• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik konusu gorus ve yardimlariniza ihtiyacim var

Arkadaslar biraz daha konuyu acayim sirf bana ilerde kimse sana bakmaz demesin diye unv. Okudum.hatta memurum da.
Ama is bunlarla bitmiyir annem gibi diyonuz her sey vaktinde guzel gec kalma diyor cok da baski yapmiyor Allah var ama benim tirstigim ne kadar da tanirsan tani yabanci biriyle yabanci yaa nasil bir evi paylasacam
O yabanci degil esiniz olacak

Annemi erken yaşta kaybettik,2 küçük kardeşim vardı,sorumluluklari bendeydi,onlari okuttum,ikiside kurtardi kendini bu arada da ben 30 yaşıma geldim,kardeşlerimin yanından ayrılmamak,onlari büyütmek icin evliligi hic düşünmedim o yaşa kadar
Ayy canim ya Allah gani gani rahmet etsin Rabbim hep yuzunu guldursun.bir omur boyu mutluluklar..

Sorun bu mu yani?
Istememenizi anlarım da yabancı biriyle nasıl evi paylaşacağım deyince, çocukça yani düşünce.
Haklisin belki de cocukca ama diyorum ya ne kadar tanirsan tani bir evde yasamak huyunu suyunu yasam tarz ve aliskanliklar netice de bir eve girmeyene kadar anlasilmiyor

Sevme sevilme bir ihtiyaçtır. Öyle bir isteğin yok mu gerçekten yoksa sadece korkuyor musun? Mesele korkmaksa güle oynaya evlenen kimseyi görmedim ben. Yüzde 100 mutmain olamazsın, olma da, aklında soru işaretleri acabalar olsun. Çünü yeni bir hayat yeni bir insan var karşında. Korku çok insani ve kadınsı bir duygu bu anlamda. Sendeki duygu tam olarak ne?
Genel anlamda korku hatta oyle buyutmusum ki hic istememek ceyiz dahi hazirlamayip gelen hediyeleri bile kullanip kaldirmayacak kadar uzak olan bi dusunceden bu kivama gelmeme bile inanamiyorum dua ediyordum artik ya rabbim ya gonlumu bu fikre isindir ya da etrafin cenesini kapat diye.
Elbette sevmek sevilmek deger verip deger gormek hele bi de bebeklere bayilirim...ama derdim evlilik mi yok yaa unv.okurum meslek sahibi olurum ilerde de yetim haneden kimsesiz bir bebek alirim hem ona ihtiyac duydugu sevgiyi veririm hemde hasret gideririrm ama dediklerimi yaptim unv.okudum isim de var.korkularim yavas yavas azaldi gibi. galiba su an ihtiyac duydugum biraz cesaret
Bi ben mi oyleyim bu yasa kadar boyle olmam normal mi ya da benle ayni duygulari yasayan varmi varsa nasil asti bu durumu

Back
X