değil.

Ben olsam son kez nişanlımla konuşurdum. Hala aynıysa ayrılırdım.

Bu arada küçük çocuk gibi nişanlımı annesine şikayet etmezdim. Bu yönden ben ikinizde de evlilik olgunluğu göremedim, kusura bakma.

Süreci uzatanax mısın biraz? Ya hep böyleydi ya da sizin peşinizden çok koşunca egosu sarsılıverdi de onun telafisi peşinde. Rahatsız olduğunuzu söylemenize rağmen dikkat etmemesi asıl rahatsız edici olan

Ne iş yapıyor, öğrenim durumu nedir merak ettim.

Kaç yaşında?

Kızlar annesi falan da kızıyor ama sen ona bakma kızım o cahil diyor
28 yalında adam cahil olur mu ya
Elin cahil oğlunu adam etmkle mi ugracaksin bı otuz sene daha,
Bizim toplumdaki erkek analarının genel kafası "evlensin akillanir" o süreçte delirttigi kadın hesaba katılmaz, üstüne birşey dese boşansa suçlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…