• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusu

Nilnehir111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
143
95
23
33
Merhaba arkadas vesilesiyle biriyle tanıştık. Çocuğun aile şirketi var maddi durumu çok iyi. Yakışıklı uzun boylu benden 1 yaş büyük yurtdışı tatillerine giden lüks bir hayat yaşayan biri. Benimde aile durumum onun kadar olmasada iyi. Bunlar mantığına uyuyor. Çocuk çok az konusuyor hep dinliyor. Ben dinlemeyi severim konuşmayı sevmem diyor gün içinde ilgili yazıyor arıyor görüşüyoruz sakin bir çocuk. Acaba hoslanmadin mi benle konuşmuyorsun dedim. Ben çok konuşkan değilim diyor. Evlilik amaçlı gorustugumuz için yuzuk bakalım diyor. Ailesiyle tanistirdi.Ben senden hoşlandım beğendim uzatmayalım diyor. Çocuğun cinsellik tarzı arayışı yok. Zor hisseden yuva kurmak işten birisi.Beni düşündüren az konuşması hep dinlemesi. Diğer tüm kriterleri uygun. Az konuşma dışında bir problemi yok. Bu şartlar altında ne yapabilirim

Ya kusura bakmayın ama yaşım geldi bu kızda düzgün , görmüş - geçirmiş hadi bir yuzuk sonra evlenirim işte kafası bana mantık evliliği gibi geldi . Şahsen mantık evliliği yapacak biri değilim.

Evlenince de sorununuzu söyleyeceksiniz bön bön bakacak mi ? Yemişim parasını çalışan zaten o parayı kazanır . Duygular olmadan bir insan bir insana ne kadar katlanabilir ki ? Hele çocuktan sonra

Ayrıca şunu da ekleyeyim eşim pek muhabbete girmez ne ailesiyle ne işiyle biz saatlerce konuşuruz arkadaşlarının yanında da bir tık daha iyi konuşur ki o da zamanla ben konuştuğum için açıldı. Yani bilmiyorum kadınlar çok konuşmak ister konu sahibi ya bazen hala ben tartışırken sessizce durur monolog olunca ben çıldırıyorum

Evlilikten beklentileriniz aynı mı?

Mantık evliliği için yola çıkmışsınız ama mantığınızda oturmayan şeyler var.

Ben mantıklı bir aşk evliliği taraftarıyım. İçinde tutkunun, sevginin olmadığı bir evlilik çekilmez.

Adamın kirli çorabından, evin düzenini alt üst etmesinden tut yaşanan küçüklü büyüklü tüm konularda tahammül edecek kadar sevebilmek gerekiyor.

Sizin ne konuştuğunuzu merak ettim. Ne anlatıyorsunuz o dinliyor. Ne değişik ilişkiler var dedim. Ne yaşıyorsunuz? Sevgili gibi değilsiniz “çocuk” diye bahsediyorsunuz, sizinle evlenmek istiyor, yüzük bakalım diyor. Yurtdışına tatile gidiyor ama iletişim kuramıyorsunuz… bana siz de karşıdaki kişi de bir garip geldi. (Hoşlanmadın mı? Benle konuşmuyorsun demişsiniz çok acemice bir soru olmuş zaten.) (benle kelimesi konuşmada tama ama yazım dili olarak kullanılınca 🤯)

Konuşkan değil ama iş kavgaya geldi mi herşeye kusur bulacaksa çirkefliği tutacaksa o dediğin olmaz
Yarın birgün ilgisizleşirsem ben sana söylemiştim konuşmayı sevmiyorum diyecek yerini yapıyor da olabilir
Ek bilgi : erkek milletinden her dümeni beklerim

Bu da çok mantıklı olmuş ama. Cinsellik tarzı yaklaşmaması güzel tabii de çekim, tutku hissediyor musunuz? Evlilik, bu demek çünkü. Acele etmeyin, her şeyi düşünün. Konuşma kısmına gelince, zevzeklik kadar değil ama konuşkan birini isterdim. Yarın işten gelip yorgunum, zaten ben böyleydimya deyip evde ıssız adam takılır bu

Çocugun benden önce uzun ilişkisi olmuş kız çok evlenmek istemiş 7 ay önce ayrılmış. Baskı yapiyordu beni sıkıyordu dedi. Ben hiç evlenelim demedim beraber vakit geçirelim kafasında oldum. Gözlerine bayıldım çok güzelsin diyor. Ben biraz kilo aldım fizigimi hiç beğenmiyorum çok güzel baliketlisin bir şeyin yok diyor. Diyete ihtiyacın yok diyor. Çocuk beğendi gibi hissediyorum. Benim yoğun duygum yok ama düzgün biri bulmak zor. Karşıma cikanlarda evlilik niyeti yok direk cinselliğe giriyorlar bu çocukta bu tarz davranışlar görmedim saygılı bana karşı. 30 yasindayim çocukta 31 yaslarimiz yakın. Olgun biri. Yurtdışında okumuş baya üst duzey eğitimli. Kültürlü biri.

Merhaba arkadas vesilesiyle biriyle tanıştık. Çocuğun aile şirketi var maddi durumu çok iyi. Yakışıklı uzun boylu benden 1 yaş büyük yurtdışı tatillerine giden lüks bir hayat yaşayan biri. Benimde aile durumum onun kadar olmasada iyi. Bunlar mantığına uyuyor. Çocuk çok az konusuyor hep dinliyor. Ben dinlemeyi severim konuşmayı sevmem diyor gün içinde ilgili yazıyor arıyor görüşüyoruz sakin bir çocuk. Acaba hoslanmadin mi benle konuşmuyorsun dedim. Ben çok konuşkan değilim diyor. Evlilik amaçlı gorustugumuz için yuzuk bakalım diyor. Ailesiyle tanistirdi.Ben senden hoşlandım beğendim uzatmayalım diyor. Çocuğun cinsellik tarzı arayışı yok. Zor hisseden yuva kurmak işten birisi.Beni düşündüren az konuşması hep dinlemesi. Diğer tüm kriterleri uygun. Az konuşma dışında bir problemi yok. Bu şartlar altında ne yapabilirim
Şu satırlarca mesajda en ince bir aşk/sevgi kırıntısı yok?
Ne için evleniyorsunuz tam olarak?

Aşık olduklarımdan hiç iyi davranışlar görmediğim için. Aşk konusunda takılmiyorum
Bencede takılma .
Ortalıkta adam yok.
Zaten sevilmeyecej bir adam değil ki.
İşi gücü düzgün maddi durumu iyi tipi düzgünmüş.
Zamanla seversin yani.
Çok düzgün geldiği için bir tutku hissetmiyorsundur.
Biz kadınlar arıza tiplere çekiliyoruz çünkü.
Bence tanı zaman geçir hayırlısı olsun canım

Şu satırlarca mesajda en ince bir aşk/sevgi kırıntısı yok?
Ne için evleniyorsunuz tam olarak?
Önemli olan erkeğin sevmesi.
Erkek sevince daha güzel gidiyor ilişki.
İki taraflı sevgi yok hep bir taraf daha fazla sever

Bencede takılma .
Ortalıkta adam yok.
Zaten sevilmeyecej bir adam değil ki.
İşi gücü düzgün maddi durumu iyi tipi düzgünmüş.
Zamanla seversin yani.
Çok düzgün geldiği için bir tutku hissetmiyorsundur.
Biz kadınlar arıza tiplere çekiliyoruz çünkü.
Bence tanı zaman geçir hayırlısı olsun canım
Pişman olmak istemiyorum aklımda kafamda kimse yok. Zamanla hissederim diye düşünüyorum. Çünkü gecmiste çok üzüldüm. İnşallah güzel olur

Çocuğun cinsellik tarzı arayışı yok. Zor hisseden yuva kurmak işten birisi.
Sabah sabah baya negatif basacağım ama tabi ki cinsellik aramaz. Zaten cinsellik yasamis, yaşamaya devam ediyordur.
Her türlü imkanı olan adam birinin tanistirdigini biriyle bir kaç görüşmede yüzük bakalım demez.
Ailesi torun istiyor muhtemelen. Evlendikten sonra kaldığı yerden devam eder hayatina

Yani Çocuk konuşmuyor bile nasıl olduğunu anlayamazsınız. Ve kızlar, canlarım, erkeklerin işi ciddiye bindirmesine bu kadar sevinmeyin, bunu bir şey düşünmeyin. Ne bileyim, beni sevmeyen biriyle evlenmezdim. Sevgi yok, Konuşma yok evlenip napacaksınız. Yurtdışı tatili bile çekilmez ki böyle.

Sabah sabah baya negatif basacağım ama tabi ki cinsellik aramaz. Zaten cinsellik yasamis, yaşamaya devam ediyordur.
Her türlü imkanı olan adam birinin tanistirdigini biriyle bir kaç görüşmede yüzük bakalım demez.
Ailesi torun istiyor muhtemelen. Evlendikten sonra kaldığı yerden devam eder hayatina
Neden bu kişi ben olayım adam daha genç güzel bulabilir. Evlilik için yaşı bir erkege göre genç 31 yasinda

Yani Çocuk konuşmuyor bile nasıl olduğunu anlayamazsınız. Ve kızlar, canlarım, erkeklerin işi ciddiye bindirmesine bu kadar sevinmeyin, bunu bir şey düşünmeyin. Ne bileyim, beni sevmeyen biriyle evlenmezdim. Sevgi yok, Konuşma yok evlenip napacaksınız. Yurtdışı tatili bile çekilmez ki böyle.
Çok güzel enerjinin tuttuğu konuştuğum adamlardan bir hayır görmedim hep seviyoruz ayağına yatıp beni uzduler

Back
X