Merhaba hanımlar. Benim çok uzun zamandan beri bi ilişkim var ve şuan nişanlıyım. Geçtiğimiz hafta kayınpederim "Sizin düğünü de daha fazla ertelemeyelim en kısa zamanda hazırlıklara başlayalım daha fazla uzamadan" dedi. O öyle diyince içimde bi korku oldu... Kafam inanılmaz karışık.. Geçmiş konularıma bakarsanız görürsünüz ben nişanlım için çoğu hayalimden vazgeçtim... Mesela hostes olmak benim en büyük hayalimdi. Kendimi bildim bileli hep içimde bi tutkuydu o meslek... Fakat nişanlımın kıskançlığı yüzünden o hayalimden vazgeçmek zorunda kaldım... Şimdi gözlerimi kapayıp düşünüyorum... Evlenince mutlu olabilecek miyiz acaba? Benim içimde gerçekleştiremediğim hayallerim hep bi ukte olarak kalacak mı? Nişanlımın kıskançlıkları evlenince şiddetlenecek mi? Işte bunları düşündükçe evlilikten korkuyorum ama kimseyi yarı yolda da bırakmak istemiyorum... İş iyice ciddiye bindikçe sanki ayaklarım geri geri gidiyor... Acaba sadece ben mi bu duyguyu yaşıyorum yoksa sizlerde böyle oldunuz mu evlenmeden önce? Nişanlımı çok seviyorum, o da beni çok seviyor bundan hiçbi şüphem yok... Sadece bazı hareketleri hoşuma gitmiyor.. Mesela bizi dışardan görenlerr çocuklar duymasın dizisindeki meltemle haluk karakterine çooook benzetiyolar. Ben çok bakımlıyım, nişanlım daha salaş. Ben sevgimi çok uç noktalarda yaşarım ve sevdiğimi çok iyi belli ederim, nişanlım duygularını içinde yaşar sevgisini belli edemez... Kısacası artıları da var eksileri de ama şu dönemde çoook korkuyorum sanki evlenince hep eksilerini görecekmişim gibi hissediyorum. Buna "Evlilik korkusu" deniyor galiba.... Sizce bu kaygılar normal mi? Sizler de bu süreçten geçtiniz mi? Sonuçları ne oldu? Lütfen bana yardımcı olun...
Son düzenleme: