Evlilik korkusu veya kabusu

Nurella344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
63
19
8
Belki size çok ama çok saçma gelecek ama paylaşmak istedim. 21 yaşındayım şuan evlilik düşünmüyorum ama 4-5 sene sonra bile nasıl düşüneceğim bilmiyorum. Vücudumu hiç beğenmiyorum. İstenmeyen tüyler, çatlaklar, büyük basenler daha ne sayayım. Evleneceğim kişi dış görünüşü kafasına çok takar diye endişe ediyorum. Aranızda vücudunu beğenmeyen ama evliliği ve ilk gecesi korktuğu gibi geçmeyen varmıdır acaba?

21 yaşındayım catlaklarimda var koca basenlerimde. Öyle 90-60-90 degilim. Nisandada düğünüm var.
Bence önemli olanda dış görünüşünüze aldanmadan sizi seven biriyle evlenmek

Kendine guvenle alakali bence canim. Yasitiz bende eskiden takardim ama tuylere herseye cozum var birazda sporla tamamdir

Kendine guvenle alakali bence canim. Yasitiz bende eskiden takardim ama tuylere herseye cozum var birazda sporla tamamdir
Evet haklısın aslında. Ama insanda televizyonda yada sokakta hiç diyet spor yapmadan fit olanları görünce biraz tribe giriyor tabii

evlilikten mi korkuyorsun kendi tipinden mi? kendini öyle bir aşağılamışsın da..
ayrıca 21 yaşında evlilik düşünmemek gayet doğal zaten

evlilikten mi korkuyorsun kendi tipinden mi? kendini öyle bir aşağılamışsın da..
ayrıca 21 yaşında evlilik düşünmemek gayet doğal zaten
Evliliğin korkulucak bir tarafı yok. Ama evlenirken kimin ne olduğunu anlayamayabiliriz. Evlenince basenime kalçama laf ederse soğurum çünkü. 10 gün sürer evlilik. Böyle olsun istemem.

Valla bende tuyluyumdur ama hic takmam atarim kendimi herifin ustune tuylerimide sevsin hih sevisme söz konusuysa geri kalan herşey viz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…