ben ileri değil de geri sarmak isterdim hayatımı.. çok değil 1,5 sene öncesine öncesine gitsem yeterkızlar selamlar
ya evlilik fikri artık beni korkutuyor sanki. aslında bi yanım istiyor mutlu huzurlu bi yuvam olsun ama bi taraftan da annemden ayrılma düşüncesi falan bütün her şeyi siliyor ve yerini hüzne bırakıyor. gelen taliplerle bile görüşmek istemiyorum sanki bi yandan da tanımaktan korkuyorum tekrar kötü şeyler yaşamak da beni çok korkutuyor bu iki sebep beni evlilikten uzaklaştırıyorum. korkuyorum ya nolcak nasıl olcak ya yine yanlış insana güvenmeyim yine bi yanlış başlangıç olmasın 1 kere söz attım 2.sanşım yok gibi hissediyorum kızlar nasıl olcak ya keşke 5 sene ileri sarabilsek hayatımızı.
Annenin senden başka kimsesi yok mu yani baban kardeşin falan?kızlar selamlar
ya evlilik fikri artık beni korkutuyor sanki. aslında bi yanım istiyor mutlu huzurlu bi yuvam olsun ama bi taraftan da annemden ayrılma düşüncesi falan bütün her şeyi siliyor ve yerini hüzne bırakıyor. gelen taliplerle bile görüşmek istemiyorum sanki bi yandan da tanımaktan korkuyorum tekrar kötü şeyler yaşamak da beni çok korkutuyor bu iki sebep beni evlilikten uzaklaştırıyorum. korkuyorum ya nolcak nasıl olcak ya yine yanlış insana güvenmeyim yine bi yanlış başlangıç olmasın 1 kere söz attım 2.sanşım yok gibi hissediyorum kızlar nasıl olcak ya keşke 5 sene ileri sarabilsek hayatımızı.
orası öyle hayat sorunlarla dolu bitmiyo ya hiç5 sene ilerisinde acaba neler bekliyor bi de onu düsünhayat sorunlarla dolu bazen cok yorucu
fazla karamsar olmus ya :) ben de pek iyi bir ruh hali içinde degilimorası öyle hayat sorunlarla dolu bitmiyo ya hiç
kız kardeşim var tek babam 11 yıl önce vefat etti.Annenin senden başka kimsesi yok mu yani baban kardeşin falan?
:) inanıyoruz ama olmayınca hemen tekrar karamsarlık. bence tek çözüm sabır heralde yafazla karamsar olmus ya :) ben de pek iyi bir ruh hali içinde degilim
birseylerin güzel ve yolunda olacagına inanmamız lazım sanırım
40 yıllık evliliğin bile garantisi yok. Evlenmeden önce dünyanın en iyi insanı dediğiniz kişi evlendikten sonra hiç tanımadığınız birine dönüşebiliyor ya da çok sert biri evlendikten sonra kedi gibi olabiliyor. Eğer şu an mutlu ve huzurlu bir birlikteliğiniz varsa ve çok çok ekstrem ayrılıklar yaşamıyorsanız yarın ne olur ne biter diye çok fazla düşünmeyin derim. Zaten ne kadar düşünürseniz düşünün geleceği göremediğimiz için nafile bir yorgunluktan ve akıl karışıklığından öteye gidemezsiniz.kızlar selamlar
evet sabır ,dua.. ben de senin gibi tekarr kötü seyler yasamaktan korkuyorum.. insallah hakımızda hayırlısı olsun:):) inanıyoruz ama olmayınca hemen tekrar karamsarlık. bence tek çözüm sabır heralde ya
Ben de iş ciddiye bindikten sonra korkmaya başladım.. kendimi kafesin içine koyulacakmış gibi hissettim.
Sonra düşündüm dedim ki.. insan hayatta yalnız olamaz mutlaka birilerine ihtiyaç duyar..
Evet bugün anne babamız Allah'a şükür yanımızda (Eksikliklerini göstermesin Allah)
ama ileride bizler de yaşlanacağız ve o zaman tek kalacağız.. işte ondan sonra dedim ki illa biriyle evleneceksem tabi ki mecbur değiliz orası da ayrı .. ama o kişi sevdiğim adam olsun dedim.
Ama sizin durumunuzda hayal kırıklığı var.. inanın size şunu söyleyeyim.. geçmişte ki hatalar bazen insanın hayatında çok büyük hayra yol açıyor. Sizin diliniz bir kere yanmış. Bu yüzden bundan soran ki ilişkilerinizde daha dikkatli olur daha sağlam adımlar atabilirsiniz.. daha sağlıklı ilişkiler yürütebilirsiniz. Olayın bu tarafından bakın derim..
Ayrıca söz nişan evreleri kişiyi ve aileyi tanıma süreçleridir.. çünkü insanlar kendilerini o zaman gösterir.
Anlaşamayıp ayrılmanız kadar normal bir durum yok yani.. Aşk çok güzel ve insanın karşına ne zaman çıkacağı belli olmaz fırsatlarınızı değerlendirin derim.. ama bu sefer önceliğiniz bir kademe mantık olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?