• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusu

Merhaba arkadas vesilesiyle biriyle tanıştık. Çocuğun aile şirketi var maddi durumu çok iyi. Yakışıklı uzun boylu benden 1 yaş büyük yurtdışı tatillerine giden lüks bir hayat yaşayan biri. Benimde aile durumum onun kadar olmasada iyi. Bunlar mantığına uyuyor. Çocuk çok az konusuyor hep dinliyor. Ben dinlemeyi severim konuşmayı sevmem diyor gün içinde ilgili yazıyor arıyor görüşüyoruz sakin bir çocuk. Acaba hoslanmadin mi benle konuşmuyorsun dedim. Ben çok konuşkan değilim diyor. Evlilik amaçlı gorustugumuz için yuzuk bakalım diyor. Ailesiyle tanistirdi.Ben senden hoşlandım beğendim uzatmayalım diyor. Çocuğun cinsellik tarzı arayışı yok. Zor hisseden yuva kurmak işten birisi.Beni düşündüren az konuşması hep dinlemesi. Diğer tüm kriterleri uygun. Az konuşma dışında bir problemi yok. Bu şartlar altında ne yapabilirim
Daha fazla zaman gecir.
Acele acele ne yüzük bakması.
Ya asosyal ya sakladığı birseyler var gibi. Değişik aktiviteler yap zaman, 4 5 aydan önce evliliğe daid konuşma bile. Baktın sohbet edemiyorsunuz hala sakın evlenme. Yol arkadaslığında en önemli sey sohbet bence.

Çocugun benden önce uzun ilişkisi olmuş kız çok evlenmek istemiş 7 ay önce ayrılmış. Baskı yapiyordu beni sıkıyordu dedi. Ben hiç evlenelim demedim beraber vakit geçirelim kafasında oldum. Gözlerine bayıldım çok güzelsin diyor. Ben biraz kilo aldım fizigimi hiç beğenmiyorum çok güzel baliketlisin bir şeyin yok diyor. Diyete ihtiyacın yok diyor. Çocuk beğendi gibi hissediyorum. Benim yoğun duygum yok ama düzgün biri bulmak zor. Karşıma cikanlarda evlilik niyeti yok direk cinselliğe giriyorlar bu çocukta bu tarz davranışlar görmedim saygılı bana karşı. 30 yasindayim çocukta 31 yaslarimiz yakın. Olgun biri. Yurtdışında okumuş baya üst duzey eğitimli. Kültürlü biri.
En nefret ettiğim erkek tipi uzun ilişki yaşadığı kızla evliliğe yanaşmayıp ayrılır ayrılmaz karşısına ilk çıkanla evlenendir.

Adam sakın biri. Hatta ben daha sesliyim konuskanim adam daha soğuk bana göre. İyi davranıyorum üstüne gitmiyorum alan tanıyorum politik davranıyorum. Çünkü adam bu tarz ilişkisinden yorulmuş. Evlenmek istemesi normal değil mi. Biraz erken düşünüyor.
Garip olan kendisi evlenmek istiyor ama eski sevgilisi evlenelim dedigi icin ayriliyor. Size mantikli geliyor mu bu?

Yanlış anlamayın ama profil fotoğrafınız bile gelinlik üzerine, anlattıklarınıza da bakılırsa yeter ki evleneyim de ne/kim olursa olsun mantığındasınız gibi geldi. Umarım sonradan pişman olmazsınız çünkü ortada sevgi yokken bu kadar hızlı evlenme reaksiyonlarına girilmesi bana korkunç geldi. Sevmediğim biriyle kendimi 7/24 aynı evde aynı yatakta hayal edemem mesela.

Bir de adam hiç konuşmuyor. İnsan sıkılır yahu. Duvarla konuşuyor gibi. Sorunlar karşısında da böyle susarsa işiniz zor.
Ay o benim de dikkatimi çekti ya😬 kendi gelinliğimle bile 1-2 fotoğraf ancak vardır Instada vs. konu sahibinin hayattaki tek amacı evlenmek gibi geldi bana da.

Sabah sabah baya negatif basacağım ama tabi ki cinsellik aramaz. Zaten cinsellik yasamis, yaşamaya devam ediyordur.
Her türlü imkanı olan adam birinin tanistirdigini biriyle bir kaç görüşmede yüzük bakalım demez.
Ailesi torun istiyor muhtemelen. Evlendikten sonra kaldığı yerden devam eder hayatina
Kesinlikle sadece toplumda aile babası imaji cizicek

Zenginlikten ziyade çocuk çalışkan iskolik biri. Tuttuğunu koparan biri bu ilgimi cekti.
Siz eş mi arıyorsunuz geçim kapısı mı önce onu netleştirmek lazım. Hiç sevmekten sevilmekten bahsetmemişsiniz sürekli adamın şöyle parası var durumu iyi çok çalışkan eeee evlilik bundan mı ibaret

Ay o benim de dikkatimi çekti ya😬 kendi gelinliğimle bile 1-2 fotoğraf ancak vardır Instada vs. konu sahibinin hayattaki tek amacı evlenmek gibi geldi bana da.
En makul olanı sizin yaptığınız bence diğer türlüsü pembiş hayallerden öteye gidemiyor. Çeyiz, kıyafetler, gelinlik vesaire bunlar için evlenmek gerisini toz pembe görüp aman yeter ki yalnız kalmayayım konuşmasak da olur demek hiç akıl kârı değil 🫠

Her şeyin dozunda olması her zaman iyidir. Çok konuşan adam evet sıkıntı ama konuşmayan da sıkıntı ve sıkıcı. İletişim önemli belli ki mantık evliliği yapacaksınız. İletişimine bakın adamın derdini anlatabiliyor mu, küsüyor mu, içine mi atıyor, sorunlar konuşulup halledilecek mi.

Profil fotoğrafı aylardır aynı; bu konuya özel değil. Ocak ayında açtığı bir konuda, ben de profil fotoğrafını ilginç bulmuştum.

Profil fotoğrafı aylardır aynı; bu konuya özel değil. Ocak ayında açtığı bir konuda, ben de profil fotoğrafını ilginç bulmuştum.
Ben küçükken bile düğünlerde gelinlik giyen bir çocuk değildim, bazı kadınlara bu istek küçük bir kız çocuğuyken bile yerleşiyor. Konu sahibi de öyle muhtemelen.

Bu kadar eğitimli, görgülü bilmem ne bilmem ne özelliklere sahip bir adam bakkal Hasan'ın oğlu gibi görücü usulü evlenecekse eğitimine turp sıkayım. Sizi monoton, sürekli kendinizi sorgulayacaginiz vitrin bir evlilikte bekliyor bu konudan çıkarımım bu. Ha siz yer içer gezer çocuk yaparım. Kocamla herhangi bir paylaşım yapmak çok da umrumda değil diyorsanız o da bir tercih gibi 🤔

Bekarken beni de böyle bir çocukla tanışmışlardı , hemen evlenelim düğün dernek vs vs.O da aynı böyle zengin falandı ama içim almıyordu bir türlü benim.Buluşmaya zorla giderdim resmen , zaten sonra bitirdim , o zaman gerçek yüzünü görmüştüm beni oyaladın falan dedi ki sadece 2 ay görüşmüştük.Benden 6 ay sonra biriyle evlenmiş tanıştıran kişi söylemişti.Bu tiplerin amacı kimle olduğu önemsiz olmakla birlikte eli yüzü düzgün işi gücü olan bir kadınla evliliktir.Anlaşma gibi düşün.Eğer bu tür ilişkiyi kaldırabilirseniz girişin bu işe.Ben aşksız yapamam diyenlerdenseniz olmaz gibime geldi.

Adam gay değil. Ben buraya daha önce konu açmıştım bakireyim diye bu adam böyle olduğumu biliyor saygı duyuyor elimi tutup sarılıp öpüyor. Eski sevgilisini arkadaşı gösterdi. Erkekler evlenelim diye baskı yapan kadınlardan hoşlanmıyor. Biraz hızlı evlenmek istiyor hayatımı kurdum senden hoşlandım. Uygunuz kafasında.
Arkadaşım şuna nasıl inandın? Gözünü aç biraz yahu.

Kardesime boyle bir talip cikmisti. Kardesim de acikcasi biraz finansal olarak gozleri dolar olmustu 🫣 annem devreye girdi allahtan, yasin kucuk sen evliligi ne saniyorsun diyerek. Velhasili olmadi o is.

Zaten sonrasinda kardesim sevgili yapti, kendi getirdi tanistirdi, hatta bu cocuk bizim ailemize o eski adaya nazaran daha uygunsuzdu, ama ailem bisey demedi, sevdiysen git evlen dediler.

Adam gay değil. Ben buraya daha önce konu açmıştım bakireyim diye bu adam böyle olduğumu biliyor saygı duyuyor elimi tutup sarılıp öpüyor. Eski sevgilisini arkadaşı gösterdi. Erkekler evlenelim diye baskı yapan kadınlardan hoşlanmıyor. Biraz hızlı evlenmek istiyor hayatımı kurdum senden hoşlandım. Uygunuz kafasında.

Herkesin evlilikten beklentisi farkli o yuzden evlenmek istemenize bir sey diyemem. Ama bakire olmanizi bilmesiyle adamin gay olmadigi arasindaki baglantiyi nasil kurdunuz anlamadim? 😬 Tam tersi bakire oldugunuz icin paravan evlilige cok uygun bir adamsiniz, evlilik oncesi adamin bir sey ispatlamasina gerek yok. Evlendikten sonra cocuk olup elaleme rustunu ispatlayana kadar birkac cinsel iliski olur, sonra binbir bahaneyle cinsellik biter, bu arada adam zaten kendi hayatini yasiyor olur. Sizinki boyle diye demiyorum ama paravan evliligin ozeti bu.

Back
X