• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLILIK KORKUSU

Evlilik korkusunu bende çok yoğun yaşıyorum..
Nişanlımı seviyorum ama korkuyorum ...
Ama bu korku ile yaşanmıyor..
Herşey olcagina varıyor..
Tanismaktan birşeyler yaşamaktan kaçarak kendinizi koruyamazsınız...
Doğru insanı bulmAk çok zor ama imkansız değil..
Kötü tecrübelerinizi başka birisinden kaçarak değil ilişkinizde ki olaylar için kullanmalisiniz canım..

Evlilik korkusunu bende çok yoğun yaşıyorum..
Nişanlımı seviyorum ama korkuyorum ...
Ama bu korku ile yaşanmıyor..
Herşey olcagina varıyor..
Tanismaktan birşeyler yaşamaktan kaçarak kendinizi koruyamazsınız...
Doğru insanı bulmAk çok zor ama imkansız değil..
Kötü tecrübelerinizi başka birisinden kaçarak değil ilişkinizde ki olaylar için kullanmalisiniz canım..
Kotu bi tecrübeydi ama korktum bi kere.korkumun kaynağı sadece o değil ..kendime olan guvensizligim.kendime her konuda güvenemiyorum iste..kendume değer veremiyorum...kendine güvenemeyen kendine değer vermeyen bi insana başkası neden güvensin ve sevsin ki

Kotu bi tecrübeydi ama korktum bi kere.korkumun kaynağı sadece o değil ..kendime olan guvensizligim.kendime her konuda güvenemiyorum iste..kendume değer veremiyorum...kendine güvenemeyen kendine değer vermeyen bi insana başkası neden güvensin ve sevsin ki
Kendine neden guvenmiyorsun?
Neden ozguvenini yitirdin ?
Bunların cevabını biliyor isen geri getirmek zor degil..
Ama bilmiyor isen de kendine güven, kendini sev ...
Elin ayağın tutuyor genç bir hanimsin eminim çokta güzelsindir..
Kendine bak , kendini sev ...
Gelişim kitapları oku...
Yukarıda yazdıklarıni okudum ..
Bende yabancı bir aileye girmek onlara anne e baba demek beni çok korkutuyordu..
Nisan olmadan önce, nisanlimla konuştum..
Sen benim anne babama saygısızlık yapma yeterli..
Anne baba demek zorunda değilsin..
Bu bir saygısızlık değil . .
Hazır olunca istersen dersin , lütfen beni zorlama dedim ..
Oda sen hazır olduğunda dersin dedi..
1 yılı geçti hala demiyorum.
O diyor. Kendi isteği ile .
Anne babama da söyledim söylemez ise kızmayın dedim .
Hayır bu zor birşey dediler..
Herşey konuşarak halledilir yeter ki sevin ...

Doğru insan diye bir insan var mı? Zannetmiyorum. Hatta erkeklerin önemli bir bölümünün sevme becerisi olduğuna inanmıyorum. Cinsel doyum bulmak için kadınların peşine düşüyorlar. Tek dertleri avlamak. Birde bu isteklerini aşk sevgi kılıflarıyla gizliyorlar. Doyum bulduktan sonra da başlasın aldatma başlasın arayış...
Hala evlilige psikolojik olarak hazirlanmakta olan bendeniz ve eminim konu sahibine cok iyi geldi bu pozitif dusunce...korkutmayin insani ya

Hala evlilige psikolojik olarak hazirlanmakta olan bendeniz ve eminim konu sahibine cok iyi geldi bu pozitif dusunce...korkutmayin insani ya
İyi de bu düşünceler subjektif. Sizi etkilemesin. Aynı çatının altında yaşadığım kardeşlerim de etkilenmedi. Evlendiler. Siz de evlenirsiniz...

Kendine neden guvenmiyorsun?
Neden ozguvenini yitirdin ?
Bunların cevabını biliyor isen geri getirmek zor degil..
Ama bilmiyor isen de kendine güven, kendini sev ...
Elin ayağın tutuyor genç bir hanimsin eminim çokta güzelsindir..
Kendine bak , kendini sev ...
Gelişim kitapları oku...
Yukarıda yazdıklarıni okudum ..
Bende yabancı bir aileye girmek onlara anne e baba demek beni çok korkutuyordu..
Nisan olmadan önce, nisanlimla konuştum..
Sen benim anne babama saygısızlık yapma yeterli..
Anne baba demek zorunda değilsin..
Bu bir saygısızlık değil . .
Hazır olunca istersen dersin , lütfen beni zorlama dedim ..
Oda sen hazır olduğunda dersin dedi..
1 yılı geçti hala demiyorum.
O diyor. Kendi isteği ile .
Anne babama da söyledim söylemez ise kızmayın dedim .
Hayır bu zor birşey dediler..
Herşey konuşarak halledilir yeter ki sevin ...
Bilmiyorum..her konuda kendime guvenirim..ama aşk konusunda pasifim..yapamiyorjm..guvenemiyorumm..sebeplerimi mantıklı kalıplara sigdiramiyorum..iliskilerumde hep güvensiz ve korkuyla hareket ediyorum...o yüzden sağlıklı kararlar veremitorum..bu yaşıma kadar iki ilişkim oldu..ikincisiyle nisanlandim..ikisinde de aynı problemleri yaş.

Bilmiyorum..her konuda kendime guvenirim..ama aşk konusunda pasifim..yapamiyorjm..guvenemiyorumm..sebeplerimi mantıklı kalıplara sigdiramiyorum..iliskilerumde hep güvensiz ve korkuyla hareket ediyorum...o yüzden sağlıklı kararlar veremitorum..bu yaşıma kadar iki ilişkim oldu..ikincisiyle nisanlandim..ikisinde de aynı problemleri yaş.
Yasadim

Back
X