30 mu ben oyle dusunmuyorum annem 30unda evlenmis aramizda ucurum oldu hep aaasamadikEvlilik=piyango
Bana kalırsa acele etme kadın için 30 ideal yaş
Hastaliklarnda ilk ben kosamicm dusundukce kotu hissediyormBen ailemden uzak bi şehirdeyim. Çok da mutluyum. İstediğimiz zaman gidebiliyoruz. Tabi ilk başta ailem istemedi ama eşimi tanıyınca kararları değişti.
Çok doğru ben baba evinde mutluolmadigimdan evlendim sonuç ortadaEvlilik=piyango
Bana kalırsa acele etme kadın için 30 ideal yaş
Onları düşünürsen tabiki öyle. Anında orda olamayacaksın. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin. Yakında olsan bile annesinin evine aylarca gidemeyen insanlar biliyorum.Hastaliklarnda ilk ben kosamicm dusundukce kotu hissediyorm
Herkesin ufak tefek hatalari var ama ben suana kadar goremedim ilginc bi sekilde..her istedgimi soyledim her istedgmi yaptim.bunaltmadi sıkmadi dozunda yasadik hep cok saygili ya zaten karakterini sevdm ama bu korku neyin nesi bilmiyormEvlenmeden önce herkes bunları düşünür ama inşallah iyi bir erkeğe düşersin.
Hiçbir hatasını görmezden gelme. Çünkü ilerde şuande göz yumdugun hatalara dayanamayıp ayrılmak ısteyebılırsın..
Çok iyi tanımanı tavsıye edebilirim.
Biraz o da etkiledi sanirim benibdv yi çok okuma
Asıl 25 yaşındaki düşünce yapısıyla 30 yaşındaki düşünce arasında da uçurum oluyor,sonra keşke şimdiki aklım olsaydı diyebiliyoruz.annenle yaşadığın uçurumlar neler bilmiyorum bu uçurumlar fiziksel değildir sanırım,sen bunları düşünerek kendi çocuğuna ona göre davranırsan annenle yaşadığın uçurumu kendi çocuğuna yaşatmamış olursun diye düşünüyorum.30 mu ben oyle dusunmuyorum annem 30unda evlenmis aramizda ucurum oldu hep aaasamadik
En cok dilkat ettfim seydi gorus farki olmasn diye hep secici davrandm bende cok sukur fikirlerimiz cok uyusuyo zaten ailelerden sıkntı yasicakmiyiz bakalim..beninkide kopuk mesela..annesi daha evine 2 kez gelmedo 1 yildir23 yaşında evlendim, 5 yıllık ilişkimin sonunda.
Evin tek kızı değildim ama ilk göz ağrılarıydım. Evde anne baba değil, arkadaş gibiydik herzaman.
Düğünümün olmasına 10 gün kalaya kadar hiç korku sarmamıştı aksine sevdiğim adamla yaşayacağım diye mutluydum.
Sonradan korku sarmaya başladı hayatım değişecek kaldırabilecekmiyim diye bir evin yükünü.
Evlendim şuan 19 aylık evliyim :)
İyi yönleride var kötü yönleride var.
İlk başta her hafta sonu aileme gitmek istedim.
Eşimin ailesinden yana sıkıntılar oldu, kaldıramadığım durumlar oldu. ( benim yetişme şeklim ve onların hayat şartlarıyla alakalı)
Hep kaçmak istedim evden aynı binada oturdugumuz için.
Zaman geçtikçe alışıyo bünye.
Canın nasıl isterse öyle davranmaya başlıyosun, sallamıyosun yani.
Benim eksi yönüm eşimin aile bağının fazla olması ve yeni bir ailesi olduğunu biraz geç farketmesi oldu.
Yani burda çok kişi sana iyi yada kötü şeyler anlatabilir ama sevgilini sen tanıyorsn.
Ömür boyu aileni özleyeceğini düşünerek evlenmemezlik yapamazsın heralde?
Hastaliklarnda ilk ben kosamicm dusundukce kotu hissediyorm
Ister istemez oluyor ki ona ayak uyduramiyorsun 40 yasinda ..annem beni hic anlamamistir hep en kotusune odaklamistir belki bunun sebebi bile hep kotu dusumcelere yoneltmesi beni mesela sen daha dur nelr gorceksn bunlar iyi gunlerin ...25 yaşındaki düşünce yapısıyla 30 yaşındaki düşünce arasında da uçurum oluyor,sonra keşke şimdiki aklım olsaydı diyebiliyoruz.annenle yaşadığın uçurumlar neler bilmiyorum bu uçurumlar fiziksel değildir sanırım,sen bunları düşünerek kendi çocuğuna ona göre davranırsan annenle yaşadığın uçurumu kendi çocuğuna yaşatmamış olursun diye düşünüyorum.
Bence bu annenizin yaşıyla değil yaşadıklarıyla alakalı,sizin için endişe ediyor kendi yaşadıklarını istemiyor.anneniz bunları söylerken sizi kötü düşüncelere yöneltmek için söylemiyordur.Siz annenizin bu dediklerinden kötü düşüncelere yönelmeyin sadece dikkate alın bence,sonuçta karar sizin konu açtığınız için yorumumu yaptım ben sadece,şimdiden mutluluklar.Ister istemez oluyor ki ona ayak uyduramiyorsun 40 yasinda ..annem beni hic anlamamistir hep en kotusune odaklamistir belki bunun sebebi bile hep kotu dusumcelere yoneltmesi beni mesela sen daha dur nelr gorceksn bunlar iyi gunlerin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?