- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
aday var mi ?Merhabalar..27 yasindayim.Daha önce nisan bozdum.sorunum şu:Evlenmekten çok korkuyorum.Ama bu normal bir korku degil. Nişanlılık sürecim aklıma gelince korkum katlanarak devam ediyor.
Bu konuda pek com yazılar okudum.Ama hiç biri beni tatmin etmedi.yuva kurmak ,çocuk sahibi olmak hayal ettiğinde çok güzel duygular..ama hayalden öteye gidemiyorum.
Sevmek ,sevilmek istiyorum...Ama adım atamiyorum.
Evlenmeyi bi yandan istiyorum hem de cok..bir yandan da istemiyorum..hem de hiç....
Aslında evlenmekten değil doğru insanı bulamamaktan korkuyorsun.
Merhabalar..27 yasindayim.Daha önce nisan bozdum.sorunum şu:Evlenmekten çok korkuyorum.Ama bu normal bir korku degil. Nişanlılık sürecim aklıma gelince korkum katlanarak devam ediyor.
Bu konuda pek com yazılar okudum.Ama hiç biri beni tatmin etmedi.yuva kurmak ,çocuk sahibi olmak hayal ettiğinde çok güzel duygular..ama hayalden öteye gidemiyorum.
Evlenmeyi bi yandan istiyorum hem de cok..bir yandan da istemiyorum..hem de hiç....
Şu an yok..ailem aracılığıyla teklifler geliyor.ama Ben adım atamiyorum.aday var mi ?
Insan bazi seyleri gozunde buyutebiliyor. Icinizi ferah tutun. Ama hayatinizi etkileyecek kadar buyuduyse icinizde bi psikologtan yardim alabilirsiniz. Hem sizde ferahlamis olursunuz.Merhabalar..27 yasindayim.Daha önce nisan bozdum.sorunum şu:Evlenmekten çok korkuyorum.Ama bu normal bir korku degil. Nişanlılık sürecim aklıma gelince korkum katlanarak devam ediyor.
Karşıma doğru insan cikmadi.eski nişanlımlayken dr bu korkum vardi.sevdiğim için geçer dedim.ama olmadi.. hatta korkum katlanarak devam etti.ondan sonra karşıma çıkanlar da daha beter ınsanlar oldu..kesinlikle katılıyorum.
konu sahibi arkadaş doğru kişiyi bulursan onunla evlilik süreci de evliliğin kendisi de çocuk sahibi olmak da çok keyifli geçiyor. demek ki nişanlın da nişanlılık sürecin de iyi geçmemiş ki sende önyargı oluşmuş. elbet karşına bay doğru çıkar. çıkmazsa da evlilik farz değil varsın hayatını yaşa..
O nasil bir seydir ya ne oldu o kadar hep merak ediyorum bu hikayeleri buyuk cesaret..Düğüne 1 hafta kala nişan attım sonra eşimle evlndim ve 6 yılı bitirdik şükür olumsuz düşünme nasip herşey
nisan atali ne kadar olduŞu an yok..ailem aracılığıyla teklifler geliyor.ama Ben adım atamiyorum.
Ne mutlu size ..Düğüne 1 hafta kala nişan attım sonra eşimle evlndim ve 6 yılı bitirdik şükür olumsuz düşünme nasip herşey
1 seneden fazla oldunisan atali ne kadar oldu
Öyle yapicam büyük bi ihtimalleInsan bazi seyleri gozunde buyutebiliyor. Icinizi ferah tutun. Ama hayatinizi etkileyecek kadar buyuduyse icinizde bi psikologtan yardim alabilirsiniz. Hem sizde ferahlamis olursunuz.
Bence en dogrusu olur:)Öyle yapicam büyük bi ihtimalle
Ay konunuz da beni anlatmışsınız.Merhabalar..27 yasindayim.Daha önce nisan bozdum.sorunum şu:Evlenmekten çok korkuyorum.Ama bu normal bir korku degil. Nişanlılık sürecim aklıma gelince korkum katlanarak devam ediyor.
Doğru insan diye bir insan var mı? Zannetmiyorum. Hatta erkeklerin önemli bir bölümünün sevme becerisi olduğuna inanmıyorum. Cinsel doyum bulmak için kadınların peşine düşüyorlar. Tek dertleri avlamak. Birde bu isteklerini aşk sevgi kılıflarıyla gizliyorlar. Doyum bulduktan sonra da başlasın aldatma başlasın arayış...Evlilik doğru insanla yapılırsa dünyanın en güzel şeyi. Doğru insanla tanışınca korku falan kalmaz mutlu olurusnuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?