• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusunda ailesiyle mucadele etmis dert ortaklarım bakabilir misiniz?

Golgegolge

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
136
166
18
31
Evlenmek uzereyim. Ailem gonulsuz de olsa evliligimi kabul etti. Iki yillik bir iliskim var. Bu yaza birlikteligimiz evliliğe dönüşecek insallah. Es adayim dogustan konusma ve duyma engelli. Bu yuzden ailemle bir miktar mucadele ettim. Bu surecte guzel hikayelere sahit olup biraz da olsa umutlanmaliyim. Benimle guzel hikayelerinizi paylaşır mısınız?

Sizin durumunuz biraz daha hassas ve farklı ancak ailenin istememe durumunu yaşamış, iki yıl boyunca bunun mücadelesini vermiş birisi olarak söylüyorum ki geçecek.Bugünleri bu zor zamanları unutacaksınız, sevdiğinizle sıcacık yuvanızda hayal edin kendinizi ve her şeyin güzel olacağına inanın. Sevdiği adamla 4 yıllık evli, ikinci çocuğuna hamile birisi olarak söylüyorum çok mutlu olacaksınız. Sadece biraz sabır ♥️

Önceki konunuzu hatırladım. Ben genel olarak ailelerin dışarıdan baktıkları için karşı taraftaki sorunları daha net gorebildiklerini ve genellikle haklı çıktıklarını düşünürüm ama sizin durumunuz farklı. Burada önyargılı davranan bir aile var. Dilerim çok mutlu olursunuz

Sizin durumunuz biraz daha hassas ve farklı ancak ailenin istememe durumunu yaşamış, iki yıl boyunca bunun mücadelesini vermiş birisi olarak söylüyorum ki geçecek.Bugünleri bu zor zamanları unutacaksınız, sevdiğinizle sıcacık yuvanızda hayal edin kendinizi ve her şeyin güzel olacağına inanın. Sevdiği adamla 4 yıllık evli, ikinci çocuğuna hamile birisi olarak söylüyorum çok mutlu olacaksınız. Sadece biraz sabır ♥️
Cok tesekkur ederim kizlar cok sag olun ♥

Seni hatırladım. Onun yanında güvende hissediyorsan, tamamlanmış hissediyorsan pişman olmayacaksın.

Eşimle üniversitede tanıştık. Memleketlerimiz farklı. Ve benim memleketimde yabancıya kız verilmez, kız da alınmaz kolay kolay.
5 yıllık sevgililiğimizin sonunda eşim atandı, ben zaten çalışıyordum ve babama görüştüğüm biri olduğunu söyledim. İlk sorduğu soru nereli sorusuydu. Kesinlikle kabul etmedi, asla istemedi. Halamlar girdi araya asla olmaz 3 evladım vardı, 2 evladım var sayarım giderse dedi. 1 ay yüzüme bakmadı aynı evin içinde yok saydı beni. Halamın 2 kızını aynı anda seneler önce trafik kazasından kaybetmiştik, o halam geldi konuştu sağolsun. Abi yapma böyle benim kuzularım yaşasaydı da keşke dünyanın öbür ucunda olsalardı falan diye diye gönülledi sağolsun. İstemeye geldiklerinde babam eşimin ailesine tek şartım burda benim yanımda yaşayacaklar, ölüsü bile burda olacak kızımın ancak o şartla veririm dedi. Sağolsun eşim ve ailesi de kabul etti. O gün bu gündür 10 yıllık evlilik, 5 yıllık sevgililik. 15 yıldır beraberiz eşimle çok şükür. Bi kızımız bi oğlumuz var sonsuz şükür. Eşimde sağolsun her anlamda ailemin yanında çokta severler birbirlerini.
İnşallah darısı size olsun. Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.

Peki aileniz de şuan durumlar nasıl ? Eşinize ısındılar mı sonradan ? Samimiler mi ? Bende sorun yaşadım ondan soruyorum

Peki aileniz de şuan durumlar nasıl ? Eşinize ısındılar mı sonradan ? Samimiler mi ? Bende sorun yaşadım ondan soruyorum
Eşimin adını ağızlarından düşürmezler şimdi, oğlum şunu da ye oğlum bundan aldın mı, telefonda konuşuruz eşimle konuşmadan asla kapatmazlar. Memlekete gider bir ay kalırız, el üstünde tutarlar. O eski hallerinden eser yok şimdi çok şükür

Sevgilinin mesleği var mi? Belki de sorun budur. Kimse kızını maddi zorluğa düşürmek istemez

Back
X